MP3-MP4 v ušiach
Moderátor: Moderators
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
MP3-MP4 v ušiach
Cafte chlopi.Chcel by som sa spytat ze ci mozem mat Sluchatka v ušiach pocas jazdy ako pod prilbou.ked ma zastavia policajti tak co mi mozu az mozu
ja som pocul ze to je za 60 € D mate s tym skusneosti ???

podpis som si este nenastavil
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Re: MP3-MP4 v ušiach
Ja tak jazdim skoro stale
Ale ešte ma nezastavili . Ale pokutovať to by bolo divne ved aj v aute mozes mat handsfree na uchu a nič ti nemožu ? či ?

- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
Mna zastavili keď som mal sluchadla..Všetko v pohode.Ak má motorka radio tak si myslím že je dosť od veci dávať pokutu ak by si mal slúchadla 

- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
..no kamo poviem ti tak ze .. sem tam si to sluchatko tam dam, ale len jedno (ĽavÉ) a druhe mam volne ,
ale subjektivne tu hudbu velmi nevnimas a sustredujes sa na jazdu , aspon umna to je tak ,
No a minule sa mi stalo, idem domov podvecer piatok (ked je vonku najviac fizlov) obieham auto po ulici, ktore mohlo ist cca 70km/h ..v uchu sluchatko a ficim si ,, zrazu pozeram dakto obieha MNA ... no mohol ist kludne tak 80-90 ..pozeram to co je za blazna , no ked ma predbehol a z okienka sa vystrcila ruka a vnej červený kužel mavajuci ku kraju cesty NEBOLO MI VŠETKO JEDNO .. zastavil som a vedel som ze som siel viac nez rychlo.. no prve co ma napadlo TY KOKOS CO IDEM SPRVIT STYM SLUCHATKOM .. cez nohavide som klikol po telefone a vypol som hudbu .. [ze keby si to vsimli tak to zahram ze to mam len ako hendsfree sadu pre pripad nudze] ...no aj tak ani v aute telefonvat nemôzes tak enviem co by som im povedal .. zastali sme a prisli kumne, neviem sam ako sa mi podarilo dat dole prilbu aj so sluchatkom razoven ale NASTASTIE SI TO NEVSILMI.. zacali mi kalit ze mam po vodicaku a jedno s druhym , nebolo mi vsetko jedno , nakoniec vysvitlo ze na zaciatku ulice bolo obmedzenie a to na 30KM/H
.. to uz som mal adrenalin aj niekde vo vlasoch , tep srdca som citil aj v prstoch na nohe , no zacal som ich rapovat a strasne kalby davat do hlavy v tom zmysle ze student/len rok vodicak/nehcodim tadeto casto, nevsimolsom si obmedzenie/ a ze sa ponahlam za priatelkou ktora si zlomila ruku a ideme asi na pohotovost .. atd ..
po 2 minutach ticha sa chlap otocil , podal mi papiere od motorky s vodicakom so slovami "NAPOSLEDY PAN VODIC" a odisli prec...
..a uz som vedel ze na ten vecer som si svoje stastie vycerpal ,,
..tak toto bola taka mala kulturna vložka co sa mi stalo pred par dnami ...no to sluchatko by som neriskoval byt tebou ,, ani ja uz neriskujem 
ale subjektivne tu hudbu velmi nevnimas a sustredujes sa na jazdu , aspon umna to je tak ,
No a minule sa mi stalo, idem domov podvecer piatok (ked je vonku najviac fizlov) obieham auto po ulici, ktore mohlo ist cca 70km/h ..v uchu sluchatko a ficim si ,, zrazu pozeram dakto obieha MNA ... no mohol ist kludne tak 80-90 ..pozeram to co je za blazna , no ked ma predbehol a z okienka sa vystrcila ruka a vnej červený kužel mavajuci ku kraju cesty NEBOLO MI VŠETKO JEDNO .. zastavil som a vedel som ze som siel viac nez rychlo.. no prve co ma napadlo TY KOKOS CO IDEM SPRVIT STYM SLUCHATKOM .. cez nohavide som klikol po telefone a vypol som hudbu .. [ze keby si to vsimli tak to zahram ze to mam len ako hendsfree sadu pre pripad nudze] ...no aj tak ani v aute telefonvat nemôzes tak enviem co by som im povedal .. zastali sme a prisli kumne, neviem sam ako sa mi podarilo dat dole prilbu aj so sluchatkom razoven ale NASTASTIE SI TO NEVSILMI.. zacali mi kalit ze mam po vodicaku a jedno s druhym , nebolo mi vsetko jedno , nakoniec vysvitlo ze na zaciatku ulice bolo obmedzenie a to na 30KM/H

po 2 minutach ticha sa chlap otocil , podal mi papiere od motorky s vodicakom so slovami "NAPOSLEDY PAN VODIC" a odisli prec...
..a uz som vedel ze na ten vecer som si svoje stastie vycerpal ,,

Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- NITRO
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:11 pm
- Skúter: Vespa PX 80
Poznám jednu babu čo jazdí v ZM na Keeway 125 a tá má v ušiach slúchadká stáááále. A zatial v pohode ..
Piaggio Ciao
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
Piaggio Vespa Cosa
Piaggio Vespa PX 80
Piaggio Vespa GTS 250
Piaggio Vespa GTS 300 Super
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
sak len nos , a potom budes jak kocur , on tiez pocuva o sto sest a nedava prednost ani tym co su na hlavnej...
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No lenze pozor
kocur nedava prednost kvoli tomu ze nevie co ten kusok plechu pri ceste vobec znamena.načo to tam stoji a ktory deil to tak hlboko zakopal ked to nejde vytiahnut
a nie kvoli sluchatkam (a kocur sluchatka nenosi)

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
hlavne je rozdiel hands free v aute a sluchadla v ušiach počas jazdy na moto...

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Zakázané to myslím že nieje. Ale zamyslel sa niekto nad nebezpečnosťou niečo takého. Si predstav že to máš v ušiach a v križovatke pôjde sanitka a sepáli ťa. Alebo hocijaké auto nepočuješ že ťa obieha. Podľa mňa by to nemal nikto počúvať už len pre vlastnú bezpečnosť a nie kvôli tomu či sa to môže alebo nie.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Rips.
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Jan 26, 2009 3:21 pm
- Skúter: Kawasaki er6n 2010
Tak neisom dementny jasne ,že si to nevipeckujem štýlom ,že nepočujem okolie
Normalne počujem aj motor aj všetko si to pustím tak aby to bolo bezpečne , naviše nepotrebujem ohluchnúť 

- 9393andy
- st. skútrista
Je rozdiel ak človek počúva stále a občas.. alebo mimo mesta.Ja osobne počúvam v meste len ak má fakt náladu že ... tak si pustim hudbu a jazdím..Ale to je skôr občas,pravidelne počúvam ak idem do susednej dediny napr.. +- 20km tak je jasné že na rovinke si dám trošku hudby do úška
Ale naozaj je to len o tej bezpečnosti.. Pri tej sanitke a tak..

Ale naozaj je to len o tej bezpečnosti.. Pri tej sanitke a tak..
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
sanitku clovek nepocuje, ani ked ma vypeckovanu hudbu v aute... a to je mimo zakon. Osobne nevidim problem v pocuvani hudby, pokial je vsak hlasitost vhodne nastavena... A predavaju sa aj handsfree sady do prilieb, tak (nechce sa mi studovat vyhlasku) mozno predpokladat, ze je to legalne osetrene (telefonovanie pocas jazdy, a teda aj pocuvanie hudby). Ale opakujem, ak je hlasitost v ramci medzí...
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ale stále je tu ten element rozptyľovania. Na motorke/skútri sa potrebuješ 101 percentne sústrediť a hudba odpútava pozornosť.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- 9393andy
- st. skútrista
Sústrediť sa musíš aj na aute.
A osobne si myslím že každý to pozná,ak sa jazdí tak nedá sa vždy uvažovať nad.. hmm idem správne,nedám motorku trocha viac k strede cesty..hmm za 100m je ta zakerna jama.. Ale každy rozmýšla a nemyslím si že je to ojedinelé nad.. hmm ta baba bola pekná.. Boli to dvojky,trojky
a pod veci,či o babách rodine a tak.. to je to isté ako hudba 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
POZOR!!! Hlasna hudba v aute je zakazana... Mam to odskusane na vlastnej skusenosti.Moj kamarad (ten co bol s nami na zraze na tej CBR 600ke)ma opel tigra a 1000 W RMS v kufri.Isli sme okolo policajtov a strpalo im zrkadlo na celnom skle. PAN VODIC...MATE TO ZA 50 € a tiez sme si myseli ze nam nic nemozu a predsa mohli
Ja pocuvam hudbičku podla nalady...Ale tak da sa povedat ze na dlsie trasy skoro stale.Ak idem mimo mesta tak to mam hlasnejsie al okolie pocujem...Ak som v meste mam to uplne tichučko len tolko aby som pocul ze niečo hra...Dbam na toto ako ato ked tubi alebo santika a tak...

