Monster machine
Moderátor: Moderators
- ADo_xXx
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
Re: Monster machine
Uz je to v kope konecne a caka sa uz len na vyplatu nech objednam cievku a dam obut novu pneu
taky rad som nebol uz davno.Len potrebujem poradit -zabudol som kam bol povodne prichyteny minusovy kabel od akumulatora.Najskor je prichyteny o kostru skutra a potom -a toto neviem-mal by ist zrejme na starter.Je mozne ze je prichyteny o "kryt" startera?help

podpis som si este nenastavil
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... ano-jeden ide pod srubu ktora drzi starter ... ide o to ze motor je uchyteny v silentblokoch ktore su nevodive takze je v podstate jedno kde na blok das ten kabel-len nech na tom bloku je ...
- ADo_xXx
- st. skútrista
Aktual problem-nema niekto tento vymadzovaci kruzok na cap nakopavacky ku karteru?Pisal som chalanom co rozpredavaju a nikto nic.Sustruzenie by bolo drahe.
- Prílohy
-
- DSC00091.JPG
- 1
- (25.46 KiB) 730 stiahnutí
-
- DSC00092.JPG
- 2
- (29.82 KiB) 731 stiahnutí
- ADo_xXx
- st. skútrista
Co vravite na toto-viem ze u 4t je vyfuk blbost-a navyse je skaredy-davam to sem len pre to ze moj stary lauf ma uz svoje za sebou a pre zaujimavost http://minibikemania.sk/index.php?main_ ... ts_id=1208
- strmal
- chodec
- Dátum registrácie: Št Nov 27, 2008 11:57 am
- Skúter: neuvedený
ten výfuk vypadá velice pěkně, ale myslím že je na 2T a ne na 4T
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
on je na 4tstrmal napísal:ten výfuk vypadá velice pěkně, ale myslím že je na 2T a ne na 4T
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
Yamaha - ride the right bikes
- ADo_xXx
- st. skútrista
Dnes som sa nudil a tak som skratil zadok mojho monstra tak ako to ma monster od dukati-za sedakom uz ziaden plast nieje takze sa zadok skratil o cca 240 mm.Vzapeti som skratil aj zadny plast.Povedal som si ze pokial to nebude brutalna stavba v style streetfighter tak to pre mna nema zmysel
.Inak neviete mi povedat ci by mal byt problem v tom ze nebudem mat namontovany zadny plast-naked sa mi brutal paci.Foto bude zajtra.

- ADo_xXx
- st. skútrista
Deju sa veci-za podpori mojej milovanej polovicky bola objednana cievka a vyzera to tak ze sa pojde aj pre novu zadnu pneu.Prilis ju nepotesilo ked sa dozvedela ze som skratil zadok-aspon sa ma bude myusiet silno drzat-len neviem ci to bude aj take fasa ked budem vozit kamaratov
.V tomto momente tuhne laminat aby mohol byt upraveny a nanesena este 1-2 presne vrstvy,vyrezane otvory na svetlo-ktore este absolutne nemam vymyslene-snad diody.Stale vsak cakam na zalepenie sedaku ktori nevydrzal trening stoopie-tak ak by mal niekto komplet neposkodeny (potah moze byt roztrhany) dajte mi vediet.Bude to kratka,siroka,cierna a hlucna masinka pre stunt. 

- Prílohy
-
- CIMG0927.JPG
- najskor sa rezala kostra...
- (141.09 KiB) 455 stiahnutí
-
- DSC00099.JPG
- ...potom plast...
- (119.22 KiB) 456 stiahnutí
-
- CIMG0925.JPG
- A na koniec prislo na rad laminovanie
- (652.78 KiB) 79 stiahnutí
- ADo_xXx
- st. skútrista
Potrebujem nejakeho ochotneho cava co mi poradi,akej farby su kable ku ktorim mam pripojit konektor od karburatota.(keeway a podobne masinky)
- ADo_xXx
- st. skútrista
Uz neviem ci sa mam smiat alebo plakat.Kupil som inu (3) cievku a ani ta nepasuje.Serem na to.Hodil som tam Origo ze aspon stunt pojazdim kusok a doma budem dobyjat baterku ale teraz zase nestartuje.Prisiel som na to ze do inducky ide prud-von uz nie.Medzi tym som komplet poskladal-natrepal origo nadrz do sadeka,zohnal matros na vzperu a zadnu hrazdu ale asi ho hodim do rimavy a zapalim... Posledna moznost - KUPIM KOMPLET ELEKTRIKU 4T SCOOTRA (china) tj-cievka,inducka,kabelaz,cdi...ponuknite. -viem ze to mozno nepojde ale za pokus to stoji.
- ADo_xXx
- st. skútrista
Po roku nejazdenia som sa rozhodol na radikalnejsiu prestavbu-naked scoot vylucne na stunt.Po par jazdach som ho uz pokrstil prehodenim cez zadne,stratil filter odstrojil snad vsetko vratane nepotrebnej kabelaze,klaksona a hlavneho stojana,zodral zadnu pneu...prikladam par foto -sitce na moto sedi brat ale coskoro nahodim downhily.padaky a rampu (mozno aj nejake pegi) a potom sem hodim podrobnejsie foto fratane videa
"RAT LOOK 4EVER"

- Prílohy
-
- Fotografia0023.jpg
- (196.33 KiB) 129 stiahnutí
-
- Fotografia0024.jpg
- (143.79 KiB) 30 stiahnutí
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a kolko mas prednych vidlic? lebo ta cinska raroha vydrzi tak jeden tvrdsi dopad kym odide do vecnych lovisk...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- ADo_xXx
- st. skútrista
Myslis ze je drahe a tazke zohnat nahradnu???Tato ma odjazdene celkom dost a zatial (patrilo by sa zaklopat) drzi
A to ma uz za sebou par jazd po prednom a par pekne tazkych dopadov zo zadneho...
!!!! Len mam jednu dost zavaznu otazku...Chalani co jazdia na velkych maju nejako riesene mazanie z dovodu ze ked postavia na zadne hladina oleja"klesne" takze motor nemaze...preraba sa to ale nikde som nenasiel ako...nenasiel by sa tu niekto sveta znali co by poradil???

!!!! Len mam jednu dost zavaznu otazku...Chalani co jazdia na velkych maju nejako riesene mazanie z dovodu ze ked postavia na zadne hladina oleja"klesne" takze motor nemaze...preraba sa to ale nikde som nenasiel ako...nenasiel by sa tu niekto sveta znali co by poradil???
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
jasne mam riešenie...kup si 2T skuter najlepši na stunt je BWsko yamaha, slider yamaha, aerox yamaha a možeš chodiť po zadnom aj z jedneho mesta do druheho.....
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
predam ti neosa na stunt ak chces... a ta vidla pojde neboj ja som mierne ohol tiez ..
- ADo_xXx
- st. skútrista
Diky
ale moto bez TP a SPZ uz nekupim -jedine ak uz nejaku velku
sam vies ako dlho neosika (Aj ked je to jeden z best scootrov) predavas...proste toto som mal doma-bez tp tak radcej ako ho predat za smiesych 50-100 e pojazdim,papa to menej ako 2t,udrzba ziadna a zvuk krajsi 

- Prílohy
-
- Wall.JPG
- (92.51 KiB) 90 stiahnutí
- ADo_xXx
- st. skútrista
Ps -ak by chcel niekto ten spodny plast s modrimi led (str 2) -komplet kabliky je volny