Moderátor: Moderators
Nejakych profikov u nich spominal aj v inom prispevku. Kto je profik, ktory sa zvezie a je v priekope? Asi Damov starsi kamarat (vtedy mal 13 rokov). Ja neverim, ze tie reakcie su uprimne. to si vymysla (neverim, ze by mohol tak "nechapat")Tak sa mi zda, ze ten chlapec nas taha za nos. Najprv ma na to aby si servis robil sam a potom sa pyta na plavak v nadrzi, ze kde je a naco.Damo555 napísal: potom som mal Hondu 125 ale dal som sa jednemu profikovi previest a skoncil v priekope tak ju musel odo mna kupit.
Ja si tie veci nevymislam a servis si robim sam iba ten plavak ma uplne dostal ale us som ho opravilPetom napísal:Nejakych profikov u nich spominal aj v inom prispevku. Kto je profik, ktory sa zvezie a je v priekope? Asi Damov starsi kamarat (vtedy mal 13 rokov). Ja neverim, ze tie reakcie su uprimne. to si vymysla (neverim, ze by mohol tak "nechapat")Tak sa mi zda, ze ten chlapec nas taha za nos. Najprv ma na to aby si servis robil sam a potom sa pyta na plavak v nadrzi, ze kde je a naco.Damo555 napísal: potom som mal Hondu 125 ale dal som sa jednemu profikovi previest a skoncil v priekope tak ju musel odo mna kupit.
Co vsetko on uz zazil, vy co jazdite 20 rokov sa mozete strcit. Co vsetko si on dovoli s policajtmi?
Nikdy si nespadol ? Nebural si a tak, hm, chlapec, asi si dvojita osobnost, lebo v teme o nehodach si napisal nasledovne:Damo555 napísal:a za tich 5 rokov jazdenia na skutroch(rok na 150cm) som este nigdy nespadol ani som nikoho nepresiel jazdim sice rychlo ale viem co si mozem dovolit.
Ja uz z teba nemozem, asi si padnuty na hlavu z dost nehod a vobec nevies, co si mozes dovolitDamo555 napísal:ja som uz zazil dost nehod vescina laksie rez ked sa rozprsalo tak som sa ponahlal domov a na dvore na trave ma smyklo mne nic motorka trochu zblatena ten horsi pripad palim si na mojej 50-tke po dedine asi 50KM/H a naraz mi vyletela macka ja som stocil volant zabrzdil a brzdila mi iba predna brzda smiklo ma a ja som skoncil v priekope a motorka na prvy pohlad brutal ale nieko som to opravyl a ja male skrabance macka obstala bez urazu