Príspevok
od užívateľa deltoro5784 » Pi Okt 16, 2009 8:11 am
Ja som mal možnosť vyskúšať rozdiel. Mal som na liatine s6 pro replica a výkon išiel dosť podstatne hore. Budeš si musieť zvyknúť na vyšie otáčky (vyšiu spotrebu) pomerne velký hluk (mne sa to velmi páčilo, každý sa za mňou obzeral). Problém bol trochu v tom že pri rozbehu musíš nastaviť spojku na rozbeh cca pri 5 až 6 tisíc otáčkach čo je hlavne v meste trochu nepohodlné. V každom prípade mne ten výfuk oproti streetu pridal niečo cez 10 km/h na maximálke
Teraz mám street výfuk síce nie S6 ale myslím že je to +/- niečo, Rozbehy od cca 4 tisíc otáčok, okamžitý nástup výkonu, lepší ťah do kopca,väčšia sila vo dvojici. Hlavný nedostatok je v tom že keď dosiahnem určitú rýchlosť tak skúter aj keď má ešte potenciál ísť silnejšie tak akoby ho niečo brzdilo. A to je práve ten výfuk že nedokáže pracovať vo vysokých otáčkach.
Na záver by som to zhrnul asi tak že do mesta na časté pohýňanie a nejakú tu jazdu do kopca a vo dvojici mi lepšie vyhovuje street výfuk aj keď niekedy hlavne ne výjazdoch by som radšej mal laďák,lebo ta maximálka proste nejde ďalej.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -