11erzo11 a plany dobuducna

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

Re: 11erzo11 a plany dobuducna

#126 Príspevok od užívateľa TomasARN » Št Apr 08, 2010 6:29 pm

a za dalsie vysielacka je rychlejsia ako motorka a jazdi dost vozidiel PZ nato, aby skrizili cestu

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#127 Príspevok od užívateľa Mitko » Št Apr 08, 2010 6:34 pm

tak tak tomo radiový signal ma neuveritelnu rychlosť....
nehovoriac o tom , že potom už je po dolapení "vinnika" dosť vážny problem....
a to budme radi že ešte nema policia vrtulnik na moto ako Nemci alebo Rakušania...
podpis som si este nenastavil

Užívateľov profilový obrázok
11erzo11
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
Kontaktovať užívateľa:

#128 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Št Apr 08, 2010 8:07 pm

no ale v BA maju na dialnice cierne S8 5.2 FSi V10 zazil som uz jednu nahanacku :D no zazil videl mozno nejake 2 seknudy co nas obehli? :D uplne cierna v orgiš stave ako vzhlladovo.S motorom nwm ci su robene nejake veci len viem ze ta kara ma origoš 450 PS a je to 4x4 .A v cechach maju tie passaty to su R36 a nie R32 ..R32 su golfy..PAssat je R36.. 3,2 V6 benzin.299 PS stači :)

matrixko

#129 Príspevok od užívateľa matrixko » Št Apr 08, 2010 8:17 pm

presne jak povedal erzo su to r36ky.ale co som uz par krat videl normal cesta isly policajty 50tkou a motorkar vrrr okolo nic a policajti nic ty co boly na zraze v nitre vedia oktorej moto hvoorim biela ducati.

davtex
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
Skúter: Yamaha FZ6N

#130 Príspevok od užívateľa davtex » Št Apr 08, 2010 8:19 pm

Nie je mozne si spravit 2 vodicaky? Jeden slovensky na auto a jeden cesky napr. na motorku. Ked niekomu vezmu na motorku tak moze chodit aspon na aute nie? Urcite to nie je take jednoduche alebo mozne.

matrixko: myslis toho typka v Piestanoch?

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
Skúter: Aprilia SR50 R
Kontaktovať užívateľa:

#131 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Št Apr 08, 2010 8:24 pm

2 VP mať nemôžeš nikdy. Ak máš trvalý pobyt na území SR, tak ti v ČR VP nebude vydaný a naopak ak zmeníš TP do ČR tak slovenský VP stráca platnosť a potrebuješ tzv. Medzinárodný VP. :wink:

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Skúter: neuvedený

#132 Príspevok od užívateľa Mayulik » Št Apr 08, 2010 8:29 pm

erzo... a uz ti niekto povedal, ze na odburanie adrenalinu je velmi vhodny aj kvalitny sex? 8)
a inak ked sa nemas rad a nevazis si zivota, tak chod rovno na zapas Spartak Trnava a na plne hrdlo zakric "Slovan je aj tak najlepsiiii" a potom si to uzi...
vysledok: ty budes na tom rovnako ako ked sa v plnej rychlosti niekde vyrubes, par debilkov si aspon kopne a nikomu inemu neublizis... cize vsetci budu spokojniiiii... :evil:
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

davtex
motorkár
motorkár

#133 Príspevok od užívateľa davtex » Št Apr 08, 2010 8:30 pm

Vedel som, ze to asi nebude take jednoduche :D. Ked mam ale cesky vodicak, mozu mi ho v SR zadrzat? Iba zakazat jazdu v SR, nie?

Mayulik: to skor do Nitry na futbal proti d. strede a povedat nieco po madarsky. By ho ubili stolickami.

