Podla mna sme mohli siahnut na ktorukolvek medailu... no napokon sa nemozeme tesit zo ziadnej. Aj tak treba nasim podakovat, ja som predpokladal, ze skoncime uz na svedskych hokejkach...
 Podla mna sme mohli siahnut na ktorukolvek medailu... no napokon sa nemozeme tesit zo ziadnej. Aj tak treba nasim podakovat, ja som predpokladal, ze skoncime uz na svedskych hokejkach...  
Moderátor: Moderators

A celkovo som uplne rovnakeho nazoru...
 A celkovo som uplne rovnakeho nazoru...  

aspoň si napravili reputáciu za ostatných par rokov no čo už aj takí je hokej
 aspoň si napravili reputáciu za ostatných par rokov no čo už aj takí je hokej    a za chvíľku tu mame znova majstrovstva sveta
   a za chvíľku tu mame znova majstrovstva sveta

. Pozeram, prehravame 0:2. Ked idem spat, vyhravame 3:2, ja ze super. Zobudim sa a prehrali sme 5:3. Musim si pozret reprizu.
. Pozeram, prehravame 0:2. Ked idem spat, vyhravame 3:2, ja ze super. Zobudim sa a prehrali sme 5:3. Musim si pozret reprizu.

to co si na nete pozeral za hokej?Lebo my sme v tom zapase neprehravali 0:2. Bolo to 3:1, ked Fini zdvihli hlavy.davtex napísal:Rano som bol este na PC. Pozeram, prehravame 0:2. Ked idem spat, vyhravame 3:2, ja ze super. Zobudim sa a prehrali sme 5:3. Musim si pozret reprizu.

?
?

slovenskoooooo
   slovenskoooooo  slovenskooooo
  slovenskooooo  

Či šport jako šport?..
 Či šport jako šport?.. 

tak tak vytreli sme všetkým zrak
 tak tak vytreli sme všetkým zrak     
   pčekuje tie zahraničné stránky čo sa tam dočítate hlavne české
       pčekuje tie zahraničné stránky čo sa tam dočítate hlavne české