Co kupit do 1000€
Moderátor: Moderators
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Co kupit do 1000€
do 1000Ecka si kupis aj nico lepsie nieaku 125 alebo 150 ako ja za 700Ecka a teraz je taka ista ako moja iba ina znacka za 400Ecka
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- kiko
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: So Apr 04, 2009 10:07 pm
- Skúter: Honda PCX
- Kontaktovať užívateľa:
No uz som sa rozhodol pre Hondu Lead
Keď ju budem mat dám fotky 

podpis som si este nenastavil
- Sacook
- skútrista
- Dátum registrácie: So Mar 28, 2009 2:24 pm
- Skúter: Yuki Whip 50 2T, Piaggio NRG mc2
- Kontaktovať užívateľa:
ty mas apriliu sonic a ide ti 90km? ak hej,tak nekupuj toho leada, lebo viac ako 90 to nejde..a rozbeh ties nic moc..
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dufam ze neplanujes tuning lebo na leada ani vario nie je...kiko napísal:No uz som sa rozhodol pre Hondu LeadKeď ju budem mat dám fotky
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- kiko
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
Tuning neplánujem, maximálne nejaký lepši výfuk kvôli zvuku. Ano sonic mi ide 90km/h podla tacho, ale real to je asi len 70km/h. Ten lead ide realne 85km/h a to mi stačí. Rozbeh to ma dosť dobrý. A za 700€ o moc lepšie nič nekúpim.
Len pre info tak je to rv. 2004,6700km,všetky papiere, ani jeden škrabanec. Jedine čo si ešte chcem dokúpiť je motokufor
Len pre info tak je to rv. 2004,6700km,všetky papiere, ani jeden škrabanec. Jedine čo si ešte chcem dokúpiť je motokufor

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Fu tak ten skut určite vydrží veľa, ale ja ja by som ho nebral. Má to ešte 2x bubon a ten vzhlad nič moc. Ale ak budes spokojný tak v pohode...
Honda PS 150i
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
vyfuk uz duplom na to ziadny nedas jedine ak si das vyrobit na mieru...lead je najnetunovanejsi skuter
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
nechcem byť zlý, ale si zober ked Ti odide napr. vario tak čo tam daš?? ked nie je žiadna ina alternativa len original?? či budeš pol sezony čakať kym Ti ho niekto zoženie??? najhorši na servis je skuter na ktorý nie je žiadna nahrada sučiastok....čiže musiš len origo veci použiť...teda pouvažuj aby si nahodou koli napr. fuku nestal možno aj celu sezonu...lebo poviem Ti mam velmi zlu skusenosť s importermi origo dielov....si vezmi že na bežne predavane skutre sa bez problemov čaka na diel cca 2 mesiace a viac....vyber si niečo ine radšej a s možnosťou kombinacie bežne dostupnych dielov od malossi alebo polini aspon teda zakladnych veci ako vario a spojka...nevravim že musiš isť do tuningu, ale vyhodu ohladom osadzovania dielov oceniš ked Ti niečo na skutri odide...a už ked "alci" Ti povioe že je to najhorši skuter na diely tak to mi ver že vie dobre čo piše...aby si mu potom v smutku nevolal že potrebuješ kopu veci a nie je ich kde zohnať...a hlavne nekupuj skuter pod tlakom nedostatku penazí...najhoršia kombinacia malo penazi a strašna chuť kupiť niečo stoj čo stoj...aby Ta to v konečnom dosledku nestalo ovela viac ako tych 700ečok...lebo ver za original diely a ešte nedostatkové si dovozca da pekne mastne zaplatiť...lebo vie že nič ine na to nezoženieš...čiže cena tam bude vo vyššich sferach ako bežne diely...a si vezmi ešte taku vec ak nahodou pri servise varia "vymena valčekov" strhneš zavit na kluke...alebo strhneš tisichran na kluke...čo sa niekedy stava....aku kluku tam potom daš??? jedine origo a ta bude teda asi dosť mastna na euro vydavky.Pozri si toto: http://www.scootland.cz/skutr-honda-lead-100/ ten zoznam dielov hovori sam za seba.....je to na Tvojom zvažení...
- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ze za 700 Eura nic lepsie nekupis to kde ti zijes ja som svoj skuter Yamasaki YM 150T r.v.2007 bolo nabehane 1500km a vo vybornom stave a za 700Eura a ajtak som sa obabral lebo teraz je jeden taky isty a nabehane 200km a za 12 000 z dovodov odchodu do zahranicia. Poradim ti 50ccm nekupuj obanujes povozis sa trochu a ta to potom nebude bavit lebo ta to nikde nevitiahne a 2T uz ani nahodou spotreba ako na lietadle mam s tym vlastne skusenostikiko napísal:Tuning neplánujem, maximálne nejaký lepši výfuk kvôli zvuku. Ano sonic mi ide 90km/h podla tacho, ale real to je asi len 70km/h. Ten lead ide realne 85km/h a to mi stačí. Rozbeh to ma dosť dobrý. A za 700€ o moc lepšie nič nekúpim.

- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
jedine že by si mal namysli čínske scootre ten môj ma vtiahol do výšky 1200 Mn na serijovom valci 50 ac a
- kiko
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
No tak diki za rady, ale už mam dohodnutú tu Hondu Lead. Za 700€ nekúpim značkoví skúter zo všetkými papiermi a činu nechcem. Čítal som par článkov na nete o tej honde a každý to chváli až na ten dizajn. 

