Moderátor: Moderators
a v zákrutách drží super (pokial nieje štrk)s keewayom to nieje jak u ostatnych cinanov, a benelka a postupne aj keewaye dostavaju povodne talianske minarelli valce takze vykon je v poho
Presne tak aj mne. Tiež zatial spoko klop klop klopNITRO napísal:Kamarát zo ZM má tiež Benelli Quattronowe a nesťažuje sa. Odblokoval to + spravil dierky do AirBoxu a chodí mu to vyše 80km/h (tacho)
Skúšal som v meste máme jeden tak ten keď som šiel 60 tacho, tak radar ukazoval 58. Dnes som skúšal rýchlejšie ale radar ma jednoducho nemohol zameraťdeltoro5784 napísal:Len ak je to tacho rovnako optimistické ako na keewayoch tak real ide 65
Ako píše M4rk0 - na bazoši. Ale toho času (v novembri) tuším som to zahliadol aj na Aukre. V e-mailoch to už nemám safra že by som ti dal e-mail na tú osobu.TomasARN napísal:Frosty, nevies cez aky inzerat ?
Spokojný som v celku dosť. Za tú cenu je to si myslím výhodná kúpam4rk0 napísal:ja som ten inzerat nasiel na bazosi kupoval som od nej FOX nalepky...
a inak Frosty !!! ako si spokojni s tou helmou od workeru ? lebo ja mam tiez worker ale offroad helmu a chcem integralu a zrovna som rozmyslal nad tou co ma ty aj presne v takom prevedeni ...tak ma niake minusi co si zistil ?