fifais no .. neviem teplota , uvidime, najhorsie ze ja to ani nemam ako zistit uvidime .. to je momentalne vedlajsie
ALE
..akurat idem od scootra, boli sme sa vozit, pridal sa aj kamarat ktoreho scootrik sme nastartovali asi tak po 15 minutach ..ale
..vozime sa vsetko vpohode šupa pecka, všetko šlape,, ideme zaviest chalanov do mesta na bus a ideme domov,, pridem pred garaz kde chalan parkuje scootra a cakam ho, ze spolu pôjdeme domov na mojom scoote.. ked som ho cakal nevypinal som motor,, ked TU ZRAZU POCUJEM nejake fakt divne zvuky z motora (to som mal este prilbu) ..take ŠUCHOTANIE, alebo KLEPANIE a slo to zaroven s valcom..
..vypol som ho, prisiel chalan .. ideme domov, nastartujem, nasadneme , pridam plyn A STALI SME NA MIESTE, .. nic proste, pohynali sme sa myšacou chôdzou asi tak meter a uz som vedel ze je zle ..
..NIECO TAM MUSELO RUPNUT, alebo sa uvolnit, nedajboze aby sa daco dostalo do motora
..potom som ho uz neskusal startovat, ulozil som ho do tepla a mam chut rozobrat cely motor a zistit v com je zadrhel,,, ahh
..nemate podobne skusenosti ??