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#134 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Št Apr 08, 2010 8:34 pm

davtex napísal:Ked mam ale cesky vodicak, mozu mi ho v SR zadrzat? Iba zakazat jazdu v SR, nie?
Jasné, podľa nového Ti bezodkladne môžu zadržať VP, je jedno z akej si krajiny (EÚ) a pošlú ti ho na DI do povedzme ČR na oddelenie najbližšie tvojmu bydlisku. Potom podľa druhu priestupku Ti buď zabavia EČV vozidla a tiež Ti ich tam pošlú alebo ti dajú max. 15 dní na dojazd do ČR. :twisted:

majo1357
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
Skúter: aerox

#135 Príspevok od užívateľa majo1357 » Št Apr 08, 2010 8:38 pm

...potrebujem odburat adrenalin :D
... tusim aj zopar aut kia ceed ma motory 3,2 v6 :D , naco by sa nahanali ked zakazdym rohom je policajne auto a komunikovat vedia o sto sest , popride znamych motorkarov cakuju doma :D
...2 vodicaky mozes mat , jeden akoze stratis a vybavis si druhy , ale asi ti bude na nic ked ti prvy veznu a pri dalsej kontrole aj teba s druhym vodicakom...davtex ty to uz aj s inymi krajinami kombinujes..
Naposledy upravil/-a majo1357 v Št Apr 08, 2010 8:49 pm, upravené celkom 1 krát.
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch

davtex
motorkár
motorkár

#136 Príspevok od užívateľa davtex » Št Apr 08, 2010 8:41 pm

Chapem, chapem, v statnej sprave nepracuju iba sprosti :)

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#137 Príspevok od užívateľa rspeed » Št Apr 08, 2010 9:26 pm

... v kosiciach mame novinku - policajny passat v civilnom prevedeni,elektrony a folie radar v prednej maske - novinka je v radare umiestnenom aj vo vnutry pod zadnym sklom nasmerovanym dozadu - policajt si vie medzi radarmi prepinat ....

matrixko

#138 Príspevok od užívateľa matrixko » Št Apr 08, 2010 10:21 pm

davtex napísal:myslis toho typka v Piestanoch?
ano davtex ten ten policajti kukaly asi takto :shock: :shock: :shock: ale inak nic.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#139 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Apr 08, 2010 11:53 pm

davtex napísal:Nie je mozne si spravit 2 vodicaky? Jeden slovensky na auto a jeden cesky napr. na motorku. Ked niekomu vezmu na motorku tak moze chodit aspon na aute nie? Urcite to nie je take jednoduche alebo mozne.

matrixko: myslis toho typka v Piestanoch?
ak si dobre pametam tak ak je slovak viac ako 3mesiace v CR mal by si vybavit cesky vodicak (ak ma nahlaseny dlhodoby pobyt v cr...) cize teoreticky ma potom clovek dva vodicaky...ako je to v praxi neviem...mama mi byva v cechach uz 5rokov a jazdi so sk vodicakom bez problemov, na aute zo sk spz...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#140 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Pi Apr 09, 2010 8:14 am

Ak máš občianstvo SR a trvalý pobyt (ďalej len TP) na území SR, je Ti vydaný slovenský VP. Ak sa presťahuješ do ČR no nemáš tam nahlásený trvalý pobyt (nato musíš byť asi 2 roky ženatý etc.) ani občianstvo a máš tam len prechodný pobyt, stále Ti platí slovenský VP a nič sa pre Teba nemení, pretože sa to berie ako keby si bol na návšteve Obrázok
Iné už je pokiaľ Ti je udelený TP na území ČR, v tom prípade ti slovenský VP stráca platnosť a musíš si vybaviť český VP. 8)

B. :pardon:
Naposledy upravil/-a Bamma_boy v Pi Apr 09, 2010 8:26 am, upravené celkom 1 krát.

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#141 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Apr 09, 2010 8:16 am

Bamma, žena sa vydáva, muž sa žení

Bamma_boy
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#142 Príspevok od užívateľa Bamma_boy » Pi Apr 09, 2010 8:25 am

hm, tak oduševnene som písal... :D Ale opravím.. :pardon:

123talis
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Sep 22, 2009 7:22 pm
Skúter: Honda XL1000V Varadero 2003
Kontaktovať užívateľa:

