Mitko :No, tak podme ... za prve : Nic som ti neurobil, preto pokial mas zo sebou problem, ries si ho. Nemam 15, nedokoncil som prave zakladnu a preto nevidim dovod aby si ma osocoval. Forum som cital, samozrejme, vsade je kopa rovnakych tem ale akzdy chce nieco ine. Pokial je tu tema, kde uzivatel hlada skuter presne do rozpoctu 700€, ma rovnake poziadavkky ako ja, a ma uplne tie iste otazky ako ja, tak sa ospravedlnujem

.Link, ktory si mi dal ty, je s cenou 950€. Napisal som, ze moj rozpocet je 700€ maximalne. Pokial do tej ceny nezozeniem adekvatny skuter, nic sa nedeje, ruky si koli tomu nedorezem.
Alcatelko sice pisal o Neosovi za 700€ ale to je vsetko. Aky rocnik ? kde ho za tie peniaze zohnat ? Pozeral som inzeraty, nikde som vsak nevidel cenu okolo 700€.
Napisal som, ze nepotrebujem rychlu jazdu a ci sa to da tuningovat. Ano, ale nenapisal som, ze to chcem hned po zakupeni, a ze to vobec chcem. Pytal som sa na moznost nie na to ako sa do toho ihned pustit

Noazaj ma nebavi vyjadrovat sa ku vsetkym tvojim "argumentom" ale dalej. Apriliu mi ponukol kamarat za par €, vedel som, ze je to na dedinu, nevahal som, chcel som si ju vyskusat, vedel som, ze sa jej aj tak zbavim. Paniaze sa mi vratili, povozil som sa a to je vsetko. Kedze chcem jazdit v meste, hladam nieco ine. Jasne som to tam napisal, neviem co chces

ano Focus je deltorov, videl som, co je na tom porobene, videl som, ze prerobi. Kto, co do niecoho investuje dalsie a dalsie peniaze, casom neprerobi ?
Pokial je jedina tvoja "inteligentna" rada : Ostan pri babette a setri, tak ti naozaj pekne dakujem za pomoc
Ozval som sa tu s prosbou o radu, nie o to aby mi niekto arogantne vysvetloval, ze sa tomu adekvatne nerozumiem. Pokial mi niekto dokaze nieco normalne napisat, budem vdacny

Ja sam o Keeway nemam zaujem, pytam sa vsak, ci je to pojazdne, ci sa to kazi velmi casto a ci su to naozaj uplne vyhodene peniaze, ja som tym vobec nezavrhol Neosa a podobne.
// deltoro dakujem

jo, tvoj by som asi urcite nevyuzil. Videl som zoznam tych uprav, skuter vyzera naozaj super. Je mi jasne, ze jeho cena by bola uplne niekde inde, keby si ho mohol predat za plnu sumu. Skuter bez papierov nechcem. Na cestu radsej s tym svedomim, ze mam vsetko ok.
Co sa udrzby tyka, v tom snad by nebol taky velky problem. Ked nieco chcem, tak sa o to aj staram uz. Vysisa kubatura (125) by bola fajn, ale v tomto case by to u mna cinilo dalsich minimalne 200€ navyse, kedze nemam vodicak na vyssie skupiny. Mam len AMko (+ samozrejme B).