Vonroad Sport 50ccm
Moderátor: Moderators
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vonroad Sport 50ccm
odstran restrikcie schudni a naco si kupujes 4T motor 50ccm ??? to ej navecsia kravina co som ekdy videl
podpis som si este nenastavil
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Tak nech si kúpi elektricky
to už aj ten ťahá lepšie 

- Filo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Sep 03, 2007 9:19 am
- Skúter: Adly Jet 50
- Kontaktovať užívateľa:
Podla toho co si pisal, tak ako prve by som pozrel sviecku(akej je farby), podla toho usudis ci treba naladit karburator(ja si myslim, ze chyba je v nom podla Tvojich slov)..ak je to 4T neviem ci ma restrikcie, ale tak mozes kuknut..ale ako prve urcite kukni farbu sviecky 

Adly Jet 50, valec 70ccm s6 streetrace, vyfuk Leo Vince Sp3, Arrache 17,5 karburátor, Malossi Multivar, Malossi Spojka, atd.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
To ešte nemaš ani zabehnute....niektore 4T činy potrebuju aj 1000+km aby sa naplno prejavila sila motora. všetko zaleži aj od kusu a vydarenej verzie. jednoznačne treba popracovať s karbom. možno maš obmedzovaciu skrutku v karbe že ti neotvara naplno alebo ine obmedzenia. može byť aj CDI obmedzene. skus tento link: http://forum.automoto-tom.net/viewforum.php?f=7 su tam rady ohladom skutrov s motorom 139QMB a QMA čo je aj Tvoja verzia. popripade tam napiš aky maš problem oni maju skusenosti ohladom ladenia 4T aj v serii. inak asi bude rozumne dokupiť malossi vario a vymeniť kontrastku za bielu. valčeky čo sa odporučaju na nseriu 4T by mali mať vahu 5,5g. prajem Ti vela trpezlivosti a nervov s ladenim a nech sa Ti nekazí...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tá skrutka v šúpatkovom deklíku môže byť ale aj tak si myslím že je to obmedzené samotným motorom teda že 4T a poldecák..... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
jasne že motor je obmedzenie sam o sebe, ale ked už to raz kupil tak mu aspon poradim ako približne na to. ešte by nebolo od veci napisať tu na fore členovi "kredenc" on ma Vonroad sport a ma už nejake skusenosti lepšie povedané "dojem" s použivanim tohto skutra
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes som akurat teto scoot mohol vidiet...t aobmedzovacia skrutka je prec a ono to fasa dusi
nemám skúter takže sem nepatrím
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
len to dobre oprav potom sa povzíme po Detve dakedy 

Yamaha - ride the right bikes
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Skladaj to ako pre seba a nie na rýchlosť aby si veľa zarobil......... 

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to akoze mu to po 1000km pojde lepsie ako po 400?Mitko napísal:To ešte nemaš ani zabehnute....niektore 4T činy potrebuju aj 1000+km aby sa naplno prejavila sila motora. všetko zaleži aj od kusu a vydarenej verzie. jednoznačne treba popracovať s karbom. možno maš obmedzovaciu skrutku v karbe že ti neotvara naplno alebo ine obmedzenia. može byť aj CDI obmedzene. skus tento link: http://forum.automoto-tom.net/viewforum.php?f=7 su tam rady ohladom skutrov s motorom 139QMB a QMA čo je aj Tvoja verzia. popripade tam napiš aky maš problem oni maju skusenosti ohladom ladenia 4T aj v serii. inak asi bude rozumne dokupiť malossi vario a vymeniť kontrastku za bielu. valčeky čo sa odporučaju na nseriu 4T by mali mať vahu 5,5g. prajem Ti vela trpezlivosti a nervov s ladenim a nech sa Ti nekazí...
ja hovorim aby to rekalmoval a ked to bude reklamovat treti krat aby odstupil od zmluvy
-
- motorkár
Pan "admin" zase rada do prazdna od Teba. načo radiš somariny....ak nevieš tak pri reklamacii je aj nejaka lehota tušim 30dnova...a ked to bude 3 krat reklamovať tak bude cele leto bez skutra. a bohvie ako pochodi. ale hlavne že si mu dobre poradil a Ty sa budeš voziť cez sezonu. určite Ti bude vdačný za takuto radu.
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
DOBRÁ SPRÁVA
Scoot ide..no ide ako ide po rovine to ide tych 50 ale rozbieha sa pravidelne a netrha....Mam som tu cest to dnes skusit preto ze som bol jediny vo vonroade ktory ma vodičak
Scoot ide..no ide ako ide po rovine to ide tych 50 ale rozbieha sa pravidelne a netrha....Mam som tu cest to dnes skusit preto ze som bol jediny vo vonroade ktory ma vodičak