#143 Príspevok od užívateľa 123talis » So Apr 10, 2010 1:29 am

Som si to celé prečítal a pobavilo ma to.. Ja osobne jazdím pomerne rýchlo autom, na tom s ktorým jazdím denne je max okolo 160 je to auto do mesta a pri 130 sa mi už zdá ze idem naozaj rychlo (ospravedlnujem sa ze bez diakritiky, ale nesvietia mi slovenske klavesy a je tma). Najviac na AUTE som siel asi okolo 200 a bol to ocov superb 4x4 v plnej motorickej vybave takze vsetky stabilizatory atd pritomne, to sa mi ani nezdalo ze letim, ale na motorke by som si nedovolil ist tak rychlo... ak sa checs zabit zabit sa mozes na comkolvek, ale rob to tak, ze budes sam a namieris do stlpu a nie do ineho auta, alebo ludi.. ak si 1000x prejdes jednu trasu tak si nanej kludne roztiahni aj na 200, a ked sa nevysypes porozpravas nam o tom na zraze.. ale podla mna ako zbytocne je pisat nejake odusevnene vylevy, najlepsie sa poucis tak, ze trochu podrasties.. ani ti netreba spravit chybu. Ja osobn som sa zatial vysypal len z babety pri asi 45 km/h a stacilo mi to ako skusenost :D a tes sa aj na nejake tie turbulencie ked okolo teba preleti kamion pri 100 km/h ked bude pofukovat najlepsie bocny :)

Nie ze by som napisal nieco nove, ale ked so precital tych 6 stran ci kolko ich tu je, tak by som nezaspal keby som nieco neodpisal.. tak len tolko odo mna.
EX Kymco Xciting 250@500i
Teraz:
Peugeot Elyséo 125
Honda XL1000V Varadero 2003
SVK, H, AU, IT, FR, Monaco a St Tropez...

11erzo11
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#144 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » So Apr 10, 2010 11:29 am

Mayulik napísal:erzo... a uz ti niekto povedal, ze na odburanie adrenalinu je velmi vhodny aj kvalitny sex? 8)
a inak ked sa nemas rad a nevazis si zivota, tak chod rovno na zapas Spartak Trnava a na plne hrdlo zakric "Slovan je aj tak najlepsiiii" a potom si to uzi...
vysledok: ty budes na tom rovnako ako ked sa v plnej rychlosti niekde vyrubes, par debilkov si aspon kopne a nikomu inemu neublizis... cize vsetci budu spokojniiiii... :evil:
NO to mi jasne :) to aj mam neboj sa... ale motorka je motorka.na tu ma človek chut stale...Tomu nepomoze ziadny sex..ani ten najkalitnejši...Mam odskušane :D A futbal nie je moja parketa.To teda nie..ja neviem ani ako sa to hra a nie sa este nato pozerat :D

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#145 Príspevok od užívateľa TomasARN » So Apr 10, 2010 11:31 am

A nevrav, ze s priatelkou, ktora ma .... rokov :)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#146 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Apr 10, 2010 11:36 am

tiez sa o futbal velmi nezaujimam/nesledujem (ale Afriku si isto pozriem, nielen kvoli nasim), ale teda nevedel som, ze existuje chalan, ktory by nepoznal ani len pravidla, a pritom bol spravnej orientacie...
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

11erzo11
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#147 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » So Apr 10, 2010 11:40 am

