... asi zoberiem tie DEZENT DARK V 13"
 ... asi zoberiem tie DEZENT DARK V 13"   Velmy sa mi páčia tie kolesá ešte keď budú trošku v zadu trčať
 Velmy sa mi páčia tie kolesá ešte keď budú trošku v zadu trčať   

Moderátor: Moderators

... asi zoberiem tie DEZENT DARK V 13"
 ... asi zoberiem tie DEZENT DARK V 13"   Velmy sa mi páčia tie kolesá ešte keď budú trošku v zadu trčať
 Velmy sa mi páčia tie kolesá ešte keď budú trošku v zadu trčať   

Asi si myslia, že to tak má byť..
 Asi si myslia, že to tak má byť..  

odlepím to ale až keď budú kolesá na aute
 odlepím to ale až keď budú kolesá na aute  

....našťastie to nieje moc vidieť,  šmyklo sa mi koleso dole z obrubníka z kraja našťastie tak že sa neodral bok disku ale len narazila horná časť disku ako je plášť pneumatiky o kraj obrubníka ....ale aj tak ma to svinsky sere.
 ....našťastie to nieje moc vidieť,  šmyklo sa mi koleso dole z obrubníka z kraja našťastie tak že sa neodral bok disku ale len narazila horná časť disku ako je plášť pneumatiky o kraj obrubníka ....ale aj tak ma to svinsky sere. 

... Ináč hovoril si niečo o tom že vnútorná strana disku sa strašne špiní keď to preleštíš leštiacov pastov tak to bude OK menej sa to bude špiniť
  ... Ináč hovoril si niečo o tom že vnútorná strana disku sa strašne špiní keď to preleštíš leštiacov pastov tak to bude OK menej sa to bude špiniť  

Tak to ti želám veľa šťastia keď budeš chodiť domov po dlhej. Ja som tam už total zničil tlmiče na aute. To je najhoršia cesta v celom okrese.NITRO napísal:Ja idem tiež dávať nízko profilové pneu ... mne sa to páči už mám aj vyhliadnuté 195/45/13

.... ale ja tam musím dať nízko profilové pneu pretože keď dám široké a vysoké tak potom predné kolesá mi budú šúchať o nárazník - podblatník.
  .... ale ja tam musím dať nízko profilové pneu pretože keď dám široké a vysoké tak potom predné kolesá mi budú šúchať o nárazník - podblatník. ale veď minulý rok ju mali dať spraviť novú cestu tak dúfam že tento rok ju spravia
  ale veď minulý rok ju mali dať spraviť novú cestu tak dúfam že tento rok ju spravia   

Ale to je vidieť akurát na tých čo sú celé strieborné striekané, na starom aute som mal také....na hentom čiernom vnútre by to namalo byť až tak moc vidieť..aj keď časom sa uvidí....ja ich mám len vyše mesiaca ....NITRO napísal:No to je smola Vlady... Ináč hovoril si niečo o tom že vnútorná strana disku sa strašne špiní keď to preleštíš leštiacov pastov tak to bude OK menej sa to bude špiniť

ET-? (volat domu???NITRO napísal:hej hej časom uvidím ... Vlady a ty máš aké ET ?
 )   35...ono v tej veľkosti a v tej rozteči ako som potreboval sa len 35 a 42  a zobral som to menšejšie  aby to bolo čo najmenej utopené...
 )   35...ono v tej veľkosti a v tej rozteči ako som potreboval sa len 35 a 42  a zobral som to menšejšie  aby to bolo čo najmenej utopené... 

uz som to auto videl beha po nitre ma ho taky buzerant (ozajsny gay)
 uz som to auto videl beha po nitre ma ho taky buzerant (ozajsny gay)  mal najprv take ako ty len take krvavo cervene ale uz ma nove videl som ho nedavno taketo
 mal najprv take ako ty len take krvavo cervene ale uz ma nove videl som ho nedavno taketo 
 inak az sa ta mozem opytat tak kolko ta stalo to auticko.predpokladam ze je dovezene
 inak az sa ta mozem opytat tak kolko ta stalo to auticko.predpokladam ze je dovezene  tak aj s papirmi
 tak aj s papirmi

a chodi na takom auticku vaacsinou aj zo svojim partnerom
 a chodi na takom auticku vaacsinou aj zo svojim partnerom  auto je prestne takejto istej farby.Modre a strieborna strecha
  auto je prestne takejto istej farby.Modre a strieborna strecha