Moderátor: Moderators
A nenaštvalo,skôr rozosmialo,vždy sa vyjadrujem k takýmto veciam drsnejšie..svitko napísal:Zdravím. Stala sa mi dnes taká malá HALUZ. Už ma chytili 3-krát policajti a to stále nemám vodičák. Išiel som dnes domov od kamaráta a na križovatke stáli fízli. Neskoro som ich zbadal a tak som musel prehodit smerovku z Ľava do Prava... A to sa nemalo stat. Oni si to všimli a hybaj za mnou. Vytal som plný kotol lenže nasledoval velký dlhý kopec tak mi to najviac dalo 50 aj nejaké drobné. Asi po minute ma dobehli, zatrúbili a cez okno mi povedal: ,,Pán vodič, zastavte prosím!,, A tak som zastal. Pýta sa ma: Dokladi máme??? A ja že máme... A on: Aj vodický??? a ja že si ho už robím v autoškole čo je aj pravda. Po polhodine som ho ukecal a pustil ma preč... Mal som tlačit skúter ale ako som prešiel za prvú zákrutu tak som nakopol mašinu a letel domov o 106. A tak bol pekný den za mnou... Sorry za ten sloh.![]()
![]()
^Pre niektorých čo vedia viac ako je napísané v zákone a chcú sa hádať..Do podskupiny motorových vozidiel A1 patria motorové vozidlá skupiny A s najväčšou konštrukčnou rýchlosťou vyššou ako 45 km.h-1, ktorých zdvihový objem valcov motora nepresahuje 125 cm3 a výkon nie je väčší ako 11 kW.