Inak chalani o tych vodicakoch.Kamarad mal Mazdu MX-3 1,8 V6 a namerali ho zabavili mu vodičak.Lenze ta sranda bola ze on mal dva.Nechcel dva on k tomu prišiel ako slepy k oku ako sa hovori. :D On stratil penazenku vsetky doklady vsetko.Vybavoval si vsetko nove:obciansky,zdravotnu karticku,kreditky,a takisto aj vodicak :) A ale 4 mesiace na to mu ho zobrali.A on je natolko odvažny ze lieta na nom dalej.A uz ho aj zastavili policajti a pzerali mu vodičak papiere od auta a pohodičke.Pokial si ten vodicak nehodi do PC tak on nevie ze vodicak je zadržany.On si len pozre je to vodicak na auto platny v SR vidan ORPZ a nič viacej ho nezaujima.Keby zacal preverovat vecicky tak uz je zle :D .S toho by bol velky pruser. Inak o tych novych TP ste poculi?To budu ako kreditne karty ale ak poznate co su karty do kamionov namiesto kružkov.Bud to karta na ktorej bude napisany cela značka vozidla,EČV,a cislo karoserie.Policajti dostanu take pristroje a on si ju tam iba strči a tam mu vyhodi celu celučičku historiu vozidla.Aj to ci bolo burane aj vsetky potrobnosti vvsetk vsetky.Do platnosti mi mali vstupit od roku 2012.A este jednu novinku chalani na ktoru si davajme aj mi skutristi pozor.Ak nemate platnu STK ja nwm dam priklad 6 dni pride vam poštou normalne pokuta v takej vyske ako keby ta zastavili dopravaci a našli by ti to.Takze aj uradnici uz kontroluju ktore auta maju a nemaju platnu STK cez PC.Srandu na nas vymysleli.Takze ak mate aj doma nejake stare auto ze stoji a ma tabulky ale nikde sa nanonom nechdi a nema platnu STK tak cakajte postu :D A nikoho nezaujima ze natom aute sa vobec nejazdi ze len doma stoji.Ak sa na tom aute nejazdi tak sa ma vyradit z evidencie :)

--- 10.04.2010 11:44 ---
TomasARN napísal:A nevrav, ze s priatelkou, ktora ma .... rokov :)
Nuž tomaš neska je uz taka doba :( s tym nespravime nic. Aj mne mama vravi ja ked som mala 15 rokov som nevedela co je to frajer a nie to este sex.Ale tak dnes uz je asi v mode ze 14-15 rocne dievcata uz rodia.No nascastie sa mi ta moda nepači :D Tak ako neber ma ze som nejaky sukničkar... Ja s mojou som uz pomaly rok a tak ked sa dvaja lubia tak co uš no....

### dvojpost zluceny, pouzivaj tlacidlo upravit, ak chces doplnit nejake info kratko po odoslani prispevku... - THeBaNDiT

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#148 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Apr 10, 2010 11:47 am

tak to s tym stratenym vodicakom a vybavenim si noveho, to je zaujimavy napad... a potom akoze ten stary nasiel (alebo aj skutocne nasiel) a moze vlastne normalne jazdit, pokial nenarazi na policajta, ktory mu vodicak zobral a pamatal by si ho... :) Ale ak by sa to prevalilo, mal by nie take problemy... hm. :)

11erzo11
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#149 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » So Apr 10, 2010 11:48 am

THeBaNDiT napísal:tiez sa o futbal velmi nezaujimam/nesledujem (ale Afriku si isto pozriem, nielen kvoli nasim), ale teda nevedel som, ze existuje chalan, ktory by nepoznal ani len pravidla, a pritom bol spravnej orientacie...
Ale tak zase viem niečo z toho :D ale tak pravidla jje uz moc :D viem out ofsajd ci ako sa to vola :D aj gool :D a inak neviem no nezaujima ma ten sport tak neviem pravidla no...iba take zakladne

--- 10.04.2010 11:50 ---
THeBaNDiT napísal:tak to s tym stratenym vodicakom a vybavenim si noveho, to je zaujimavy napad... a potom akoze ten stary nasiel (alebo aj skutocne nasiel) a moze vlastne normalne jazdit, pokial nenarazi na policajta, ktory mu vodicak zobral a pamatal by si ho... :) Ale ak by sa to prevalilo, mal by nie take problemy... hm. :)
Mne sa zda ze ak si teda stratil a našiel si tak by si mal ten strateny odvozdat na ORPZ.Volaco sa mi takeho mari.Lenze ta sranda je v tom ze on ho ma zadržany :D Takze mu neplati ani jeden...

### dvojpost zluceny, pouzivaj tlacidlo upravit, ak chces doplnit nejake info kratko po odoslani prispevku... - THeBaNDiT

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#150 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » So Apr 10, 2010 11:52 am

tak potom vies dost, to staci... :) Ja som po precitani tvojho predosleho prispevku na temu futbal myslel, ze nevies ohladom futbalu vobec nic... :) Takze OK. :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"