Malossi Sport 70 cc - Skusenosti
Moderátor: Moderators
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Malossi Sport 70 cc - Skusenosti
tak potom to je skor podla mna OIL-DISASTER 

ale aj ja viem byť škodoradostný...
aj ta cbr ka 125 ka nebola bez problemov že...
mitko tu si sa trosku sekol.nie cbr ale cbf ale to len taky detail nic v zlom samozrejme

mitko tu si sa trosku sekol.nie cbr ale cbf ale to len taky detail nic v zlom samozrejme

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ved preto som aj dal ten dodatok 125ccm...
, ale skor čakam kedy už deltorko napiše ten pribeh s nou....

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
GP je vykonovo okolo zakladnych ladakov ala leo TT, gia next a pod...deltoro5784 napísal:Ten výfuk sa mi veľmi páči. Konečne pekný street výfuk. Normálne keby mám skúter tak by som o ňom uvažoval. Zaujímalo by ma ako je to s výkonom. Či je to streetový alebo má aj niečo s laďáku. Mohli by vyrobiť niečo medzi.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
aj ja teraz miesam rucne , ale cerpadlo som tam nehal a nemam ani obeh , tak mam ho vyhodit ? nevadi ked tam zostane po nom prazdny plac ?Mitko napísal: k tomu olejovemu čerpadlu...tak to je vonku cele...to bola prva vec čo alci odporučil pri montaži 70ky. a ja som mu nejak ani nemal dovod odporovať. ma skusenosti s tym že sa čerpadlo zadrelo aj pri slepom obehu.
mne miešanie vobec nevadi...teda ručne myslim.
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
-
- motorkár
neviem ako to je na minarelli motore ja mam piaggio motor a tam ked nemaš obeh tak je to tutovka na zadretie. napiš alcimu ten ti poradi odborne ako s tym naložiť.
- majo1357
- st. skútrista
ja sa bojim ze ked to vytihnem mi tam behne nejka spina do hriadele klukovky...alcatelko prosim vyjadri sa sem...
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Takze pre zvedavych:
Ide to uplne super, ledva otocim plyn a vyleti to na 70 km/h, zvuk je vyraznejsi o hodne.
Dal som len cca 7km, bola mi kosa nemal som spravne oblecko, bhz. Ale musim povedat, je to sakra rozdiel oproti serii s vyfukom a to som este ani poriadne nepridal plyn
..
Takze budem si teraz tyzden, dva prdkat, potom to zabehnute este doladim a uvidim.
Spravil som aj video, neskor postnem, nech pocujete zvuk..
Tak zatim..
Ide to uplne super, ledva otocim plyn a vyleti to na 70 km/h, zvuk je vyraznejsi o hodne.
Dal som len cca 7km, bola mi kosa nemal som spravne oblecko, bhz. Ale musim povedat, je to sakra rozdiel oproti serii s vyfukom a to som este ani poriadne nepridal plyn

Takze budem si teraz tyzden, dva prdkat, potom to zabehnute este doladim a uvidim.
Spravil som aj video, neskor postnem, nech pocujete zvuk..
Tak zatim..
-
- motorkár
som čakal kedy dojdeš...tak vraviš že spokojnosť zatial...som na to video zvedavý teda...

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:

Ale cez weekend, ked sa pojdem dakam previezt, tak spravim este nejake. Mozno aj zajtra..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zM_zL-nSbqk[/youtube]
Inac tak ma napadlo, ako je to s rozsirovanim pneumatik, myslim ako vymenit tie seriove za nejake ine..? Ako je to pri skutroch, ma to vyznam? Ak tak ako najlepsie? Predne zadne rovnake?
A este jedna vec, nejaky napad na inu farbu mojich diskov?
A este jedna predsa, keby dakto chcel polepit foliou skuter (alebo aj auto) od matnej, cez vsetky farby az po 3d karbonovu, resp. folia s custom potlacou. Mame na to lidi.

