A čo sa týka spredu vyzerá to úzko, ale nie je v skutočnosti.. keď ho zloíš zo stojana nech trochu sadne na pery tak to vyzerá lepšie..

Moderátor: Moderators
ja už sa teším na cestu do PO za tebouTHeBaNDiT napísal:velmi pekna farba, na slnku ta metaliza velmi pekne ziari (teda aspon na fotkach, v reale zistime neskor)
deltoro, tak tak, sice aj motorky maju nieco do seba, ale maxik je maxik... taky svojsky sposob prepravy...
A prečo ľutuješ veď si bol nadšený.deltoro5784 napísal:Fakt je to pekná mašinka. Na svetle ešte krajší ako v garáži. Na turistiku ako stvorená. Ja strašne lutujem že so kúpil motorku. Ďalší stroj bude jedine maxík.
Ja som vymenil maxika za motorku a zatial nelutujem.Pohodlny posed,vykon vacsi(aj ked ho zatial mozem tocit len do 4000,kvoli zabehu),deltoro5784 napísal:Fakt je to pekná mašinka. Na svetle ešte krajší ako v garáži. Na turistiku ako stvorená. Ja strašne lutujem že so kúpil motorku. Ďalší stroj bude jedine maxík.
Az raz budem velky tak si taky kupim. Podla mna perfektny stroj na poriadny vylet.dr.snake napísal:dneska som bol kupit s bratrancom burgos 650 executive rv 2009...riadna sopa...je pravda ze nic lepsie nie je
nechval den pred veceromviper napísal:Ja som vymenil maxika za motorku a zatial nelutujem.Pohodlny posed,vykon vacsi(aj ked ho zatial mozem tocit len do 4000,kvoli zabehu),deltoro5784 napísal:Fakt je to pekná mašinka. Na svetle ešte krajší ako v garáži. Na turistiku ako stvorená. Ja strašne lutujem že so kúpil motorku. Ďalší stroj bude jedine maxík.
odkladacie priestory pod sedadlom ziadne,ale to riesia bocne kufre.
Este si tam dam nosic na zadny kufor a som spokojny - dufam.
A co ma prekvapilo,ze na mna menej fuci aj ked tam je mensie plexi.
Jazdne vlastnosti neporovnatelne lepsie.
ti poviem ze to je riadna šopa....ale napr pre mna zbytočná opacha..ja to vobec nevyuzijemLapko napísal:Az raz budem velky tak si taky kupim. Podla mna perfektny stroj na poriadny vylet.dr.snake napísal:dneska som bol kupit s bratrancom burgos 650 executive rv 2009...riadna sopa...je pravda ze nic lepsie nie je
kup si cyklisticke valce a mozes mastit na dvore aj 100km denne123talis napísal:tak priemerne raz za tri dni ju naštartujem a spravím si kolečko po dvore a pod.. keď počítam, že po zime ešte nebola veľmi zabehnutá tak to nie je nic mocuž vydržím no...