Chcem sa iba pochváliť pribudlo zase niečo nového, kúpil som si moto kombinézu na môjho krásavca + aj som si kúpil čižmy..
Kombinéza ja talianská značka Calvatti a aj rukavice a čižmi sú Diadora...takže už konečne môžem bezpečne jazdiť
Dalsi fesak na moto ale ako pozeram tak "jezisko" bol celkom stedry a nepriniesol len moto vecicky, ale ten Samsung televizor dole napravo... to by ma potesilo tiez
super ze si sa obliekol. slidery to nemalo? kolko si za to dal? mne hentie diadory an nohe vobec nesedeli. uplne mi plavala noha v nich boli jak rozcaptane. nakonec som kupil sidi vertigo za tu istu cenu nahodou v rakusku v louisovi.
nie slideri nemalo ale vravel mi známi že ak chcem tak mi dá na to prišit richozips...som to kupoval v madarsku a komplet +čižmi + rukavice ma stáli 400 eur...mne na nohe sedia dobre tie čižmi len si musím prestaviž pedále lebo sami v tom tam nezmestí noha...
áno škoda ale zatial je to moje prvý supersport takže až natolko do nedám v zákrute ale ak si uz zvyknem tak si dám prišiť ten richlozips to nieje problém...ty más teraz aprílku srv???