isto to maju presne udane, ale ak neprotestujes, tak usetria na benzine i na opotrebeni vozidla, a tie jazdy aj tak papierovo vykážu... moj nazor.peeter napísal:Jak tak citam tuto temu, dost ma prekvapilo ze niekde je tych jazd tolko, inde zas menej. To ako autoskoly nemaju presne udane ? Niekto tu pise 19, niekto 6. Ja som mal mat podla instruktora 3 jazdy, z ktorych boli nakoniec len 2.
vodicak na 125 cm ===rychlokurz==
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: vodicak na 125 cm ===rychlokurz==
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak.... papier znesie všetko....Ale je aj pravda že čo poznám autoškolu jednu tu v BA tak ak inštruktor vidí že to žiakovi ide tak nejazdí moc, ale ak vidí že je lempel tak kludne si aj dopláca dalšie jazdy....hlavne ženy (sorry ale je to bohužial tak!) mávajú problémy s parkovaním a cúvaním a pod...Takže už bol aj prípad že cvičisko a trenažér bol nekonečný príbeh a napokon išla robiť vodičák do inej autoškoly....
boli radi že sa jej zbavili... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
Ja mám zas skúsenosť takú že som sa prihlásil do autoškoly 13 Septembra tohto roku na B a A<25kW ... Autoškola Židek vo zvolene... Ujo Židek to je iný prípad..
vraví mi že ale motorka sa už cez zimu nebude dať jazdiť...že posledný možný termín na skúšky je 13. Októbra.. ja mu na to že tak čo.. a on že nič no sadaj do auta ideme sa previezť
tak sme šli hneď na parkovisko a poukazoval som mu čo viem
potom sme šli na autoškolu, spísali prihlášku a už som bol prihlásený.. na motorke som jazdil raz.. čo som blbý voziť sa pomedzi kužele na parkovisku. ?? (aj on to uznal
) a na aute som mal jazdu každý tretí deň... nakoniec som sa jazdiť naučil, testy som sa tiež naučil a 13 Októbra tadáá ...úspešný
čiže ma to všetko trvalo 1 mesiac a ešte aj zľavu 50 euro mi dal nakoniec 

Yamaha - ride the right bikes
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
ja som jazdil na yamahe ybr 125 a popehali sme celu bratislavu a na poslednu jazdu (9viatu) ma zobral do jedneho motoshopu ....inac na tej ybrke sa tak dobre jazdilooo
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
ja čo som sa vtedy vozil raz na tej moto tak to bola tiež YBR... tie gumy my strašne vadili oproti mojej XT ... 4 cm spraví veľa v šírke..
Yamaha - ride the right bikes
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ja čo som robil vodičák teraz na jeseň tak ma nechali jazdiť dohromady asi pol hodinu a to len na cvičisku stále dookola. V podstate som sedel na motorke prvý krát v živote(dovtedy som jazdil len na skútry). Keď som sa inštruktora spýtal, či by sme mohli ísť jazdiť aj do premávky, tak mi povedal že mi to ide a že ma tu už nechce vidieť, lebo mu iba míňam benzín a deriem gumy. Asi takto vyzerajú autoškoly u nás. A to som dostal vodičák na neobmedzene silnú motorku. Nemám o nič lepšie skúsenosti ako som mal pred autoškolou a celé je to to iba o peniazoch. Takže sa idem učiť jazdiť pekne sám na slabej motorke. Ale viem si predstaviť iných čo dostanú vodičák a hneď zoberu silnú motorku a potom o nich počujeme v rubrikách R.I.P
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
ano tie gumy su fakt uzke ...ale na normalnu jazdu myslim ze v poho ....ja mam tiez na runerke riadnu sirkumiiireeec napísal:ja čo som sa vtedy vozil raz na tej moto tak to bola tiež YBR... tie gumy my strašne vadili oproti mojej XT ... 4 cm spraví veľa v šírke..