Ludia ktory sa radi vozia na svojich masinkach, nie len sami ale s partiou .Cize kto by mal cas a by chcel dajte vediet na moje icq 432 565 013 a rad sa pripojim... PRESOOOOV RULEZZ tento tyzden este nie lebo ma byt dazdivy ale od piatka ano ked bude pekne, povymiename icq cisla a ideme na to !
ja tohto roku koncim.. ak budete nekto chciet pokecat jazdim uz len pred halou ... ked tam uvidite stat orange-black pickup zastavte sa kludne prehodime par slov ale na cesty uz nie..
tento rok odpocivam urcite zo zdravotnych dovodou..neraz som spominal na vyjazdoch ze ma pobolieva chrbat a nerad by som prechladil..rok postojim prezijem to a na dalsi rok sa zije..zdravie mame len jedno..skutre plno
dnes som bol v PO aj s bratom na oboch maxikoch, ale v podstate len na otocku, boli sme sa poinformovat v servisoch a potom este kuknut do NAYu... nebolo casu na nic ine... Ale pocasie fajnove, az na ten vietor.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
OT, ale odpisem... brat ide este v ramci zaruky menit remen a valceky (ma cez 17tisic km), ja idem menit remen (ma sa menit po 12tisic a ma 26tisic), valceky, voditka, mozno aj spojkove pruzinky (akosi skoro zabera spojka), dat si skontrolovat pripadne vymenit chladiacu kvapalinu a pripadne skontrolovat termostat.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
snejk: nemam na to naradie (pneumaticku pistol). Viem, ze to netrva dlho, a preto ratam s tym, ze vela platit nebudem.
quik: oka, dame vediet, budeme vediet dopredu...