a tymi tvarmi mi pripomina vädcinu cinskych skutrov, ten spodny plast ako sa uchytuje a aj ten predny..ako do seba zapadaju..atd..
Moderátor: Moderators
Na ten inzerát som reagoval ( ja viem.....ale nedalo mi toPetom napísal:Do akej miery myslia ludia toto vazne?
predam lacno....skuter 125ccm... el.starter..5 stupnova aut.prevodovka...cisto nowy najazdene 2000 km...na PAPIEROCH Emisna+STK na 4 roky.... DOHODA ista
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/28088 ... er-125.php
zaujala ma ta prevodovka a potom aj cena, za co si chlapec pridal presne 9,66 € k cene noveho skutra, zeby za tie 2 000 najazdenych km? akoze kvalitny zabeh?
Este ma zaujali skutre Vonroad 150, kde na stranke predajcu pisu, ze maju ABS, ale ja na prednom kolese nic nevidim a pri tych cenach by som sa aj divil, keby mali abs
Vlady myslis toto videjkoVLADY napísal:Ozaj jak nový kus...škoda nekúpiť....A asi tá foto je robená tesne po vybalení a preto tam chýbajú plexi a zrkadlá...(ešte ich nestihli namontovať...)
PS: ale je fakt že nemusela byť padnutá pri jazde...stačí že zletela zo stojana dakde alebo dole schodmi alebo pod....a párkrát išla hore kolečkama...Jak to video čo tu bolo ako chlapík, čo chcel aby ho na scootri roztláčali....