Ako klidne,abc nech dajú. ale ak to bude abs ktoré bude adekvátne k cene skútru.. tak si myslím že by to bola dosť zaujimavá jazda
Ale dosť pochybujem aby v tesku stál 50 000sk.. Ja som kupoval yamasaki(brno) za 700€+dovoz,prepis a tak 850€ za jeden. a hen to vyzerá o dosť nekvalitnejšie,nie že yamasaki by bolo extra kvalitné za tu "yamahu" by som dal max 600€ novú
ano?? to som ani nevedel a ja vzdy pozeram na scootov niektorych ze ABS no ako tomoze mat ABS ja ze s tym som sa este nestretol na akom principe to vlasnte pracuje a ako to brzdi
Činania nazívaju ABS brzdoví systém s pretlakovím ventylom i keď s ABS to nemá nič spoločné ,zabraňuje to viacmenej zablokovanie kolesa.Je to niečo podobné ako expanzomat v ústrednom kúrení v rodinných domoch.
ABS je ako spomenul niekto aj plast.
Nic to ale nemeni na tom, ze tym klamu ludi, ktory si myslia, ze maju na moto ABS. Pritom priplatky za ABS na moto su vyssie ako nove Yamasaki z tesKa.
ja aj tak nerozumiem dovetku pri inzerovani 2T skutrov ked niekto uvadza "po vymene olejov" jedine tak decko prevodoveho ak meni aj to pochybujem...či ked ma v olejovej nadržke ked ma zmiešavač...tak ten olej vyleje a naleje novy...
Matrixko,ja by som ho nebral.. 22 000km je dosť.. ak sa pozeráš pozorne na tie fotky vidíš že je to pogitované barz ako,prasklinky sú,na pravej strane kde máš nohy prasknuté,takže by som povedal že nejaky ten pád to má aj za sebou.