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Keď budeš robiť ešte video tak by si mohol dať dole ten čierny tlmič ak sa to dá aby sme počuli zvuk aj bez tlmiča.
For Mitko: neviem aký príbeh s mojom CBF-kou máš na mysli, ale niečo som už písal v tej sekcí naše skútre.
For Mitko: neviem aký príbeh s mojom CBF-kou máš na mysli, ale niečo som už písal v tej sekcí naše skútre.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- motorkár
dakujem za video....tak ja som nemyslel že som čakal v zmysle že ako to pojde...len som vedel že ideš za tym kamošom čo Ti to nahadzoval tak som na to čakal kedy dojdeš domov a daš na forum nejaké poznatky. jasne že to zbytočne nevytačaj. inak zvuk v pohode som čakal niečo horšie....si mi dal chrobaka do hlavy do buducna...
s tymto fukom. s tým rozširovaním pneu neviem ale teraz tam maš asi 130ky že?? daju sa 140 kupiť ale potom pozor , lebo ak ich nemaš aj v techničaku tak može byť problem ak ta zastavia policajti a zameraju sa na rozmer pneu...podla mna zbytočné problemy a na širšej gume sa trošku menia aj jazdne vlastnosti skutra.
for:deltorko: no ja som len niečo letmo postrehol v Tvojej teme keeway focus že napišeš nejaku story ohladom CBFky. som teda asi nepostrehol že už to prebehlo...

for:deltorko: no ja som len niečo letmo postrehol v Tvojej teme keeway focus že napišeš nejaku story ohladom CBFky. som teda asi nepostrehol že už to prebehlo...

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
No v technicaku mam 130/60/R13
Tak ma len tak napadlo, ze mozno dake rozsirenie, ci znizenie profilu, alebo tak.. ze aky by to malo mat efekt, okrem optickeho.. Mozno sa zvacsi obluk v zakrute?
No snad co to sa do toho technicaku za bonbonieru dopisat da. Alebo?

Tak ma len tak napadlo, ze mozno dake rozsirenie, ci znizenie profilu, alebo tak.. ze aky by to malo mat efekt, okrem optickeho.. Mozno sa zvacsi obluk v zakrute?
No snad co to sa do toho technicaku za bonbonieru dopisat da. Alebo?

-
- motorkár
tak da sa všetko...
...všetko ma svoju cenu...
, neviem či si dobre pamätam ale ak daš širsiu gmu su aj 140ky na skutre tak sa mi vidi, že tu niekto spominla že sa trošku horšie "klopí" na tej gume v zákrutách....ale nie som si istý či si dobre pamätám...
, tak rozmer maš tak isto ako ja v techničaku. inak všetko ostatne čo je mimo techničaku je na pokutu ked ta zastavia a budu mať zlý den, že si daju zaležať na detailoch okolo gum....
a ak by si aj daval širšiu treba pozrieť aby Ti nechytala o tlmič zadny pruženia alebo o držiak fuku. ten držiak sa da potom vypodložiť aby bol dalej od kolesa...
lebo ja som menil tlmič za ten športovy YSS a ten je o dosť mohutnejši ako origo a keby som dal 140ku gumu určite by mi šuchala o tlmič. už teraz je to akurat...

a ak by si aj daval širšiu treba pozrieť aby Ti nechytala o tlmič zadny pruženia alebo o držiak fuku. ten držiak sa da potom vypodložiť aby bol dalej od kolesa...
lebo ja som menil tlmič za ten športovy YSS a ten je o dosť mohutnejši ako origo a keby som dal 140ku gumu určite by mi šuchala o tlmič. už teraz je to akurat...

