Moderátor: Moderators
co?kde?...11erzo11 napísal:ty kokos ale to auto islo aj po nasom pruhu on isol presne po strede a trubil vis a tak aj ja som mu trubil musle som sa mu uhnut boli by sme sa zrazili ty kks. ale on isol stredom debil
ked myslis to v mlynoch tak si mal velke stastie , ty si isiel do protismeru , v lavo a on ta nemal sancu ani videt , ale zas n adruhu stranu naco sa tam trepal ked dole bolo volne , mal si mu vynadatfifais napísal:co?kde?...11erzo11 napísal:ty kokos ale to auto islo aj po nasom pruhu on isol presne po strede a trubil vis a tak aj ja som mu trubil musle som sa mu uhnut boli by sme sa zrazili ty kks. ale on isol stredom debil
ked sme boli v sobotu , tak prisiel sbskar ze je zakazane na streche fotit , ale sprinty urcite povoliApriliaSR50 napísal:fifas videli sme dneska pekne si nam zatrubilale bolo fajn mam tu jednu fotku co som cvakol ked sme cakali na vas hore v mlynoch a ten ramus bol riadni uz len ked sme sli tade dvaja setci po nas kukali tam v mlynoch by sme nekedy mohli dat nejaku tu jazdu ze kto bude skor hore he sranda tam je pacilo sam i tam alebo na strechce nejake tie sprinty
To ako sa ti podarilo urobiť foto na mlynoch? My keď sme tam boli v sobotu a chalani tam fotili, hneď tam nabehol SBS-kár a povedal že fotiť sa nesmie.ApriliaSR50 napísal:fifas videli sme dneska pekne si nam zatrubilale bolo fajn mam tu jednu fotku co som cvakol ked sme cakali na vas hore v mlynoch a ten ramus bol riadni uz len ked sme sli tade dvaja setci po nas kukali tam v mlynoch by sme nekedy mohli dat nejaku tu jazdu ze kto bude skor hore he sranda tam je pacilo sam i tam alebo na strechce nejake tie sprinty
nepozeral ved on tam nehal trysku aka je v serii a nahodil tam iba ladak nic neladil mala chudobnu zmes.fifais napísal:urcite......vsetko je na nieco dobre...a ty sisi pozeral zmes vobec?...
ja som neni opravaar takk kto mi to ma spraviitmatrixko napísal:nepozeral ved on tam nehal trysku aka je v serii a nahodil tam iba ladak nic neladil mala chudobnu zmes.fifais napísal:urcite......vsetko je na nieco dobre...a ty sisi pozeral zmes vobec?...
nie ze mu namontuje s nieco s domaceho tuningu ! potom sme ostatní bezmocnífifais napísal:dones to sem...spravime
Tak daj potom vedeť.majo1357 napísal:ja pojdem cez tyzden do NR len ked zacnem chodit do skoly , nechce sa mi trepotat domov a potom zase do NR
Ak nechcete prist o zivot, tak jazdite v skupine, lebo ak pojdete v jednej kolone, tak vas budu predbiehat aj tak, ale s tym, ze ak pojde nieco oproti, tak vas vytlacia z cesty a zle to skonci. Ver, ze viem, co pisem.11erzo11 napísal:no lenze ide o to ze mi ked pojdeme 50 tak plechovkari budu obehovat a budu sa srat medzi nas.A tak vybehne mu auto a trepne sa medz nas a zhodi volakoho co potrebujeme mat preblemy este dobre viete aky su dnesny vodiči bezohladny debily
teraz tam budem potrebovat nahod variofifais napísal:dones to sem...spravime
uz sme sa boli , 20ti v sobotu , 7 v nedelu , a bolo to presne ako pises , rostahany a netrpezlivi soferi nas vytlacali , na tom zrekventovanom useku sa nabuduce rozdelime ale na tri styri skupiny po sto metrov od sebaTomasARN napísal:Ak nechcete prist o zivot, tak jazdite v skupine, lebo ak pojdete v jednej kolone, tak vas budu predbiehat aj tak, ale s tym, ze ak pojde nieco oproti, tak vas vytlacia z cesty a zle to skonci. Ver, ze viem, co pisem.11erzo11 napísal:no lenze ide o to ze mi ked pojdeme 50 tak plechovkari budu obehovat a budu sa srat medzi nas.A tak vybehne mu auto a trepne sa medz nas a zhodi volakoho co potrebujeme mat preblemy este dobre viete aky su dnesny vodiči bezohladny debily
Kedy sa to idete vozit a kam ?