yamaha neos
Moderátor: Moderators
- LUBO123422
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jan 16, 2010 4:53 pm
- Skúter: yamaha neos 50 2t
yamaha neos
cawte volam sa Lubo a som tu novy prave som si kupil yamahu neos r.v.2001 tak mi poraddte co by som si mal popozerat
a co si na nej mam pokontrolovat lebo s tym este nemam skusenosti

- Prílohy
-
- Fotka027.jpg
- sorry za kvalitu ale fotil som to mobilom
- (188.32 KiB) Zatiaľ žiadne stiahnutie
podpis som si este nenastavil
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: yamaha neos
chcelo bi to inu farbu ovela krajsie bi vyzerala
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Spravne, napis kolko to ma nabehanych km a co ti o tej kraske
napisal byvali majitel.

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
A napiš kolko ečok chceš do toho investovať 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- BF999
- skútrista
- Dátum registrácie: So Nov 22, 2008 9:39 pm
- Skúter: Keeway ARN 125
Damo nehnevaj sa, ale tá tvoja gramatika je moc, ale to sa riešilo v inej téme tak to nechám tak. A ďalej sa pýtal čo si má pokontrolovať, nie hneď vrážať do blbostí na jaké ty myslíš. Takže bolo by naj. keby napísal kilometre, a podla toho sa dá posúdiť..
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Prevezies sa na tom, odblokovana seria by mala ist min. 70. Subjektivne zhodnotis ci je akceleracia plynula, ci mas dobre rozjazdy z krizovatky. Rozoberies, skontrolujes sviecku, vzduchovy filter. Ak do toho nechces zbytocne investovat tak maximalne vymenis valceky/filter/sviecku, spojkove pruzinky, kontrastnu a pod. - otazka par 10€
Ak mas nejake zvysne peniaze tak potom novy variator alebo vyfuk.
Spravne som to napisal?
Ak mas nejake zvysne peniaze tak potom novy variator alebo vyfuk.
Spravne som to napisal?
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
v prvom rade ta aj ja výtam na fore
..
..suhlasim s davtexom kedze to je r.v. 2001 tak za tych 9 rokov sa od serie toho dost zmenilo,
-treba v prvom rade napisat zakladne informacie, ako to chodi, kolko to ma najazdenych kilometrov,
-ci je na tom nieco menene, vylepsene.. no jednoznacne treba kuknut valceky vo variu ci niesu znich uz kocky(treba vymenit)..
-vzduchovy filter precistit, ..skontrolovat sviecku ..teda skôr hadam aj vymenit.. ...
-dalej treba napisat ci chces aj nejake upravy robit (tuning).. popripade ake mas financne prostriedky na vrážanie do motorky ..
-načo ju chceš vyuzivat, ci len pomeste, ci aj na dlhsie trate... pobehaj po vsetkych temach tu na fore, ci uz su to projekty a prestavby alebo navody ci volne temy... vzdy pouzivaj tlacitko "hladat" ked chces nieco zistit .. je tu mnoho navodov a dôlezitych informacii ktore potrebujes na zakladne upravy scootu (za tych par rokov existencie fóra sa tu co to nazbieralo) .. inak su tu velmi skuseni ludia ktori ti radi poradia, zaklad je slusnost a respektovanie pravidiel fora, ..inak sme ti vzdy pripraveny poradit,,
.. drzim pace, vela stastnych kilometrov a nech ti yamaha sluzi ..je to kvalitna znacka ..ale stroj sa poza podla maitela tak sa onu staraj

..suhlasim s davtexom kedze to je r.v. 2001 tak za tych 9 rokov sa od serie toho dost zmenilo,
-treba v prvom rade napisat zakladne informacie, ako to chodi, kolko to ma najazdenych kilometrov,
-ci je na tom nieco menene, vylepsene.. no jednoznacne treba kuknut valceky vo variu ci niesu znich uz kocky(treba vymenit)..
-vzduchovy filter precistit, ..skontrolovat sviecku ..teda skôr hadam aj vymenit.. ...
-dalej treba napisat ci chces aj nejake upravy robit (tuning).. popripade ake mas financne prostriedky na vrážanie do motorky ..
-načo ju chceš vyuzivat, ci len pomeste, ci aj na dlhsie trate... pobehaj po vsetkych temach tu na fore, ci uz su to projekty a prestavby alebo navody ci volne temy... vzdy pouzivaj tlacitko "hladat" ked chces nieco zistit .. je tu mnoho navodov a dôlezitych informacii ktore potrebujes na zakladne upravy scootu (za tych par rokov existencie fóra sa tu co to nazbieralo) .. inak su tu velmi skuseni ludia ktori ti radi poradia, zaklad je slusnost a respektovanie pravidiel fora, ..inak sme ti vzdy pripraveny poradit,,

.. drzim pace, vela stastnych kilometrov a nech ti yamaha sluzi ..je to kvalitna znacka ..ale stroj sa poza podla maitela tak sa onu staraj