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
140 tam dam podla mna uplne v pohode.. 150 by mohla byt uz prilis.. len co som tak pozeral, daktore skutre maju napr v predu 120 a v zadu 130 a podobne, tak mi to tak napadlo, ze by som dal do zadu tu 140.. dalsia vec je aj profil, tam som si tiez neni uplne na istom.. co ty na to? alebo viete niekto?
Vidis, ked uz sme pri tych tlmicoch, to ma aky efekt? Treba to riesit? A tie zvysovace tlmicov su na nieco dobre?
Proste ide o to snazim sa zistit ktore veci su fakt ako by som to spravne nazval, klucove a ich zmena je citelna..od veci, ktore si mozes nechat na koniec, lebo az taky velky a citelny rozdiel neurobia..
Inac predpoved pocasia, by mohla ist do politiky, zda sa ze by uspela, nikdy nevyjde, a aj tak ju kazdy sleduje..
Vidis, ked uz sme pri tych tlmicoch, to ma aky efekt? Treba to riesit? A tie zvysovace tlmicov su na nieco dobre?
Proste ide o to snazim sa zistit ktore veci su fakt ako by som to spravne nazval, klucove a ich zmena je citelna..od veci, ktore si mozes nechat na koniec, lebo az taky velky a citelny rozdiel neurobia..
Inac predpoved pocasia, by mohla ist do politiky, zda sa ze by uspela, nikdy nevyjde, a aj tak ju kazdy sleduje..

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ozaj este jedna laicka otazka, ked zabieham tu 70ku, mozem si posadit za seba este kamaratku? alebo mam pockat tych aspon 300 km?
-
- motorkár
pri zabehu radšej kamošku nechaj doma...aspon prvych 300km lepšie ale je 500km. i ked u mna to bolo jedno lebo mam cez 100kg takže ako keby som chodil furt vo dvojici..
...ak maš nejak 65kg a kamoška 45 tak by si aj mohol ale ak si ťažši tak radšej zabehavaj sam a potom sa ti valec odmení a už možeš s kamoškou behať. k tomu tlmiču neviem nejak povedať niečo lebo to mam tak nastavene ako to bolo z vyroby nejak som s tym nelaboroval...ale aj origo tlmič je dobry...ja som to menil viac menej koli vzhladu ten žlty mi tam nepasoval opticky a ked som už investoval tak aspon do niečoho čo sa bude dať aspon nastavovať...
k Tym podložkam pod tlmič sa použivaju na zvyšenie zadnej časti skuta a maju taku vlastnosť že posuvaju ťažisko skutra na predok viaca atym padom maš ostrejšie zatačanie s volantom...niekomu to nemusi vyhovovať...riadenie je tak citlivejšie...a ešte to kus zaťažuje viac krk riadenia pri brzdeni prednou brzdou lebo sa viac zaťažiš na riaditka ked je zadok zodvyhnutý dohora.

k Tym podložkam pod tlmič sa použivaju na zvyšenie zadnej časti skuta a maju taku vlastnosť že posuvaju ťažisko skutra na predok viaca atym padom maš ostrejšie zatačanie s volantom...niekomu to nemusi vyhovovať...riadenie je tak citlivejšie...a ešte to kus zaťažuje viac krk riadenia pri brzdeni prednou brzdou lebo sa viac zaťažiš na riaditka ked je zadok zodvyhnutý dohora.
- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Som si dovolil trosku spravit taketo video..v poslednej faze zabehu..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gekOhyC6Rbw[/youtube]
snad sa bude lubit..
Pekny zvysok weekendu..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gekOhyC6Rbw[/youtube]
snad sa bude lubit..

Pekny zvysok weekendu..
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
ehm, nooooo 

- Davidian
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Preto som sa tam tak krcil jak Gollum, lebo zima mi bola uz
))

-
- motorkár
no Tomášova reakcia na zábeh je jasná...
, no 400km je take nutne minimum...inak sa dosť ťažko ovlada človek viem podla seba ked som zabiehal som si dal ciel že do 1000km ani bohovi..ešte modroočko sa mi čudaoval že to asi budem jediny na fore...
, ale nevydržal som do 1000km...nejak 600km som mal ked som už začal davať viac plynu...inak ani nejak extremne pomaly sa na 70ccm nedalo isť ved 1/4 plynu a skoro 70km/h tacho tam bolo. ja som chodil tak medzi 50-60

- majo1357
- st. skútrista
zábeh ako sa patrí
nevieš akú tam máš trysku ? veľkosť ?

- kenny
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 21, 2009 10:45 pm
- Skúter: honda FMX650
tak tamtu cestu poznam naspamet..pred mesiacom som bol az za medvedovom....to bol nekonecny pribeh
a pekne si mu nalozil fesakovi 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
a coskoro tu mame temu: zadrel som, co teraz?