Peugeot Ludix
Moderátor: Moderators
- Brano
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 11:46 pm
- Skúter: neuvedený
Peugeot Ludix
No viem,ze Ludixov nieje vela, ale v shope som nasiel len nerezovu podlahu. Tak by som chcel vediet ci tam pasuju tie iste veci co do Vivacity, Trekker alebo SF? Napr. Motorove casti alebo veci co sa tykaju variatora. dik
podpis som si este nenastavil
- Brano
- trojkolkár
No v blizkej buducnosti by som chcel trosku zvysit vykon. Co hovorite na Valec Airsal 70ccm Peugeot AC Best performance + Karburátor Arreche 21mm automatický sytič, filter by som zatial chcel necht povodny a variator asi tiez aj ked neviem ake vario tam je od vyroby. Pripadne nejake pripomienky, napady, alebo skusenosti.. Dik Brano
- Brano
- trojkolkár
theruck
Z akeho dovodu Malossi? Myslis, ze ten valec Airsal nieje kvalitny? alebo koli vykonu? Mne staci taka zlata stredna cesta co sa tyka vykonu, nemusim byt uplne najrychlejsi, ale zato by som chcel nieco kvalitne, pretoze ho pouzivam na robotu a dost na nom nabeham. A ten karburator som vybral preto,ze je prisposobeny na auto. sytic, velkost si necham poradit, aby to islo a vela nezralo.. Dik za radu
Z akeho dovodu Malossi? Myslis, ze ten valec Airsal nieje kvalitny? alebo koli vykonu? Mne staci taka zlata stredna cesta co sa tyka vykonu, nemusim byt uplne najrychlejsi, ale zato by som chcel nieco kvalitne, pretoze ho pouzivam na robotu a dost na nom nabeham. A ten karburator som vybral preto,ze je prisposobeny na auto. sytic, velkost si necham poradit, aby to islo a vela nezralo.. Dik za radu
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
21mm karb bude dosť cucať.. dal by som 19mm i ked ti väčšina doporučí 17,5mm.
airbox nechaj origo, priamy filter by dosť hučal a by ti to liezlo na nervy, ale budeš musiť použiť toto: http://www.scooter-tuning.sk/shop/produ ... em_id=1087
opýtaj sa JARKA90 ako mu ide S6 sport PRO so 17,5mm karbom, ak by ti stačilo to čo on napísal išiel by som tiež tou cestou....
ale určite by som dal lahšie valčeky do varia a tvrdšie pružinky do spojky aby to kopalo.. potom budeš mať pocit že je ten scoot ovela výkonejší ako sa zdá
GOODLUCK
airbox nechaj origo, priamy filter by dosť hučal a by ti to liezlo na nervy, ale budeš musiť použiť toto: http://www.scooter-tuning.sk/shop/produ ... em_id=1087
opýtaj sa JARKA90 ako mu ide S6 sport PRO so 17,5mm karbom, ak by ti stačilo to čo on napísal išiel by som tiež tou cestou....
ale určite by som dal lahšie valčeky do varia a tvrdšie pružinky do spojky aby to kopalo.. potom budeš mať pocit že je ten scoot ovela výkonejší ako sa zdá

GOODLUCK
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
snake
toto mam doma a je to o nicom dal som to do diery a dusilo mi motorlil_B napísal:21mm karb bude dosť cucať.. dal by som 19mm i ked ti väčšina doporučí 17,5mm.
GOODLUCK
nekupuj to je to k*k*tina...ak prides do kosic ta ti to dam zadarmo
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
snake
daj tam malossi redsponge do origo airboxuBrano napísal:dr.snake
Dobre vediet, tak vyskusam bez toho a uvidi sa.. No zadarmo je zadarmo, ale ta cesta?
- Brano
- trojkolkár
Re: snake
Predpokladam, ze to je ta penova vlozka? aj ked som to v e-shope nenasiel..dr.snake napísal:daj tam malossi redsponge do origo airboxuBrano napísal:dr.snake
Dobre vediet, tak vyskusam bez toho a uvidi sa.. No zadarmo je zadarmo, ale ta cesta?
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Re: snake
moze byt ze na ludixa este nerobiaBrano napísal:Predpokladam, ze to je ta penova vlozka? aj ked som to v e-shope nenasiel..dr.snake napísal: daj tam malossi redsponge do origo airboxu
- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Brano (jak keby som písal sam sebe)
napíš vedúcemu a myslím že on ti helfne, ale lepšie napísať LOOKovi... airsal.. no je lacný... ale vela ludi ho nemá... hovorim za tú istú cenu je aj malossi sport a to je značka.. a ešte je za tu cenu aj stage6 sport pro.. do toho s6 by som išiel ja... arreche som nemal, ale určite bude na vozenie dobrý
myslím že tebe ide o to či má auto sytič a o cenu a kvalitu a nie o to či je tam napísane malossi,dellorto,alebo arreche 

