Fu ha este ze som našiel aj takuto temu aby moja druha polovička nebola smutna ze furt zverejnujem len moju tretiu polovičku aprilku tak zverejnim aj ju teda
aj motorku aj frajerku čo ? Ale tak ona našla mna nie ja ju Ale tak na zraze 20 ho budeme spolu 10 mesiacov a je nam ppči uplne.Moja mamina ju strasne zbožnuje a mna zase jej Klape nam to
No sak lubim aj apriliu aj marcelu no Musi sa delit o mna..No hej ano je to vyznanie k mojej laske Mas postreh ze si ho našiel je take zapatrošene No hej gesto varovne je tak troška bojovna ale iba tam kde ma
ak ma erzo 15 rokov, jej by som tipoval tiez plus minus tolko... starsie dievcata nezvyknu chodit s mladsimi chalanmi... (jestli se nepletu) A kedze dnesna mladez zenskeho pohlavia sa uz bezne maluje, moze byt jej 17, ale kludne i 13, to podla fotky nespoznas...
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
No je o rok mladsia odomna a ma 14. Som rad ze ma 14 lebo ich ma iba na papieri ale nie v hlave ani v fyzickej vyspelosti a inych veciach dospievania.Berem ju ako fakt 17 ročnu niekedy aj viac som velmi rad ze ju mam aj ked uz je taka mlada.No proste milujem ju