..No na forum teraz chodim zriedkavo ale pre tuto temu tu budem asi kazdy den uz ako som byval . fakt ma pobavil chalan a jeho super skuter

a dospel som aj ja k rozhodnutiu ze predam moju apriliu lebo som do toho vrazil nejake tie peniaze na tunig no stale to 140 nejde a radsej teda kupim za par sestakou yamasaki.... Mitko sprav to iste ved chalan ma asi skusenosti s takymi skutrami a vie jak to chodi nie tam sa na nejakej aprilii trapnej vozis a davas do toho peniaze

kazdopadne by som tohto chalana chcel stretnut niekde na ceste a rychlo by som mu asi vyhovoril tych jeho 140 a dokazal mu nech si da radsej vytlacit novy papier pod budiky s cislami iba do 80 aby to nabralo trocha reality ..gratulujem stastnemu maitelovi yamasaki taky dobry kusok sa vydari raz za 100 rokov ked nie za viac treba to setrit nelietaj tolko na tom a davaj pozor lebo ked beriem do uvahy tu tvoju uzastnu rychlost a konstrukciu skutra modlim sa uz dneska za teba aby sa ti daco nestalo ...ale myslim si ze ked to je take vydarene ze to bude mat uz aj duralovy ram a spevnene to bude jak sa patri to nehovorim este o zaveseni motora . Fakt ti zavidim a neviem ci tu moju apriliu vlastne toto leto aj vitiahnem z garaze ked po nasich slovenskych cestach behaju uz aj takyto pirati