Cina 4T - nevladze
Moderátor: Moderators
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Cina 4T - nevladze
presne neviem konkretny pripad kdo by tu niekoho ponizoval ze ty mas cinu atd...tronic ma tiez a ma fajn skuter...pekne si ho potunil
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 10:41 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Prepacte ked som niekoho urazil. Ja som to myslel trak,ze vseobecne ludia nadavaju na cinske skutre a pritom ich este ani nevyskusali, len opakuju to,co od inych pocuju. Teraz nemam moznost dat GPS-ko na skuter,otec ho pouziva.
podpis som si este nenastavil
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
ako ktory...ale za to sa nemusis bat prezentovat svoj skuter...nemas sa za co hanbit ..je to tvoj skuter mas ho rad taky aky je...tak preco nepovedat e neukazat nieco viac
-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
mas pravdu... cina-necina ,ked ide tak to je jedno, stejne skoro vsetky motocykle vyrabaju v cine a japonsku (okrem tal. znaciek)
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
zalezi od toho...ci si stym spokojny ty ..... 

-
- trojkolkár
- Kontaktovať užívateľa:
ja som maximalne spokojny... dufam,ze este dlho pobezi
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ja nemam tiez nic proti cine, kedze som cinu mal. Tu bola len rec o realnej rychlosti a nie o kvalite. Inak davat dokopy cinu a japoncov nie je moc dobre, lebo je jeasne, ze to nie je vobec podobne
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
zaujimavy topic... najviac sa mi paci, ze Damo555 mu vyriesil problem, a to ste sa smiali, ze pisal, ze skontrolovat sviecku a podla nej doladit zmes... ved je to rozumna rada...
A v tomto pripade velmi trefne doplnil, aby chalan skontroloval vzduchovy filter, v ktorom bol napokon pes zakopany...
Damo je nahodou celkom sikovny, ak odhliadneme od srand, ktore sa diali pocas jeho Silvestrovskej estrady... 
K teme GPS: ako VLADY spravne napisal, GPS ukazuje presne, nepresne moze ukazovat len na kratkych usekoch, ked ma problemy so signalom (spominane stromy ci mestska zastavba (vysoke budovy)). Hovorim o cestovnych navigaciach do auta resp. o turistickych navigaciach do ruky... s navigaciami v mobiloch nemam priame skusenosti, ale predpokladam, ze nie su take spolahlive ako auto- ci turisticke navigacie, pretoze mobil musi obsluhovat plno dalsich veci (GSM prijem a i.), co ho moze zatazovat a nemusi stihat spolahlivo ratat GPS... takisto navigacne softvery pre mobily podla mojho nazoru nie su take vymakane ako softvery v auto- ci turistickych navigaciach...
Tolko k teme GPS.
A k teme china vs. znacka, ktoru sme tu na fore parkrat mali - su styri moznosti, ako nalozit s 50ccm 4T cinskym scootrom:
1.) nebrabrat, vozit sa... (teda nulova investicia do tuningu, ale zmierit sa s 30km/h do kopca)
2.) kupit variator Malossi Multivar (o nieco zlepsi rozbeh a snad i maximalku, a je to asi najrozumnejsia investicia, ak chce zlepsenie vykonu za peniaze, ktore sa daju prezit)
3.) kupit aj kit na zvacsenie objemu motora a dalsie tuningove veci (uz financne narocnejsia zalezitost, a zial vzhladom ku kvalite zvysku scootra sa to podla mna nemusi vyplatit)
4.) predat a kupit nieco lepsie, hoc' z bazaru... bud znackovu 50 2T, alebo idealne vacsi znackovy objem...

