AUTORADIO NA SCOOT
Moderátor: Moderators
AUTORADIO NA SCOOT
som tak rozmýšlal že by sa dalo aj auto radio napojit na scoota,,čo vy nato???
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
marioo to ma sa mi zda len tak bez nejakeho riadneho zosika...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Všetky kvalitné autozosilovače majú v sebe menič ktorý robí z 12 voltov viacej napr 30-40 voltov a tým je potom napájaný ten samotný koncový zosilovač a preto sa dá z neho dostať pri 4Ohmovej záťaži tých 200-300W. Takže tak to je . lebo ako píšeš ak by bolo napájanie tých 12 resp 14 volt tak do 4 ohmovej záťaže pojde teoreticky najviac 3 -3,5 A a to je potom cca 36-49W.A to treba odrátať nejaké straty na polovodičovom prechode a tak pod. takže reálne to je asi tak 30 W na kanál ale podaktorý výrobca asi počíta aj z menšou impedanciou reprákov ako tých 4 ohmy...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 21, 2006 8:57 pm
- Skúter: Burgman 650
- Kontaktovať užívateľa:
no ja tam mam sice taky autoradio a to 4x45W bez zesiku a hraje to dost ale na tu baterku co tam mam 4ah tak do 30 minut a pak musi prijit nabijecka abych vubec nastartoval.letos ve vyskove na srazu tam byla pekna sestava.nevim sice kdo tam byl ale co jsem videl fotku tak fakt pekna prace.jelikoz mam jisty plany se skutrem tak do nej moc nechcu investovat.proste penize investuju do vetsiho.
podpis som si este nenastavil