Giannelli Reverse
Moderátor: Moderators
Re: Giannelli Reverse
aspon papier.inak tomas otazka na teba budu dve:D
1.ked tam budem mat ten ladak bez ecka na vyfuku a bez papiera tak ma poslu urcite na stk.ked ma tam ale poslu mozu mi dat policajti este aj pokutu ak ano dokolko e ?
2.ked prejdem cez stk samozrejme ked tam pojdem dam seriu vyfuk prejdem secko v poho ne a potom nahodim opet ladak.potom ma uz policajti nebudu moct poslat opet na stk, ci mozu?
1.ked tam budem mat ten ladak bez ecka na vyfuku a bez papiera tak ma poslu urcite na stk.ked ma tam ale poslu mozu mi dat policajti este aj pokutu ak ano dokolko e ?
2.ked prejdem cez stk samozrejme ked tam pojdem dam seriu vyfuk prejdem secko v poho ne a potom nahodim opet ladak.potom ma uz policajti nebudu moct poslat opet na stk, ci mozu?
- Frosty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Okt 26, 2009 7:48 pm
- Skúter: Benelli QuattroNove X
- Kontaktovať užívateľa:
Ja tiež hľadám hľadám, po anglicky...aj po nemecky sa snažím čosi...ale nič. V tom prípade ale nechápem tomu. Ako to že k tomu nedávajú nič keď v podstate tú repliku robili práve kôli homologizácii...mi to nedáva logiku. 
Ten papier dakde musí byť sakra. E vyrazené neni isto to už aj na stránkach ako streetlights varujú že nemá vyrazené Ečko...ale o papieroch nič nevravia nikde že niesu

Ten papier dakde musí byť sakra. E vyrazené neni isto to už aj na stránkach ako streetlights varujú že nemá vyrazené Ečko...ale o papieroch nič nevravia nikde že niesu

podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Pokuty nedavam, tak ti neviem povedat, ze kolko. Ak Ti zoberu papiere a poslu na STK, na zaklade ktorej ti ich vratia a ty das opät ladak, tak ta moze cakat cely proces od zaciatku. Ale zatial sa policajti na to nespecializuju. Ale ak pride to, co uz je v Rakusku, Nemecku a inych krajinach EU, tak sa rozlucte s papiermi a usporami. Tak su za to obrovske pokuty
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Hoši slááva
Začalo svitať na certifikované časy
Strana 5 & 6
Dúfam že je to v poriadku teda...

Strana 5 & 6

Dúfam že je to v poriadku teda...
- Prílohy
-
- PRO Replica Manual & Approval Certificate.pdf
- (4.7 MiB) 130 stiahnutí
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ten paier ti je aj tak na nic, pokial nemas E na vyfuku a mas tam na papiery uvedeny aj nazov vyfuku, cize vies co to znamena
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Na nemeckých fórach som čítal že s E značkou neni problém, len aby si mal papiere od toho so sebou... A Tomáš veď to je len dobré že je tam názov výfuku na ktorý to je certifikát spravený no nie? Na to to tam je predsa aby sa vedelo na ktorý to je výfuk robené. Či?
V dnešnej dobe aj tak hlavné papiere aby si mal ku všetkému...dáke Ečko samotné sa nečudujem že neuznávajú, to si vyrazím aj sám keď sa...nahnevám
V dnešnej dobe aj tak hlavné papiere aby si mal ku všetkému...dáke Ečko samotné sa nečudujem že neuznávajú, to si vyrazím aj sám keď sa...nahnevám

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Myslel som to tak, ze je to certifikat len na jeden vyfuk, zislo by sa toho viac, aspon myslim, ze by to par ludi potesilo. Aj ked aj jeden je viac, ako ziadny. A to Ecko tam musi byt, tym som si isty
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Prepáč moju nevedomosť, ale akože iba na jeden?
Podla čoho to usudzuješ? asi toho najdlhšieho čísla? ja som myslel že to je čosi ako typové schválenie...

Podla čoho to usudzuješ? asi toho najdlhšieho čísla? ja som myslel že to je čosi ako typové schválenie...