K teme GPS: ako VLADY spravne napisal, GPS ukazuje presne, nepresne moze ukazovat len na kratkych usekoch, ked ma problemy so signalom (spominane stromy ci mestska zastavba (vysoke budovy)). Hovorim o cestovnych navigaciach do auta resp. o turistickych navigaciach do ruky... s navigaciami v mobiloch nemam priame skusenosti, ale predpokladam, ze nie su take spolahlive ako auto- ci turisticke navigacie, pretoze mobil musi obsluhovat plno dalsich veci (GSM prijem a i.), co ho moze zatazovat a nemusi stihat spolahlivo ratat GPS... takisto navigacne softvery pre mobily podla mojho nazoru nie su take vymakane ako softvery v auto- ci turistickych navigaciach...
Tolko k teme GPS.
A k teme china vs. znacka, ktoru sme tu na fore parkrat mali - su styri moznosti, ako nalozit s 50ccm 4T cinskym scootrom:
1.) nebrabrat, vozit sa... (teda nulova investicia do tuningu, ale zmierit sa s 30km/h do kopca)
2.) kupit variator Malossi Multivar (o nieco zlepsi rozbeh a snad i maximalku, a je to asi najrozumnejsia investicia, ak chce zlepsenie vykonu za peniaze, ktore sa daju prezit)
3.) kupit aj kit na zvacsenie objemu motora a dalsie tuningove veci (uz financne narocnejsia zalezitost, a zial vzhladom ku kvalite zvysku scootra sa to podla mna nemusi vyplatit)
4.) predat a kupit nieco lepsie, hoc' z bazaru... bud znackovu 50 2T, alebo idealne vacsi znackovy objem...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Čínu som nemal ( Kymco je Taiwan...)ale čo poznám z rozprávania a hlavne ak berieme čínske výrobky nižšej cenovej kategórie ,ako všeobecne ,tak je to vždy lotéria...kolísavá kvalita je bežný jav...Skrátka všetko je navrhnuté a vyrobené na hrane aby to fungovalo...nič nieje predimenzované a teda menej vhodné na nejaké menej šetrnné zaobchádzanie a ak k tomu prirátame nekvalitu montáže , tak sa netreba diviť že to je tak ako je. A k tomu ešte aj to, že oni ak aj okopčia dačo značkové napríklad karbec alebo nejakú inú súčiastku, napr. tenisky, alebo digifoťák, tak spravidla vždy použijú menej kvalitný materál na výrobu alebo zmenšia jeho hrúbku, alebo ušetria kde sa dá takým štýlom že to ešte celé zjednodušia a vypustia veci ktoré niesú potrebné pre základné fungovanie a potom to aj tak ako celkovo funguje niekedy lepšie inokedy horšie poprípade aj vôbec nie. Ale nikdy sme tu nikoho nebrali ako menejcenného len preto že má čínu.....Ale sa vždy divíme ak ju niekto má a čaká od nej zázraky ktoré nedokáže ani väčšina tých značkových scootrov. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- SpEeD3R
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jan 12, 2010 10:21 pm
- Skúter: Yuki Race 50 4t, Yamasaki YM150 4t
Tak ku teme: jasne je ze prve co ked ta to dusi je ze bud je problem zo vzduchom alebo benzinom. treba pozret ci ac pumpa taha dost benzinu, alebo neni niekde seknuta hadicka, to mas aj na pozretie volnym okom, a filter rozobraty za 2 minuty takze to je hlavne co treba vzdy pozriet ako prve. Damo pisal pozret sviecku ci ma bohatu zmes. No ako osobne si myslim ze chalan co ani nevie presne co tam pozret tak mu to moc nepomoze(teraz uz mozno bude vediet), ale zas na druhej strane mal Damo pravdu.
K cine a znacke. Jasne ze znacka je lepsia. Mal som suzuki katana 50ccm. rv 2006. Velmi pekny, spolohlivy a pomerne dost vykonny skuter. Bola to parada a aj to vsetko okolo. 2 sme isli bez problemov aj zrychlenie z dvoma bolo paradne. No jak uz sa dacalo daco kazit rychlo s tym prec. Ja som momentalne sa zatazil na cinu. Pomerne lacne, dobre skutre. Ja som si odkusal viacej cin a viem co je ake a co dobre. Osobne moj najvetsi uspech medzi cinami bol Vonroad a to na 7,5 tisic km ziadny zasah do motora. Kamarat ho kupil a uz dal dalsich 1000km a len musel vymenit remen. Vyse polovici slovenska jazdi na cinanoch, osobne si myslim ze 70% ludi. Nejde o to ake su ale o to ze do mesta je to parada aj ked to ide 50kmh, a skutre su velmi lacne! Ale je jasne ze ten skuter neni na dlhe pouzivanie. Odhadovane jazdenie je tak na 1-2 roky, no za tie peniaze to staci. Ja osobne aj ked dakto jazdi na gilere je skutrista a ak ho mam aj ja tak sme partaci a ne rivali......
K cine a znacke. Jasne ze znacka je lepsia. Mal som suzuki katana 50ccm. rv 2006. Velmi pekny, spolohlivy a pomerne dost vykonny skuter. Bola to parada a aj to vsetko okolo. 2 sme isli bez problemov aj zrychlenie z dvoma bolo paradne. No jak uz sa dacalo daco kazit rychlo s tym prec. Ja som momentalne sa zatazil na cinu. Pomerne lacne, dobre skutre. Ja som si odkusal viacej cin a viem co je ake a co dobre. Osobne moj najvetsi uspech medzi cinami bol Vonroad a to na 7,5 tisic km ziadny zasah do motora. Kamarat ho kupil a uz dal dalsich 1000km a len musel vymenit remen. Vyse polovici slovenska jazdi na cinanoch, osobne si myslim ze 70% ludi. Nejde o to ake su ale o to ze do mesta je to parada aj ked to ide 50kmh, a skutre su velmi lacne! Ale je jasne ze ten skuter neni na dlhe pouzivanie. Odhadovane jazdenie je tak na 1-2 roky, no za tie peniaze to staci. Ja osobne aj ked dakto jazdi na gilere je skutrista a ak ho mam aj ja tak sme partaci a ne rivali......
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Damo poradil pozriet sviecku, chalan to zvladol, zistil, ze uplne cierna... Damo poradil vycistit filter, chalan pozrel a zistil, ze uplne zaneseny... vycistil a scooter opat funguje ako predtym. Takze Damo dobre radil a chalan vsetko zvladol, vec je vyriesena... 

