Moderátor: Moderators
mne prisiel hebo performer hrdzavy od vyroby novy... tecnigas mi nehrdzavie vobec zatialSpejcy napísal:aj technigasy vraj hrdzaveju som cital na ST.cz, to clovek uz nevie ani co ma kupit... a druhy zas vravia ze hebo performery... si chcem ist kupit daky ladak, tak teraz fakt neviem dokelu co kupim......
Tak takéto prirovnanie by som nečakaltheruck napísal:mudro si spravila
nebudeme sa predsa v aute privazovat spagatmi za tretinovu cenu ked sa mozeme za celu cenu priputat pohodlnymi a bezpecnymi pasmi
Plna nadrz benzinu ???peugeotka napísal:mne tiež kamos ponukal tajfuna či ako sa to volalo za 30.000 no ale nebolo to podla mojich predstav, tak som dala 64.000 za peugeota a som spokojna. raz tolko drahy,ale krásnučký a fičí v pohode aj vo dvoch aj do kopca. čo môže byť za 30.000 kvalitne na skutri???????
ELEKTROLUX si ten suflik asi neustrazilVLADY napísal:Je to tak presne ako píšeš, čínske je dneska skoro všetko ale ak si tam dáva robiť napr PHILIPS alebo iné značky tak si tú kvalitu strážia na rozdiel od neznačkových. Ja som kúpil chladničku ELCTROLUX a je Hungary a bol v nej odfláknuto spravený šuflík na zeleninu... som to musel doma dolaďovať...
este som nevidel dvojtak 50ccm s dvoma ficat do kopcapeugeotka napísal:mne tiež kamos ponukal tajfuna či ako sa to volalo za 30.000 no ale nebolo to podla mojich predstav, tak som dala 64.000 za peugeota a som spokojna. raz tolko drahy,ale krásnučký a fičí v pohode aj vo dvoch aj do kopca. čo môže byť za 30.000 kvalitne na skutri???????
maxipayne tak ty si toho zjavne este vela nevidel, ked si sa takto vyjadril. na aprilke 50ke sme ficali dvaja do kopca 60 v pohode, a tehotny urite niesommaxipayne napísal:este som nevidel dvojtak 50ccm s dvoma ficat do kopcapeugeotka napísal:mne tiež kamos ponukal tajfuna či ako sa to volalo za 30.000 no ale nebolo to podla mojich predstav, tak som dala 64.000 za peugeota a som spokojna. raz tolko drahy,ale krásnučký a fičí v pohode aj vo dvoch aj do kopca. čo môže byť za 30.000 kvalitne na skutri???????![]()
ibaze by si mala 45kg a bola v druhom mesiaci/tak by ste boli fakt dvaja/a ficali by ste do kopca 50km/h