napíš vedúcemu a myslím že on ti helfne, ale lepšie napísať LOOKovi... airsal.. no je lacný... ale vela ludi ho nemá... hovorim za tú istú cenu je aj malossi sport a to je značka.. a ešte je za tu cenu aj stage6 sport pro.. do toho s6 by som išiel ja... arreche som nemal, ale určite bude na vozenie dobrý

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
arreche karb je v poho aj ked si myslim ze lahsie sa nastavuje dellorto - mam stoho taky pocit. aj ihla ma 5 drazok na dellorto a na arreche iba 3
ten airsal ma na peugeote tusim marioo neviem ci pasuje aj na ludix kazdopadne ten povodny aribox nebude stihat dychat take nejake diery donho budes musiet spravit pripadne ak tam je ta gumova hadicka tak ju dat von
ten airsal ma na peugeote tusim marioo neviem ci pasuje aj na ludix kazdopadne ten povodny aribox nebude stihat dychat take nejake diery donho budes musiet spravit pripadne ak tam je ta gumova hadicka tak ju dat von
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam vonku le hadickutheruck napísal:arreche karb je v poho aj ked si myslim ze lahsie sa nastavuje dellorto - mam stoho taky pocit. aj ihla ma 5 drazok na dellorto a na arreche iba 3
- Brano
- trojkolkár
lil_B
Hehe, no mozno si samomluvec
No tak mne sa Airsal pozdaval preto, ze mal pisany najvacsi vykon a este je aj hlinikovy, co koniec koncov je aj Stege6 a este je aj lacnejsi
Malossi ma pisany aj mensi vykon a je to liatina, ale neviem ci je to az taky velky rozdiel medz hlinikom a liatinou. Ale ked radis Stage6 tak asi bude lepsi ten. Aj s chalanom z CZ fora som pisal a ma Stage6 a hovori, ze to ide ako drak.
Tu poslednu vetu ako keby si mi ukradol z hlavy! presne si to vystihol
Hehe, no mozno si samomluvec

Tu poslednu vetu ako keby si mi ukradol z hlavy! presne si to vystihol

- lil_b
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ten výkon čo píšu je blud, musíš si urobiť vlastný názor... veľmi záleži od všetkých komponentov a zladenia, napr tý môžeš mať s normálnym sport válcom aj 16 koní.. ale musíš mať dobrý výfuk , slušný karburátor... a tak...
moja rada je:
kit-stage6 sport pro
výfuk-stage6 chrom replika
filter-malossi redsponge airbox vložka + neajaká ta diera do boxu...
vario-malossi multivar
karb-dellorto 17,5 alebo 19mm + sada na auto sytič (pár korun)
pružinky do spojky malossi
+ neajaké tie valčeky do varia pre zladenie...

goodluck TUNER
moja rada je:
kit-stage6 sport pro
vario-malossi multivar

goodluck TUNER

- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
snake
len pomaly...dalej zajde... nech si da najprv sport vario vyladi a uvidilil_B napísal:ten výkon čo píšu je blud, musíš si urobiť vlastný názor... veľmi záleži od všetkých komponentov a zladenia, napr tý môžeš mať s normálnym sport válcom aj 16 koní.. ale musíš mať dobrý výfuk , slušný karburátor... a tak...
moja rada je:
kit-stage6 sport pro
vario-malossi multivar
goodluck TUNER