11erzo11 a plany dobuducna
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 11erzo11 a plany dobuducna
vcera som siel 50 cez krizovatku po hlavnej a dedek na felicii z romavskej soboty ma takmer zostrelil...ani len sa neobzrel ked odbacal z vedlajsej na hlavnu...nie to aby aspon pribzdil...ked som mu trubil este sa rozculoval ze co si dovolujem...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
dobre ja som sa len normalne pytal nebud namna zlyTomasARN napísal:asi si zle videl. S ostatnymi som kecal. Ci uz tam, kde ste opekali, ako aj na namesti alebo na ul. 1 maja

podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Sorry, ked to tak vyznelo, nie som zly, len som odpovedal
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
To sa nad tym este pozastavujes, alebo Zvolen je take bezpecne mesto? Tu v Nitre sa dost cudujem, ze ma nikto este nezotal. Napr. zenska co si nevsimla, ze kruhac ma 2 pruhy, dalsia zenska co si na hlavnej ceste myslela, ze ked hodi smerovku si moze bez pozretia do spetaku odbocit vedla, kamionista, ktoremu znacka hlavna cesta nic nehovori a este aj trubi, ludia co nevedia ako sa chodi z vedlajsej dolava, to jest dat prednost autu oproti, zenska co by aj chcela dat prednost, ale zastavila cez 2 pruhy a cakala atd.alcatelko napísal:vcera som siel 50 cez krizovatku po hlavnej a dedek na felicii z romavskej soboty ma takmer zostrelil...ani len sa neobzrel ked odbacal z vedlajsej na hlavnu...nie to aby aspon pribzdil...ked som mu trubil este sa rozculoval ze co si dovolujem...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ja ti poviem ake je Zvolen bezpečne mesto...na každych 100km jazdy v meste počitam tak 5-7 nedani prednosti v jazde. v piatok 4 krat som mal na male čo mi nedali prednosť 2x a 2x ma skoro zostrelili ked v subežnych pruhoch prechadzali auta z pruhu do pruhu a chlap ma nevidel v späťakoch...ja len oči otvaram čo to jazdi za ludi na autach...
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Fu keby mam ja hovorit svoje zazitky tak tu som asi aj do rana
Strasne su nepozorny ti vodici.A hlavne kvoli nam skutristom.Oni si myslia ze sak je to len mala motorka... MOPED ako to oni volaju.to je ako bycikel to aj ked s cesty sfuknem to je nič..A ked ich sfukne volaky blazon v 180 ke tak sa rozculuju.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
oproti jazde v blave (kde som jazdil 5 rokov) je zvolen bezpecne mesto...to ze mi nedavaju prednost atd si uz ani nevsimam...ale taketo hrube porusenie pravidiel ma este stale zaraza (casto tade jazdim autom a keby som bol v aute tak ho naberiem odstrelim do protismeru kde by ho nabralo dalsie auto...)
ja jazdim stale s vedomim ze nikdy nemam prednost...zvlast po jednom tahsom pade pred par rokmi...a je jedno ci autom alebo na moto...
ja jazdim stale s vedomim ze nikdy nemam prednost...zvlast po jednom tahsom pade pred par rokmi...a je jedno ci autom alebo na moto...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- pygo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Nov 01, 2006 7:13 pm
- Skúter: bolo Amalfi
tiež jazdím tak,ako keby ma mal každú chvílu niekto sundať... a obzvlášť keď sa v mojom okolí pohybujú borci v TDI škodovkách...
<- to som já a mój bývalý skúter nekde v Rakúsku