Moderátor: Moderators
Mas pravdu tich 140 som isiel dolu prednimi skalami to je taky rovny asi 5KM usek a je to dost dole kopcom po rovine som s tym isiel 90KM/h mozno bi to bolo dalo viacej ale taka dlha rovinka u nas nie je. ale ja som spokojny do brehu to taha lepsie ako kamaratova honda 125-tkaSacook napísal:damo, preco si taky tvrdohlavy a nevies pochopit, ze ked 20 ludi ti napise ze to neda tolko a ty sa s nimi budes furt hadat..
mozno ti to raz ukazalo tych 140 ked si isiel prudkym kopcom dole a fukal vietor zo zadu (i ked otom pochybujem) ale kazdy tacho sa premeriava..napr, moj za seriova na tach 75km a isiel som mozno 60-65km..viac ne..
120KM/H viacej ma nepustiloNaghost15 napísal:no 90 a 140 je rozdiel dolu kopcom si siel podla mna max 110..
15deltoro5784 napísal:Inak Damo555 môžeš prezradiť kolko máš rokov?
ja mám obmedzovač otáčok,inak by mi to tiež išlo hádam aj 150Naghost15 napísal:4T motory na sootroch sa neblokujú...
no ved prave preto som napisal ze na zraz pridem az v roku 2013 lebo uz bude vodicakMitko napísal:Deltorko si si hadam nemyslel že ma viac...podla tohto prispevku...podla mna nema ani vodičak ešte...
jj presne tak od 15 iba do 50ccm to sa ani neoplati. mislim si ze aj neake auto je co mozes ist na nim od 15 asi som to niekde tu na fore citaldeltoro5784 napísal:Však preto som sa pýtal, lebo som tipoval okolo 12 podla dej diskusie.
Inak vážne ty nemáš nato ani vodičák lebo na 150 cc je myslím až od 18 ak sa nemýlim
takze si mozem urobit vodicak na A1 a mozem jazdit s mojim Yamasaki???miiireeec napísal:vodičáky sa už delia podľa kW nie podľa objemu... čiže kľudne môže mať na A1 do 11kW tento TurboYamasakiSuperDragster skúter so 7kW legálne