no jo, ale to nemohol vediet, kedze bydlisko nemas v profile vyplnene, a ani o pridanie do nasej mapy clenov a akcii fora si nepoziadal (potrebne linky su v mojom podpise)
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
takže včera 22.5 som sa stál štastným majitelom arn-ka krasnej čierno striebornej farby .-) kúpil som to od jednej pani ktorá ma okolo 35 rokov a chodila stým asi iba pul roka do práce... najazdila na nom 1880 km ešte je 3 mesiace v záruke... je uplne ako nový .-) dnes som sa bol povoziť a som zatial maximalne spokojný z výkonom velmi pekný odpisch má maximalku som išel po rovinke 95 tacho blížilo sa to trocha k stovke ale musel som už brzdiť ale 80 tam mate hneď .... proste zatial spokojnosť je to skoro nový stroj teraz mam na nom skoro 2OOO km takže dúfam že ešte dlho poslúží .-)
KeewayArn 125 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
takže foto pridám ked budem na počítači teraz som na NT takže skútrík stal skoro 1000 e + vybavovanie okolo toho takže do 1150 euro to vyšlo zo všetky .. ale tak čo nás to stálo nervov a jazdenia než sme vybrali ten správny .-)
edit a teraz po roku to možem iba potvrdiť
KeewayArn 125 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