mam 15 rokov a vodicak skup. AM a zaujimalo by ma, aku pokutu alebo trest dostanem ked ma chytia cajti na aute??
pomoze mi aspon to, ze mam AMko? alebo mi to je prdplatne?

vedel by mi niekto odpovedat?
Moderátor: Moderators
TomasARN napísal:presne tak, ako sa tu pise, zakaz cinnosti, pokuta, mozny odklad.
Ja osobne by som ,,detom,, co jazdia na aute dal zakaz cinnosti kludne aj 5 rokov, proste nemaju co za tym volantom robit.
Este pochopim, ked ma niekto vodicak na 50tku a jazdi na 125 - 150 skutry, ale auto a velka moto isto nie. Ohrozuju ami seba, co by mi nevadilo, lebo si za to mozu sami, ale casto ohrozuju inych ucastnikov cestnej premavky.
plny suhlas... ak by 15-rocni boli sposobili (po kazdej stranke) riadit automobil v cestnej premavke, bolo by to zo zakona povolene... a kedze to povolene nie je, tak proste nie su na to sposobili. A teda za volant nepatria, ci sa im to paci, alebo nie. V pripade, ze budu pri tom prichyteni, trest je na mieste. A verim, ze taky, aby si z toho zobrali ponaucenie. Bez urazky, samozrejme.TomasARN napísal:presne tak, ako sa tu pise, zakaz cinnosti, pokuta, mozny odklad.
Ja osobne by som ,,detom,, co jazdia na aute dal zakaz cinnosti kludne aj 5 rokov, proste nemaju co za tym volantom robit.
Este pochopim, ked ma niekto vodicak na 50tku a jazdi na 125 - 150 skutry, ale auto a velka moto isto nie. Ohrozuju ami seba, co by mi nevadilo, lebo si za to mozu sami, ale casto ohrozuju inych ucastnikov cestnej premavky.