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený
ma to najazdene cez 28 000km aspon co som videl inzerat na ten skut kedze viem ze chalan bol pozerat aj mojho neosa ale nejako sa rozhodol pre skuter dovezeny v takomto stave..drzim palce pis co tam je v akom stave popripade kolko do toho este vlozis 

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
fuuha 28.ooo ? to je dost kamo ...mal si zobra od quika, aspon si mohol mat istotu ze oneho bolo starane..to bola chyba tot moj nazor 

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
No to je stav asi na taku GO...si myslim
- Quiksilver
- st. skútrista
aj ked moj skut sa niekomu nemusi pacit su plasty povodne a prehodit ich je robota na 2min a 4srubky mozno tam bol problem a este v cene ja som bol o 50e drahsi
ale to je len o tom ze ludia si nikdy nedaju povedat ...urcite by som kupil skutra od niekoho kto sa tomu venuje a bol u mna videl ze mam dielnu 4skutre a ze sa tomu rozumiem a mam skutra v 100% stave a aj tak isel a kupil dovezeny skuter..no nic ja nevycitam tesim sa na jazdenie nech ti sluzi...ak neco potrebujes vies kde ma najdes...

- LUBO123422
- st. kolobežkár
sorry quik ale rozhodol som sa pre tento
. Dufam ze som neurobil chybu ale dnes som pokontrolova par veci vsetko vyzera byt menene je to este seriovka ale pozozmyslam nad tuningom len mi treba este nieco posporit kupilsomho od seriozne ho pana ktory sa motorkam venuje uz dlhsie a predtym ho mala nejaka stara pani tusim mala okolo 50 rokov takze ona ho asi velmi neprehanala

- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No ok preistotu prekontroluj tie valceky kedze je to ako hovoris seria a okrem toho quik je tez dobry motorkar ktory sa stara
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
PS: máš dosť blbý odhad na to čo je stará pani....Keď budeš mať Ty taký vek, tak si to o sebe budeš tiež myslieť, že si starý???? Asi sotvaLUBO123422 napísal:....... a predtym ho mala nejaka stara pani tusim mala okolo 50 rokov takze ona ho asi velmi neprehanala

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- LUBO123422
- st. kolobežkár
na to sa este musim pozriet v akom su stave ked budu zle tak za ake ich mam vymenit take ako su seriove ci inu gramaz a sviecka vyzera ako nova a filter tiez nieje moc spinavy takze asi tak
VLADY ja som o myslel inym stylom ze 50 rocna zena nebude chodit tak ako 16 rocny hcalan
### dvojpost zluceny, nepis v kratkom case prispevok rovno pod svoj predosly, ale pomocou funkcie upravit uprav svoj posledny prispevok - THeBaNDiT
VLADY ja som o myslel inym stylom ze 50 rocna zena nebude chodit tak ako 16 rocny hcalan

### dvojpost zluceny, nepis v kratkom case prispevok rovno pod svoj predosly, ale pomocou funkcie upravit uprav svoj posledny prispevok - THeBaNDiT
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
tak neviem, ci ten pan, alebo dokonca ta "stara" pani, ale nabehali na nom viac nez dost, 28-tisic km na 50ccm... moj nazor je, ze tam bolo predoslych majitelov asi viac. Ale i tak drzim palce, aby potiahol este peknych par kilometrov a som rad, ze na fore pribudol dalsi scootrista z vychodu, snad sa stretneme na nejakom zraze/vyjazde.LUBO123422 napísal:kupilsomho od seriozne ho pana ktory sa motorkam venuje uz dlhsie a predtym ho mala nejaka stara pani tusim mala okolo 50 rokov takze ona ho asi velmi neprehanala

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No vidíš...a mne zas išlo len o to slovíčko že: STARÁ ...ja viem je to relatívne a každý vníma vek ináč hlavne ak sa to týka nie jeho samotného....Ale o nič nejde ....tak nech Ti scootrik slúži . 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- LUBO123422
- st. kolobežkár
ešte by som sa chcel spýtat či mi niekto neporadí aké dat valčeky namiesto sériových aby to malo trosku lepšiu akceleráciu ako ma a aké pružinky do spojky... 

- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
a ake mas povodne? ....urcite lahsie
- LUBO123422
- st. kolobežkár
no povodne su tam 6,5 gramové a o kolko ľahšie aspoň približne
daj 6.2 alebo 6 gramove ale pozor pri prilis lahkych valcekoch sa ti vario neotvori uplne a stratis maximalku.
- LUBO123422
- st. kolobežkár
ok a ešte som našiel výfuk leo vince tt hand made neviem či by mi pasoval
je z hondy x8r jazdený a neviem či je to horizontal ako môj minarelli pls poradte 

- Quiksilver
- st. skútrista
pouzi vyhladavac uz ked sa ti nechce hladat na fore poriadne je tu tema o tom je tu aj rozpisane aky skuter aky motor a bla bla bla..uz vidim bandita ako ti tu hodi odkaz o chvilu
ak si tuto temu vsimne ...ne len pytat sa ano pomozeme ale trosku sa aj ty sam posnaz