Moderátor: Moderators
deltoro s tymto uplne nesuhlasim mam tiez to iste a vybratie kolienka si to uplne pytalo bez toho to ani nechcelo ist 82 triska a zmes idealnaPokial máš sériový valec tak si to ani nemal vyberať. Ten otvor po vybratí reštrikcie je privelký aj pre mňa a to mám 70 valec a 21ku karburátor. Keď už silou mocou chceš zväčšiť ten otvor tak ho niečim oblep aby sa tá diera zmenšila. Trysku musíš skúšať sám to sa nedá takto trafiť. Musíš kontrolovať sviečku a pokial bude biela alebo čierna tak je to zle.
vraviš že 82 triska hej ?? a maš aj 70 ccm valec ? alebo nie ? a spotrebu maš aku ?deltoro s tymto uplne nesuhlasim mam tiez to iste a vybratie kolienka si to uplne pytalo bez toho to ani nechcelo ist 82 triska a zmes idealnaPokial máš sériový valec tak si to ani nemal vyberať. Ten otvor po vybratí reštrikcie je privelký aj pre mňa a to mám 70 valec a 21ku karburátor. Keď už silou mocou chceš zväčšiť ten otvor tak ho niečim oblep aby sa tá diera zmenšila. Trysku musíš skúšať sám to sa nedá takto trafiť. Musíš kontrolovať sviečku a pokial bude biela alebo čierna tak je to zle.