- cvanakNM
- chodec
- Dátum registrácie: Po Máj 10, 2010 9:01 am
- Skúter: china 180cc big bore kit
Cina 4T - vladze. Dokonala china - cinania vedeli co robia - tento skuter je ako stvoreny pre zvysovanie vykonu - da sa to lahko a ucinne - prave som dokoncil upravu 50cc chinana a neskutocne co dokaze - 2T skutre nechava daleko zasebou - je to jednoducho raketa - aj ked mi to robila firma nebolo to az tak drahe - servis a tuning - zdema-moto.eu
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
asi uplne seria 2T nechava za sebou alebo velmi zle spravene 2T
- m4rk0
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
2t tuning vs 4t tuning samozrejme 50cc .. 4t nema sancu ...4t tuning moze dat zablkovanu seriu u 2t si myslim ...
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
cvanakNM co to mas ty vlastne za scoot? V popise mas 180ccm a pises, ze mas 50ccm? Nemas nahodou 80ccm? Som sa trosku stratil 

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
cvanakNM take bájky môžeš rozprávať málim deťom sa počúvaš čo píšeš ???? 4T čina je ako stvorená pre zvyšovanie výkonu? 4T čina necháva za sebou 2T skútre? Ešte nám chceš povedať že tam máš namiesto 50ccm 180kovy motor??? Ešte nám pevec že činania vedia čo robia a vyrabaju najlepšie skútre. 

Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
my sme prave dokoncili prestavbu s 50cm na 80
(4t) rad by som sem dal aj foto ale fur pise ze to je moc velke

....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
a v com je ako problem ??
- cvanakNM
- chodec
Bohuzial je to tak kupil som skuter - 160 km/h
http://zdema-moto.eu/index.php?page=sho ... &Itemid=71
http://zdema-moto.eu/index.php?page=sho ... &Itemid=71
- cvanakNM
- chodec
Ale tak som to nemyslel ze china je najlepsia, jazdil som motocross a pametam ako tam rincali same osi (2T masiny) ale teraz to je uz minulost doba 4T je tu,
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Tak taky skuter so 180 motorom sa musi skor ci neskor rozpadnut. Skor.
- nigdais02
- motorkár
to je tam motor 180cm??
....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ano, vymenili vraj 50 za 180
- nigdais02
- motorkár
gratulujem
na 50 dat tam 180... ten skutrik bude trpieť 

....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.