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
jeden typ, jeden nazov
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Jáj ty myslíš asi že je to certifikát len na Stage6 repliku? S tým Ečkom je to všelijako, ale keď to už Nemcom nevadí a stačí im papier... 

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Videl som na NETE krasne videa, ako vyhladavaju nemci take skutre a nic ich nezaujima, ziadne Ecko, ziadny papier. Ked to ma viac kW a vecsiu maximalku, tak dojazdil na skutry
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
JJ toto presne som chcel aj ja napísať, tiež som videl videá že im je jedno všetko len výkon merajú. Ale bežným hliadkam zameraným na homologizáciu a tak to vraj nevadí...
Chválabohu že to tu nieje také hliadky. Aj keď jedného dňa ...ale nato radšej nejdem pomýšlať to už budem dúfam na dôchodku
Chválabohu že to tu nieje také hliadky. Aj keď jedného dňa ...ale nato radšej nejdem pomýšlať to už budem dúfam na dôchodku

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
najnovšie sa už daju zohnať programovatelne CDI.(alebo ako sa to vola...) že maš na skute prepinač a ked Ta stavaju (Nemci teda konkretne ked zatial u nas pojzdne brzdy nie su) tak si to prepneš a obmedzi ti cdi točky len tak aby to šlo tak ako je v papieroch...pre Nemcov 50km/h.
frosty:taketo nieco som hladal diky moc akurat jeden problem je to po nemecky.ked policajt nebude vedet po nemecky potom co?
-
- motorkár
nič daj si urobiť preklad a nech ti to potvrdia...ten preklad....a nos potom oba papiere aj origo aj uradny preklad...
normalne su spoločnosti čo robia preklad maju cennik za A4ku a daju ti tam aj pečiatku že to je uradný odborny preklad originalu.....
ale ja mam certifikat tiež v anglickom jazyku čo bol k vyfuku...tak čo...nech si policajt lame hlavu.
možem ti ten doklad večer sfotiť....
normalne su spoločnosti čo robia preklad maju cennik za A4ku a daju ti tam aj pečiatku že to je uradný odborny preklad originalu.....
ale ja mam certifikat tiež v anglickom jazyku čo bol k vyfuku...tak čo...nech si policajt lame hlavu.
možem ti ten doklad večer sfotiť....
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Matrixko on je po nemecky aj po anglicky
No to vieš oni rátajú s tým že po nemecky alebo po anglicky už sa dorozumie vačšina ľudí sveta 
Inak je to teda potrebné dať to preložiť? Čo myslíte?..respektíve viete

Inak je to teda potrebné dať to preložiť? Čo myslíte?..respektíve viete
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
K žiadnemu výfuku nebudeš mať slovenský ani český jazyk. Ja osobne by som to neprekladal. Aj tak ma policajti za výfuk nebuzerovali a ani matúša a tomu to už inak hučí.matrixko napísal:frosty:taketo nieco som hladal diky moc akurat jeden problem je to po nemecky.ked policajt nebude vedet po nemecky potom co?
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
no vyskusam to dat prelozit ak to nebude drahe:d mitko ak by sa ti chcelo a nudil by si sa mohol by si to sem dat.
-
- motorkár
Metrixko tak tu maš foto toho mojho crtifikatu homologačneho k gianelli reverse fuku: http://img297.imageshack.us/img297/7466/img0024i.jpg
- Frosty
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Mitko ako sa tak dívam ty máš Apriliu SR Street. V tom certifikáte neni uvedená. Nevadí to policajtom?
-
- motorkár
tu je druha strana toho tlačiva: http://img20.imageshack.us/img20/4403/img0027iw.jpg ...
- matus79
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2008 7:32 pm
- Skúter: gilera utekač
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal k mojmu vyfuku taky mali zlty papier a na tom je velkym napisane certificate a pod tym anglicky nemecky francuzsky spanielskya taliansky ze vyfuk je certifikovany na cesty a tak... su tam aj napisane typi skutou ale vsetko len aprilie
ale tak mam to vlozene v technicaku ze keby nahodou ale zatial ani jeden policajt nic nepytal klop klop