Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
Re: Yamaha Aerox R
aha takze uz vieme kde sa budu nabojat nokie ked si niekam vyrazime
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
ok hosi nie je problem 
..inak pytal som sa po celej BB aj na nete som pozeral ci neexistuje nieco ako univerzalna nabijacka na telefony.. myslim tym normalnu nabijacku ktora by sa vlozila do scooterzastrcky a na druhej strane by bol nejaky univerzalny koniec na ktory by sa len nastrkovali (pichali) rôzne koncovky (nokia, SE, siemens, samsung...) no vsade mi tvrdili ze nic takeho neexistuje

..inak pytal som sa po celej BB aj na nete som pozeral ci neexistuje nieco ako univerzalna nabijacka na telefony.. myslim tym normalnu nabijacku ktora by sa vlozila do scooterzastrcky a na druhej strane by bol nejaky univerzalny koniec na ktory by sa len nastrkovali (pichali) rôzne koncovky (nokia, SE, siemens, samsung...) no vsade mi tvrdili ze nic takeho neexistuje

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Porkyyy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 06, 2009 11:19 am
- Skúter: Keeway Focus 70 2T LC
- Kontaktovať užívateľa:
Kamarat teraz v lidli bude akcia nabijacka do auta na vsetky druhy mobilov ...len napichnes inu koncovku na taky a taky typ mobilu...od pondelka akcia za 3,99e
Srdcom TuneR
- modreOKO
- motorkár
ooouČ ..
no porky,.. vzdy v spravnom case na spravnom mieste
..pondelok som tam ako na koni .. tHx
Inak ludia ma to byt pravdepodobne na celom slovnesku, tak kupujte

no porky,.. vzdy v spravnom case na spravnom mieste
..pondelok som tam ako na koni .. tHx
Inak ludia ma to byt pravdepodobne na celom slovnesku, tak kupujte

- Prílohy
-
- nabka.jpg
- (32.31 KiB) 176 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- fifais
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
na co to my budeme kupovat ked ty si pojadzna nabijaren pre kazdy fon 

Už je väčší 

- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
Ja mám takú nabíjačku že tam vložíš 1x tuškovú baterku a máš tam cca 10 nadstavcov (SE, Nokia, Samsung, Motorola, iPhone, ...) To som kúpil 2x Pepsi v Taliansku a toto bolo grátis ak chceš dám aj foto 

Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
- kenny
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 21, 2009 10:45 pm
- Skúter: honda FMX650
ha tu nabijacku na tuskovu baterku mam aj ja...a nie jednu ale asi tri....dal mi to kamarat...doviezol z ciny asi 3000ks...ale je to onicom...je to skor na to aby si si mohol zavolat ked sa vybijes ale na nabijanie moc nie...nabije to tak 30% baterky
- modreOKO
- motorkár
tha, ved jasne .. ja len ze to bude teraz v Lidli tak ze mozete mat inspiraciu ..
..inak to o tej tuskovej nabijacke pocujem prvy krat, no tiez neverim ze to moc nabije, ked viem ze nabijanie telefonu z PC je onicom ked ti tečie cca 4,5V potom ćo to musi byt z 1,5V ..
ale tak dnes som odskúšal, preveril nabijačku zo scoota na telefon a nabilo to celkom obstojne , nato že som to nabijal asi polhodinu a nabilo to na slabú polovicu kapacity baterky telefónu ..
..spokojnosť
..inak to o tej tuskovej nabijacke pocujem prvy krat, no tiez neverim ze to moc nabije, ked viem ze nabijanie telefonu z PC je onicom ked ti tečie cca 4,5V potom ćo to musi byt z 1,5V ..
ale tak dnes som odskúšal, preveril nabijačku zo scoota na telefon a nabilo to celkom obstojne , nato že som to nabijal asi polhodinu a nabilo to na slabú polovicu kapacity baterky telefónu ..

- ApriliaSR50
- st. skútrista
a co nato hovorila baterka ?? mal si pri tom aj nastartovany scooter?
- modreOKO
- motorkár
viesco, baterka nato nehovorila nist
..nakoľko este nie je ani napustena elektrolytom a zatiaľ odpoćíva na poličke 
..by si neveril čím vŠEtkÝm sa daju napájať tie moje veci [audio+zástrčka]
..a riadne dobre to šlape.. .. chcete foto ?

..by si neveril čím vŠEtkÝm sa daju napájať tie moje veci [audio+zástrčka]

- ApriliaSR50
- st. skútrista
daj foto a prezrad este cim vsetkym sa to da napajat he
- modreOKO
- motorkár
no tak napriklad, som prisiel na to, ze baterka z uťahovačky, alebo aku-skrutkovačky, neviem pod akym nazvom to poznate ..
..tak že to celkom slušne šlape
..mal som na tom napojene audio cca DVE HODINY a verim tomu ze by to slo aj dalej
..no a ked som rozchodil tu 12V scooter-zástrčku, tak som to mal tiez pripojene na tuto bateriu .. no a mam doma dokonca dve také baterky
..takze ked budem vediet ze idem niekde na vyletik kde budem stat dlhsiu dobu na mieste, tak si jednoducho zoberiem obe baterky a mozem pocuvat hudbu do aleluja a ked ich vybijem , mam predsa plne nabitú 8Ah baterku v scootri
hehe..
..no a dalsim moznym spôsobom je aj regulovatelný zdroj ktorým som kedysi napájal vláčik, dá sa tam dať 0-24V , ale to uz je potreba samotnej el.siete , ale da sa aj tak
..urcite tych spôsobov by sa našlo aj viac no toto sú moje 
a mate dalsiu inšipráciu ako šetriť baterku
..
..tak že to celkom slušne šlape