Ja pocuvam hudbičku podla nalady...Ale tak da sa povedat ze na dlsie trasy skoro stale.Ak idem mimo mesta tak to mam hlasnejsie al okolie pocujem...Ak som v meste mam to uplne tichučko len tolko aby som pocul ze niečo hra...Dbam na toto ako ato ked tubi alebo santika a tak...
Naposledy upravil/-a 11erzo11 v Št Máj 20, 2010 10:19 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
viem podla seba ked som chodil na aute s hudbou nie moc nahlas...ale aj tak ma to rozptylovalo...a neviem si predstaviť na skute so sluchadlami jazdiť...to už ako by som sa sustredil?? všeobecne je tušim nejaka robena prognoza, že pri počuvani hudby nam uchu lahodiacej sa koncentracia znižuje a bol nejaký vyskum aj a prirovnavali to tušim nejak k požitiu nejakeho množstva alkoholu...

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ak sa idem vozit do mesta (resp. z bodu A do bodu B), tak samozrejme clovek sa musi sustredit na kazdom metri, odkial mi kto vybehne, kto mi neda prednost, kde mi chodci skocia pod koleso a pod., v meste mi hudba nechyba... mimo mesto je to vsak uz o trosku inom, krizovatiek minimum, v prilbe okrem vyfuku najma sum vetra, hudba by to pekne podchytila... avsak nie v mojom pripade, nemam na to vhodne sluchadla: mam sluchadla od SE, ktore sa strkaju priamo do zvukovodu, a ak pominiem vybornu kvalitu hudobneho prejavu, dva zasadne minusy su, ze takmer uplne odtlmia okolie (spominanu sanitku by som pocul, az ked by som sa nasiel v jej boku) a dalej ze ma v prilbe tlacia, az ma z toho bolia usi... preto ich nenosim, a jedine, cim sa mozem pocas jazdy hudobne zabavit, je moj spev... 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
No tak ako ja mam mp4 a netlacia ma ako tlacili zo zaciatku ale to je zvyk..pohodicke to je mam tesnu prilbu dost a este pod nou aj kuklu 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Prečo?pod do temy nalepky na prilbumizu napísal:tá Štetina ne tej prilbe mi je nejaká známa

- majo1357
- st. skútrista
prosim ta sak ho poznam , a na zraze to iste , isli vedla seba akoze sa rozpravali kocur len prikyvoval a ked zastavili dal dole prilbu sluchatka a pytal sa co to vlastne chcel11erzo11 napísal:No lenze pozorkocur nedava prednost kvoli tomu ze nevie co ten kusok plechu pri ceste vobec znamena.načo to tam stoji a ktory deil to tak hlboko zakopal ked to nejde vytiahnut
a nie kvoli sluchatkam (a kocur sluchatka nenosi)

neskusal som este ist s mp4 ale bolo by to divne nepocut ako ide motor
- LUBO123422
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jan 16, 2010 4:53 pm
- Skúter: yamaha neos 50 2t
na zraze na širave som videl že niektorý chopperisti počúvali hudbu ale museli ju mat poriadne hlasnú aby to prehlušilo ten zvuk z výfuku. Ale zas ak ma niekto moto a k nej samozrejme aj dáky ladák tak prečo by mal počúvat hudbu ja by som si radšej vychutnával ten zvuk pri radení,podradovaní... 

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
povedz ze nemas pustene...ze to mas len aby ti nefukalo do usi...ony su blbi ta uveria 

- majo1357
- st. skútrista
blby ale niektory maju aj charakter , teraz som isiel s ocom a policajti na nas blikali ze nemame pustene svetla 

- fifais
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
ono to neni zase takeee ze nepocusjes ani nic...mna uz davtex poblaznil...sem tam si dam mp-harom do ucho a idem...a furt vestko pocujem...majo1357 napísal:neskusal som este ist s mp4 ale bolo by to divne nepocut ako ide motor
Už je väčší