No chalani dufam ze nam prsat nebude no ale zato dneska je nadherne.Predpokladany prichod je asi o tej 15:00 az nie skor.
Rips ti mi daj na teba ciselko a ja ta prezvonim ked budeme vyrazat z Mlynov (obchodne centrum).Pockas nas v Hlohovci na OMW pumpe tam bude prestavka.Takze tam sa mozme stretnut OK? Posli mi na teba ciselko..
lebo dnes mi odpalilo celu sviecku a inu nemam = zle naladeny skuter = dam t ospravit volakomu kto to robi kazdy en , pozna niekto niekoho ? a ked to bude znova zadrete to hned vyhodim do kovosrotu
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
Sledujte túto tému ešte zajtra ráno pred odjazdom, lebo nejak sa nám front poponáhlal a hrozia prehánky už dopoludnia. Takže okolo 8 ráno sa ešte dohodneme a budeme si hlásiť aké je počasie.
#608Príspevokod užívateľa matrixko » Pi Máj 28, 2010 11:23 pm
no chlapci ja som v prdely neco mi pri spojke tak hrkoce nad 4500 otacok az do maxima ze to sa neda ocuvat spojka je dotiahnuta na maximum kks neviem co s tim je?
Takže front podľa radaru prešiel a riziko zrážok je minimálne.
Matrixko: ako vieš že ten zvuk ide zo spojky? Nemôže to robiť remeň? Alebo či sa ti tam niečo neodlomilo a teraz to nepiští. Vieš vizuálne skontrolovať či sú všetky pružinky v poriadku a či sa náhodou neulomila pakňa?
no mne sa zda tiez ze to ide zo spojky ten zvuk a vcera ked sme sa vozili tak mu to hrkotalo ze som to pocul niekolko metrov za nim v rychlosti 60km/h a cez prilbu. dost to hrkoce no neviem. inak cakam na matrixka ked pojde aj napriek tejto zavade tak idem aj ja na 100%
Chalani slniečko svieti tak škoda neísť. Glozo a ty nemôžeš zobrať matrixka ako ladvinku do Nitry? V nitre by som ho mohol zobrať zase ja na výjazd, predsa mám trochu silnejšií stroj. Dúfam že ideme lebo ja som sa tešil celý týždeň na tento výlet a navyše v Piešťanoch je letecký deň tak som myslel že niečo uvidíme.