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
juraj tak napíš čo s tým bolo aj sme nabudúce vedeliniekomu druhému poradiť 

Yamaha - ride the right bikes
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ale este stale ste nenapisali, co s nim bolo a ako ste to opravili... 

Ty si zo Zvolena?kredenc1001 napísal:DOBRÁ SPRÁVA
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No...vymenila sa vlozka vzduchoveho filtra a vysledok je vidiet 

Ja mám vonroad 50 tourist a tiež sa mi nepáči že je to slabé. mám na nom 560 km a maximálka po rovine max 45 - 50 km/h
a kopec tak 25 - 30 km /h . Chcel by som sa spýtať na nejaké možné úpravy aby to bolo silnejšie. Mám tam výfuk leovince handmade titan. a kúpil som aj variator naraku HS + kontrastná pružina ktorý tam ešte nemám namontovaný a spojkové pružinky malossi ktoré tam tiež ešte nemám. Chcel by som sa spýtať že ak tam dám šišku tak aké trisky by som mal použiť...
a kopec tak 25 - 30 km /h . Chcel by som sa spýtať na nejaké možné úpravy aby to bolo silnejšie. Mám tam výfuk leovince handmade titan. a kúpil som aj variator naraku HS + kontrastná pružina ktorý tam ešte nemám namontovaný a spojkové pružinky malossi ktoré tam tiež ešte nemám. Chcel by som sa spýtať že ak tam dám šišku tak aké trisky by som mal použiť...
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ked das sisku, tak musis kupit sadu a skusat
- XAWIER
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 10:59 am
- Skúter: Kymco XC 300i
Treba:
pridat vzduchu na karbeci, ktory si sam strhava benzin,
zaslepit akoze "katalyzator" ktory vracia horuci vzduch z piesta naspat do karbeca,
pozriet ci na veku karbeca nie je skrutka-vyhodit,
na ihle v karbeci treba kuknut ci ma drazky a posunut segerku na inu drazku (ja mam na stred),
vymenit valceky za lahsie (toto spravi dost vela),
pripadne vymenit blokovane CDI (ja som blokovane nemal).
To je najlacnejsie riesenie, ako skut odblokovat. Potom uz ides do tuningu varia, spojky, vymeny piesta napr na 70 alebo 80 ccm, ale to sa neoplati.
pridat vzduchu na karbeci, ktory si sam strhava benzin,
zaslepit akoze "katalyzator" ktory vracia horuci vzduch z piesta naspat do karbeca,
pozriet ci na veku karbeca nie je skrutka-vyhodit,
na ihle v karbeci treba kuknut ci ma drazky a posunut segerku na inu drazku (ja mam na stred),
vymenit valceky za lahsie (toto spravi dost vela),
pripadne vymenit blokovane CDI (ja som blokovane nemal).
To je najlacnejsie riesenie, ako skut odblokovat. Potom uz ides do tuningu varia, spojky, vymeny piesta napr na 70 alebo 80 ccm, ale to sa neoplati.
Kymco Xciting 300i