- Damo555
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ja ti tiez zelam vela stastnych km ja bi som to tiez nebral
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
za 650e som kupoval yamahu neos v super stave...za tuto sezonu slo do nej 40e aj to vecsinou ako preventivna vymena...maximalka okolo 85real...kiko napísal:No tak diki za rady, ale už mam dohodnutú tu Hondu Lead. Za 700€ nekúpim značkoví skúter zo všetkými papiermi a činu nechcem. Čítal som par článkov na nete o tej honde a každý to chváli až na ten dizajn.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
- Skúter: neuvedený
Ved ale ked si nedá poradiť. Aj ja poznám tie stavy ked sa človek teší že niečo ide kupiť ale potom vytriezvie a už je pozde. Skus ešte počkať a popozeraj niečo.
Honda PS 150i
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ten LEAD je taký scooter nenáročný na servis a jednoduchý aj dizajnom aj konštrukciou skorej do rozvojového sveta ...ja by som sa už len desil mať vpredu bubon hlavne ak jazdíš po meste ...v dnešnej dobe.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kiko
- st. trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
No žiaľ otec mi musel trošku prispieť a teda sa on rozhodoval čo kúpi. Keby som povedal že hondu nechcem tak nebudem mať nič. Tuningovať nebudem tak aspoň ušetrím 

- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
hmmmm 9 z 10 scootrisou ti odporúča aby si to nekupoval a si píš ze vedia o čom hovoria 

- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Ono davat na otca, ktory o tom zrejme vela nevie podla mna nie je rozumne. Aj ked je mi jasne ze prachy su prachy, ale ak sa tu ludia,ktori si uz so skutrami zazili svoje vyjadria, ze to nie je dobra volba,tak to stoji za zvazenie. Ak budes spokojny,tak bude vsetko v poriadku,ale ak nie,potom sa ti bude tazko citat tato tema.
V kazdom pripade zelam stastnu ruku pri kupe a vela,vela slnecnych dni na dvoch kolesach
V kazdom pripade zelam stastnu ruku pri kupe a vela,vela slnecnych dni na dvoch kolesach

-
- motorkár
Len Ty stale nechapeš zakladnu vec, ktoru sa Ti snažime vysvetliť.....tu Ta nikto nenahovara na tuning...ved to už pochop...čo stale argumentuješ , že Ty to nechceš tunovať....nechapeš že ani zakladnu udržbu ked sa Ti niečo pokazi nemaš šancu urobiť...lebo nebudeš mať ake diely vymeniť kedže sa nahrady žiadne značkove nerobia...potom možete s otcaom sedieť pred domom a pozerať sa na nepojazdny skuter...ale hlavne že to bude honda....inak neviem či otec vie ale ozaj zvučne mena vo svete skutrov maju značky Piaggio, Gilera, Yamaha, Aprilia....Honda ma viac menej gro zamerania sa na motocykle čiže tam ohuruje kvalitou...Ty musiš hlavne pozerať nie na to že to teraz pekne vyzera a že to ma pekne rozbehy ale na to , že ked zodereš vario a remen tak nemaš zan nahradu!!!!!!
No ale rob ako mysliš, podla mna si už aj tak davno rozhodnutý...ja Ti len prajem nech sa viac voziš ako stojiš....
ja si skor myslim , že to bude tak, že otec prispel asi vyššou sumou ako Ty takže sa bude rozhodovať on....je tak...že???
No ale rob ako mysliš, podla mna si už aj tak davno rozhodnutý...ja Ti len prajem nech sa viac voziš ako stojiš....
ja si skor myslim , že to bude tak, že otec prispel asi vyššou sumou ako Ty takže sa bude rozhodovať on....je tak...že???
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Tak keď chalan hovorí že mu otec dovolí buď tú hondu alebo nič tak si myslím že všetci na jeho mieste by sme brali aspoň niečo. Nie každý to má také ideálne, že si môže kúpiť po čom mu srdce túži.
Prajem ti nech je to pre teba dobrá volba a nech aj ty okúsiš aký je to skvelý pocit voziť sa na dvoch kolesách.
Prajem ti nech je to pre teba dobrá volba a nech aj ty okúsiš aký je to skvelý pocit voziť sa na dvoch kolesách.

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- motorkár
Dobre Deltoro...nikto nevraví , že nema mať nič...ale potom postradam vyznam celej tejto diskusie....lebo chalanov otec sa rozhodoval že aj tak kupi Hondu....čiže zbytočne sa tu chalan pytal "čo kupiť do 1000e" ked si aj tak urobili po svojom...zbytočne 4 strany sa tu ludia snažili niečo napisať....mohol rovno napisať: mam hondu lead a všetci by sme mu zaželali vela "šťastnych" km a bolo by....vidim ako tu v marci pribudne topic "honda lead nejazdí prosim o pomoc" to už mohol radšej zobrať Yamahu aerox 100ccm ako toho Leada nezda sa mi že by teda po trošku hladani nenatrafil aj na niečo značkove....
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
diskusiu som precistil od OT na temu Yamasaki 150ccm, OT prispevky a vlastne celu diskusiu o Yamasaki najdete tu: Yamasaki YM 150T vs. zvysne sunky