auto + AM =?
Moderátor: Moderators
- Beella
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
- Skúter: Piaggio NRG Power DT
- Kontaktovať užívateľa:
Re: auto + AM =?
a teraz hovoris ako by som bol jediny... nikto okrem par vynimiek tam nesiel tak ako mal... ale tych si uz nevidel... ktovie preco....
podpis som si este nenastavil
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
v jednom ma "alci" pravdu inak jazdiš ked maš 18-20a inak ked maš 30+...viem podla seba...momentalne jazdim na alfe romeo da to v pohode 240km/h a toči 8000točiek v pohode....ale pri každom predbiehani si to poriadne rozmyslim či ma vyznam sa posunuť o jedno miesto v kolone za cenu nehody....ked som mal 18 mal som škodu 100 ale jazdil som hlava nehlava a zime skoro každa zakruta na ručnu brzdu (koli efektu ustreleneho zadku tzv driftu....
a to bolo v 1994om a to ešte nikto ani nesnival u nas o filme fast and forious....
, turbo sa na 120 škodovkach davalo tak, že sa zdvihla pačka sytiča....
) takže na tom veku a uvahach o jazde niečo ozaj bude....povedzme si otvorene , že vylety na (rodičovskej) audine ked idu mladí na discu nedopada vždy dobre a končia take nehody dosť tragicky...

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ten celý článok ako keby si mne z huby zobral......až na to že aj teraz mám plechovku (1,1-44kW) len na jazdenie do roboty a s tým moc nepozávodím ,a ani ma to nejak neláka aj keď si sadnem do manželkinho....Ale inak na š100 som tak isto lietal jak bez rozumu...akurát to bolo pred 20 rokmi keď bola premávka 10x menšia ako teraz...párkrát som mal namále skoro išla cez búdku ale našťastie som to vždy nejak uhral s pomocou anjela strážneho.....a vekom človek ozaj jazdí opatrnejšia a viac zodpovednejšia....ale nájdu sa aj výnimky ....čo už?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
K tejto teme nemam uz asi co viac napisat, len tolko ze plne suhlasim s Alcim, Mitkom, Vladym.
K zrazu sa vyjadrim len velmi strucne. Potom, co som tam videl, by som par ludom skartoval vodicak a viac by som im ho nedal. Zaujimave je to, ze to boli prevazne ty nastrocny, vlastne len ty. Napriklad naco bolo to gumovanie v tej restike ? To bolo hrozne. OK, u mna konec o zraze
K zrazu sa vyjadrim len velmi strucne. Potom, co som tam videl, by som par ludom skartoval vodicak a viac by som im ho nedal. Zaujimave je to, ze to boli prevazne ty nastrocny, vlastne len ty. Napriklad naco bolo to gumovanie v tej restike ? To bolo hrozne. OK, u mna konec o zraze
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
Tento pán vám rad odpovie vaše otázky 

- Prílohy
-
- jan_packa_vv.jpg
- (35.45 KiB) 20 stiahnutí