..mal som na tom napojene audio cca DVE HODINY a verim tomu ze by to slo aj dalej

..no a dalsim moznym spôsobom je aj regulovatelný zdroj ktorým som kedysi napájal vláčik, dá sa tam dať 0-24V , ale to uz je potreba samotnej el.siete , ale da sa aj tak

a mate dalsiu inšipráciu ako šetriť baterku

- Prílohy
-
- 060220101577.jpg
- (76.22 KiB) 112 stiahnutí
-
- 060220101578.jpg
- (110.96 KiB) 112 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
..seriove drziaky SPZ som ohol ,
na podsedlovom plaste som zatmelil otvory kde trčali tieto držiaky a pekne naspäť načierno nastriekal
na podsedlovom plaste som zatmelil otvory kde trčali tieto držiaky a pekne naspäť načierno nastriekal

- Prílohy
-
- 310120101548.jpg
- (109.07 KiB) 86 stiahnutí
-
- 310120101557.jpg
- (33.54 KiB) 86 stiahnutí
-
- 060220101581.jpg
- (70.54 KiB) 86 stiahnutí
-
- 060220101583.jpg
- (48.22 KiB) 86 stiahnutí
- DAR0
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
- Kontaktovať užívateľa:
mohol si to troska krajsie spravit nemysliis? ved ete je zima casu dost tak to pekne prebrus nagituj prebrus nagituj daj tam nejaku zakladnu farbu vybrus pod vodou dratenkou a mas to tip top
alebo skus ako ja mal som diery od srub na tom odkladaciom priestore vyrezal som si z takeho pp plastu co sa mi doma povaloval taky kusok napajkoval som ho tam roztopil pekne pozalieval obrusil a ani to nevidno
alebo skus ako ja mal som diery od srub na tom odkladaciom priestore vyrezal som si z takeho pp plastu co sa mi doma povaloval taky kusok napajkoval som ho tam roztopil pekne pozalieval obrusil a ani to nevidno
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
[quote=\"modreOKO\"]no páni dnes som sa hral s krásavcom .. a umiestňoval som všetko v stredovom plaste do polohy \\\"pripravené\\\" , s jediným rozdielom , že nebola ešte naplnená baterka...uz som umiestnil aj indikátor napätia (obojstrannou upevňovacou lepiacou páskou) a všetko pekne poskladal aby sa tam zmestilo.. kábel od zosíku (3,5mm jack) som prevliekol do kufra kade aj kable od repro a bude sa hudba pustat z kufra..
..uz mi len treba kupit autonabijacku na mobil a bude to tam kompletné
[/quote]
sa zasmejem ked ti tam ten žvachol kablov zhori .... vyzera to tam ako jedna obrovska cievka
dal si vobec na tu tvoju \"12V scooterzasuvku\" nejaku poistku?
..uz mi len treba kupit autonabijacku na mobil a bude to tam kompletné

sa zasmejem ked ti tam ten žvachol kablov zhori .... vyzera to tam ako jedna obrovska cievka

- modreOKO
- motorkár
to DAR0 : ano ja viem , nie je to bohvieco, to priznavam . No momentalne niesu financie na dalsie gity, zakladne farby a pod... táto varianta premna pripadala ako najefektívnejšia a mojim potrebám vyhovujuca.. ale mas pravdu. 
to momoo: ano momoo ja viem, uz to tu bolo nikolko krat spomenute ze v zom stredovom paneli tam je toho dost, no keby som si nebol isty co robim NEROBIL by som to ..
..A ďalšia vec JE: že keby sisi precital CELÚ TÉMU a nie posledne dve strany nasiel by si odpovede na tvoje VŠETKY otazky a tvoj prispevok by nevznikol...

to momoo: ano momoo ja viem, uz to tu bolo nikolko krat spomenute ze v zom stredovom paneli tam je toho dost, no keby som si nebol isty co robim NEROBIL by som to ..
..A ďalšia vec JE: že keby sisi precital CELÚ TÉMU a nie posledne dve strany nasiel by si odpovede na tvoje VŠETKY otazky a tvoj prispevok by nevznikol...

- DAR0
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 04, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yamaha Aerox 5BR 2000
- Kontaktovať užívateľa:
ale noo taky fasa scoot hihi ako ta tak poznam tak to do leta sprais na 1 hehe
- modreOKO
- motorkár

- fifais
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ten podsedadlovy plast co si robil...zbytocna robota...stacilo tam dat ciernu pasku ako to mal momoo na Roxy alebo ja na roxovi...nebolo to skoro vidno 

Už je väčší 

- modreOKO
- motorkár
heeej, tak sa vsetci obujte teraz domna
.. som pisal ze toto bolo premna najlepsie riesenie, a som stym spokojny (ako tak) a mozno sa v buducnosti bude menit cely podsedlak, tak to nema vyznam teraz riesit ..

- fifais
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
sak mne osobne to je jedno...ja som chcel stary tiez laminovat...ale aj ako je tlmic zadny a tam taka priehlbina...ked som si to vyratal vide to tak isto ako ked kupis new podesdlak...tak som objednal new... 

Už je väčší 

- modreOKO
- motorkár
..haaa, mam to
.. pohodička
.. uvidime este aka to bude kvalita z Lidlu, ale tak na moj telefon mam ja kvalitnu nabijacku takze toto bude len pre VÁS na zrazy a tak .. 

- Prílohy
-
- 080220101586.jpg
- (76.24 KiB) 28 stiahnutí
-
- 080220101587.jpg
- (66.92 KiB) 7 stiahnutí