Moderátor: Moderators
joj, a som zabudol upozorniť, ak jednu s tých troch vecí neupravíš, tak sa to časom celé doserre.geetee napísal:shitt nekto to vymazal![]()
krosbajker, maximálne ti napoviem a nič viac(vieš ide o know-how) :
FOCUS, musíš upraviť tri veci a jednu vymeniť, nič viac (ale to je len k tvojej otázke, cekovo je toho ovela viac)
vieš, toto si nikto doma na kolene len tak nespraví a to na to má prípadne vybavenie, je na 80% nejaká firma, čiže by s toho mohly profitovať. ked prideš do pepsi a vypítaš si recept na pepsi že si chceš doma uvariť(alebo to je jedno) tak ti s velkou radostou povedia ze je na hlavnej stranke www.pepsi.com :gt2:Crossbiker napísal:geetee ešte že tu poskytuješ také užitočné a významné rady myslím že to ocenia všetci ktorým budeš niekedy radiť. našťastie sú tu aj ináč reagujúci chalani a teba beriem len ako nutné zlo s ktorým tu na fóre musím rátať....hawk
vidim ze si rozumiete....Crossbiker napísal:v závere svojho príspevku si zas dokázal aký si primitívny chudák. je škoda mrhať na teba energiou ale ešte raz budem. a to na nejakom stretku na ktorom budeš aj ty a tam ti prídem preraziť sánku. hawk
aháVLADY napísal:Inak ja som mal záujem vidieť ako je to smerom dole a nie smerom hore.... lebo ak je na varci hore tak je vzadu dole a ak má na varci rezervu a vzadu je to nadoraz na spodu tak treba dlhší remen alebo širší ak ovšem má ešte rezervu samotný varec... ale šak čo to tu budem rozoberať...