ja sa len preto pytam , že ja som ho chcel davať na apriliu a to je vodnik a alci mi ho nejak neodporučal davať koli uchladeniu...inak Mikys na českom fore ho mal na vodnikovi tiež a neustale mal problem s teplotou tak preto sa pytam...nie v zlom...inak ked som alcimu povedal že uvažujem o MHR replike tak povedal že bez pridavneho chladenia nech ani radšej do toho nejdem...tak som ostal pri malossi sporte...
a peugeot je "nizkootačkovy" motor ale v serii a nie ked don daš točivy nicasil valec.....netvrdim že je nejak brutal ten sport točivy ale oproti liatine sport ma navrch nejakych 1000-1500točiek
takže tak. len som proste chcel vedieť ked je problem to chladiť na vode, tak som si myslel že na AC to bude dvojnasobne tažšie.....
Tak som Ti ušetril hladanie tu je ten Mikysov dojem zo S6 sporta a to mal vodne chladenie:Mikys pisal:Jedinej problém mám s teplotou. Mezera mezi HÚ a hlavou je přesně 0,6mm, takhle se mi to líbí nejvíc, zbytečně to netočí a jede slušně. Teplota v těchto vedrech, ale i večer stabilně mezi 75-83.. včera jsem jel kolem 5tý večer odvést nějaký věci tady dokopců nahoru a teplota skočila na 94 a řekl jsem si, že až tam bude 95, tak zastavím, mezitím přišel kopec dolů, pak nahoru atd.. ale 95 se tam neukázalo, takže jsem jel celou dobu

motor to vydržel, takže se nebojím to ohřát, jen potom jde pomalejc z otáček a má horší rozjezd, ale kolik těch rozjezdů bylo, jestli jeden nebo dva.. Tak snad po dnešním obdržení el. čerpadla bude teplota OK, pokud ne, přidávám druhý chladič a to už musí být ok