Peugeot Ludix

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Brano
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 11:46 pm
Skúter: neuvedený

#51 Príspevok od užívateľa Brano » Ut Aug 08, 2006 8:31 pm

geetee
No moj airbox mam momentalne v kufri auta :? Ako som uz pisal neda sa rozobrat! Je to jeden kus a mam ho tam prichyteny s jednym srobom. Ostatne peugeoty uz maju klasicky airbox s vymenitelnou vlozkou. Musim pozret ci by mi z SF pasoval, pretoze z Vivacity som pozeral a ten by tam asi nesedel. Ja mam ten privod do karburatora na spodku a napr. Vivacity ho ma hore. No uz som sa rozhodol, ze ked bude tak valec Stage 6 a karbec asi Dellorto 17,5 + redukcia (tusim by mal byt s auto syticom). Tak scoot ma zatial najazdene 9000km. Ja som len teraz nedavno kupil ten vyfuk, takze si tam este pobudne, ale som s nim zatial spokojny aj ked nemam s cim velmi porovnavat, ale ide to podstatne lepsie ako predtym.
podpis som si este nenastavil

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

snake

#52 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Aug 08, 2006 8:50 pm

ta co chces...ide ti osemdesiat...das valec a karbes...das za to 7000sk a pojde ti 90-95....radsej daj vario za 3000sk a pojde 85...ak chces lepsie kup si 600R

Brano
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Júl 16, 2006 11:46 pm

#53 Príspevok od užívateľa Brano » Ut Aug 08, 2006 8:54 pm

dr.snake
Mne nejde o rychlost, ale o zrychlenie! Mne tych 80 staci, ale nechcem sa bat, ze ma nejaky blbec na rozjazde zostreli dole zo skutra, lebo si bude chciet dokazat ake ma super zrychlenie (ale to uz som pisal) Neboj mam aj 650ku motorku, takze rychlosti mam dost :twisted:

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"