Ja mam doma plnu spajzu a uz ich nemam kam pchat, tak posielajte ich mlademu nadejnemu podnikatelovi
 Ja mam doma plnu spajzu a uz ich nemam kam pchat, tak posielajte ich mlademu nadejnemu podnikatelovi  
 Davtex - na zalohu sa nakoniec vykasleme, ak niekto nemoze, nech da vediet. Par dni predtym rezervujem chatu na prihlaseny pocet osob a hotovo.
Moderátor: Moderators

... lebo prachy treba zbierat a vhodnym pomerom rozdelovat... ja stale tvrdim, ze prvym podnikatelom na SR bol Janosik.mabi napísal:Hned ako sa jedna o love, kuko vyvija aktivitu
... v ponuke svojich cinnosti mam aja odborne poradenstvo, tak daj vediet, investujeme vhodne, napriklad mozes kupit akcie mojej spolocnosti, hadam sa zhodnotia...mabi napísal:Ja mam doma plnu spajzu a uz ich nemam kam pchat, tak posielajte ich mlademu nadejnemu podnikatelovi

. Bolo by pekne, ak by mi niekto zosumarizoval co tam mam asi zobrat. Motorku, seba, peniaze za ubytko, peniaze na jedlo, nejaku rezervu, nejake jedlo? spekacky?, berem notebook. Nejako stale nechapem co sa tam bude robit 3 dni.
. Bolo by pekne, ak by mi niekto zosumarizoval co tam mam asi zobrat. Motorku, seba, peniaze za ubytko, peniaze na jedlo, nejaku rezervu, nejake jedlo? spekacky?, berem notebook. Nejako stale nechapem co sa tam bude robit 3 dni.

, musim kupit nejaky tabak, ale na SK chcu za to tazke prachy, to si potom vyuctujem
, musim kupit nejaky tabak, ale na SK chcu za to tazke prachy, to si potom vyuctujem  , inac zvysila sa mi zo vcera hruskovica Stock 0,7, snad to tie 2 tyzdne vydrzi
, inac zvysila sa mi zo vcera hruskovica Stock 0,7, snad to tie 2 tyzdne vydrzi 

Zelené potešenieTomasARN napísal:ale co do vodnej ?