je to relativne jedno ake sport vario kupis...Brano napísal:no tak vyfuk mam uz kupeny, takze ostanem asi pri nom. No ako hovori doctor, mne to musi vydrzat aj zopar sto kmA nevie niekto ake varia sa montuju do peugeotov od vyroby?
Peugeot Ludix
Moderátor: Moderators
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
snake
podpis som si este nenastavil
- Brano
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 11:46 pm
theruck
nie nove vario samotne urcite nie, to len v pripade ked vymenim za 70ccm kit a new karbec. Ale mne ani tak velmi nejde o rychlost ako o zrychlenie. Tych 80 mi staci, pripadne 100, ale aby som sa nemusel bat na krizovatke, ze ma nejaky debilko zakomplexovany v SUVčku sunda, pretoze si chce dokazat ako super vie vysprintovat a pritom na nenapadne oskret
nie nove vario samotne urcite nie, to len v pripade ked vymenim za 70ccm kit a new karbec. Ale mne ani tak velmi nejde o rychlost ako o zrychlenie. Tych 80 mi staci, pripadne 100, ale aby som sa nemusel bat na krizovatke, ze ma nejaky debilko zakomplexovany v SUVčku sunda, pretoze si chce dokazat ako super vie vysprintovat a pritom na nenapadne oskret

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
dojdi do Zvolena na zraz... sa dozvieš viac infoBrano napísal:theruck
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to nechám na tebe...ja som bol na skútri v brne a cesta bola v pohode... však uvidíš. bude to good akcia tak sa tam ukáž. miroSA a lil_B idú v piatok...skús sa s nimi dohodnúťBrano napísal:qyxza
no rad by som, ale neviem ci to bude mozne. A uz keby som sa vydal taku 200km cestu, tak by som si zobral asi motorku, lebo na skutri by ma poraziloAle taky vylet do ZV nieje zly napad
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
prid zajtra a do piatku...alebo vezmi aj priatelku...jája sa potesi
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
no mal by si.... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
snake
vsetko zavisi od toho aky das valec...ale pokial by si daval len sport kit tak kluku nemusis menit a tak isto ak das aj lepsi valec stage alebo repliku nemusis menit kluku pokial nedavas dobry vyfukBrano napísal:Este som sa dozvedel, ze ked dam 70ccm valec, tak budem musiet vymenit aj povodnu klukovku?
- Brano
- trojkolkár
No takze asi konecne rozhodnunie bude Valec Airsal 70ccm Peugeot AC Best performance, alebo Valec Stage6 Sport PRO 70ccm Peugeot AC k tomu Karburátor Arreche 17,5mm pripravený pre automatická sytič + ta vlozka do povodneho airboxu, vyfuk mam LeoVince Handmade RR (ten tam chcem nechat) To su tie zakladne veci co by som chcel vymenit v blizkej buducnosti. Este asi kevlarovy remen (uz aj tak budem musiet za chvilku menit) valceky a pruzinky. Snad som na nic nezabudol. Popripade tu ojnicu a loziska..
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
snake
zober stage6 valec na airsal sa vyser...a tak isto na ojnicu...tu je otazka vyvazenia atd a s leovinci ti staci stara kluka v pohode...a radsej zober dell karbec areche je brak
musí ístBrano napísal:No takze dnes som zistil, ze moj airbox sa neda rozobrat. Je to jeden kus vcelku. Takze asi tam nedam ani tu nahradnu vlozku. Mate niekto nejake riesenie? kupit iny airbox z ineho peugeotu? bude pasovat?
ked chces moj origo s malosi vložkou, ale je predierovaný(ale ked chceš zozeniem ti nederavý krit
ale podla mna máš taký istý airbox jak ja(na tri skrutky)
a na arisal ser to je šumka, a neviem ako ostatný ale ja nemám dobré skúsenosti s leovici a gianeli výfukmy, nevezmes radšej k tomu ten stage6 výfuk?
ved máš v podstate new scoot, tak kluku by si musel iba v pripade nejakeho MHR valca a pod.
- Brano
- trojkolkár
dr.snake
Ani ja som o tom este nepocul, ale dnes som sa presvedcil, ze je to mozne. Jedine na Ludixe je vzduchovy filter, ktory sa musi menit komplet aj s boxom. Je to jeden kus. Ibaze by som ho nasilim otvoril a nejako prerobil, no niesom isty ci by to fungovalo, tak ako by malo. A novy airbox stoji okolo 1300 SK, kua co kradnem? Ved tolko stoja K&N filtre a to uz je nejaka znacka. Takze asi budem skusat dat tam origo airbox z ineho peugeota, len neviem ci to pojde. Este jedna moznost nad ktorou som rozmyslal. Kupit priamy filter a trosku ho zakryt aby nedaval az tak vela vzduchu?
Ani ja som o tom este nepocul, ale dnes som sa presvedcil, ze je to mozne. Jedine na Ludixe je vzduchovy filter, ktory sa musi menit komplet aj s boxom. Je to jeden kus. Ibaze by som ho nasilim otvoril a nejako prerobil, no niesom isty ci by to fungovalo, tak ako by malo. A novy airbox stoji okolo 1300 SK, kua co kradnem? Ved tolko stoja K&N filtre a to uz je nejaka znacka. Takze asi budem skusat dat tam origo airbox z ineho peugeota, len neviem ci to pojde. Este jedna moznost nad ktorou som rozmyslal. Kupit priamy filter a trosku ho zakryt aby nedaval az tak vela vzduchu?