Ej ani neviete aký mi spadol kameň zo srdca keď som sa toto dozvedel že to biele nie sú km
Skúsim ale stručne popísať hlavné rozdiely pri prestavbe: príruba na valec pasuje rovnaká TK aj DO 17,5; bouden plynu nepasoval - musel sa prerábať - tam, kde bola tyčka zo závitom bola matka a naopak, hlavná tryska DO M6 pri TK menšia (asi M5 ako Mikuni?? možno). Pocity a dojmi z prvých kilometrov s novým dellorotom: Treba ešte ladiť

:D Od výroby osadený HT 90 je na ladený fuck + tuning vložku málo. Ihla pustená na najbohatšie ide cca 2/3 plynu posledná tretina chodu bez reakcie. Voľnobeh super, štart horší - na štartér chytá iba keď je zohriaty, hodinu som dumal ako sa nastavuje dĺžka chodu na tiahle sýtiča (tiež by mohli aj nejaký stručný návod na použitie pridať). Zajtra budem hľadať vhodnejšiu trysku, skúsim aj nejaké foto.
BTW: ak máte niekto 17,5 Dellorto a laďák a otestovanú HT akú máte hodnotu? Ušetrili by ste mi more času, niekde v minulosti som tu čítal že fuck +10 čísel, náporové sanie +5 čísel väčšia oproti sérii. Je na tom niečo pravdy?