jazdim aj v zime, v robote odparkovane vonku na mraze....
BTW inak sa mi strasne paci, ked sa niekto regne na forum, aby si obhajoval svoj tovar a nepripustil ziadnu kritiku

Moderátor: Moderators
Ani prvé 2-3 km nie je cítiť nevyvážensť, však to sú spolu rotujúce hmoty! Ani prakticky si neuvedomiš, že niečo máš v pneumatike. Mám otázku, vieš ako sa vyvažujú pneumatiky na nákladných autách? Určite nie, dáva sa do pneumatk prášok a ten sa samonivelizuje a vyvážía ty chceš, aby gél robil problémy ?Vývoj a technika ide do predu, čo bolo nemysliteľné nedávno, to už dnes neplatí.TomasARN napísal:a prve 2 ci 3 km? Vtedy vyvazovacka?
Prečo by som Ti neodpovedal? Zmení sa na kvapalinu, ktorá vplyvom tepla a tlaku/nahustenie pneu/ prilne vo vnutry a tvorí jeden celok s dušou/plášťom/, ona nerotuje samostatne, ako si to niektorí predstavujú. Výrobca dáva 5 ročnú záruku, že PunctureSafe počas tejto doby si zachová vlastnosti, ako pri aplikácii, nezhrudkave, nevytvoria sa guličky, nestvrdne, vizkozita sa teda NEMENI!duky5 napísal:menik a mne neodpovies? ako sa meni vyskozita toho gelu v zavislosti na teplote?
Na toto len toľko, nečítate článok poriadne, tepelné rozpätie je mínus 40 stupnov do plus 140 st. stačí toľko ?duky5 napísal:trochu mi to nejde do hlavy...pises ze stecenie trva 3-4 hodiny, resp. po 3-4 hodinach....ale roztecenie po jazde je okamzite...to je naozaj zazracna tekutina. BTW za ako dlho to stecie v zimnom obdobi, ked je okolo nuly a gumy sa mi pri kratkej jazde takmer nezohreju? ako sa to sprava pri minusovych teplotach, tiez sa to okamzite roztece pri rozjazde?
jazdim aj v zime, v robote odparkovane vonku na mraze....
BTW inak sa mi strasne paci, ked sa niekto regne na forum, aby si obhajoval svoj tovar a nepripustil ziadnu kritiku
Samozrejme, výrobca udáva, že v tomto tepelnom rozsahu si zachováva tieto vlastnosti, ešte na dovetok k Punture Safe, celá Europa jazdí s týmto prípravkom, od Portugalska, Španielska po Norsko, Švédsko sa teraz stalo novým odberateľom, takisto Turecko, dokonca Afganistan, len Slováci sú zvláštný a odmietajú zo zásady všetko, nič nám nieje dobré, neviem prečo sme taký, viacej nebudem na fore, aj kvôli názorom, ďakujem za otázky, na ktoré som odpovedal, všetko je prezentované na webe takže,veľa šťastných kilometrov prajem všetkým.duky5 napísal:no stranka je maximalne amaterska, pravopisne chyby, niekde sa pise s diakritikou niekde nie...odflaknute, aj tak vypada prezentacia hrj hop firmicky ala telesoping
menik - ano, rozsah teplot som cital, krasnych -35 az +150 °C (ty si asi necital co si pisal), ale neodpovedal si mi na otazku, ci to aj pri nizkych teplotach ma rovnaku viskozitu ako ked je vonku leto...