planujem to na buduci rok predat a kupit svoju vysnivanu aprilliu sr 50
 planujem to na buduci rok predat a kupit svoju vysnivanu aprilliu sr 50  btw: mam 15 rokov a robim si AM prave :p
 btw: mam 15 rokov a robim si AM prave :p

Moderátor: Moderators

planujem to na buduci rok predat a kupit svoju vysnivanu aprilliu sr 50
 planujem to na buduci rok predat a kupit svoju vysnivanu aprilliu sr 50  btw: mam 15 rokov a robim si AM prave :p
 btw: mam 15 rokov a robim si AM prave :p

inak uz som zvedavy na tie komentare typu: boze cinu by som nekupil aj keby som mal 4 promile
 inak uz som zvedavy na tie komentare typu: boze cinu by som nekupil aj keby som mal 4 promile  a podobne
 a podobne

Damo555 napísal:veľa štastnych kilometrov atie komentare ohladom činy si nevšimaj kto nemal činu tak nevie ćo to je

A Damo ma pravdu, kto cinu nemal, ani nevie, co to je (v dobrom ci zlom
 A Damo ma pravdu, kto cinu nemal, ani nevie, co to je (v dobrom ci zlom  , ale ako vieme, su lepsie i horsie kusy, a lepsi ci horsi spotrebitelia, neda sa generalizovat).
, ale ako vieme, su lepsie i horsie kusy, a lepsi ci horsi spotrebitelia, neda sa generalizovat). 

ja mam yamasaki čo nie je zrovna najlepší motorka od činanu,a nestaužjem sa nikdy ma nikde nenechala.Sú omnoho lepšie motorky,ale pre mna je podstatny BOD A a bod B .. a tam vždy dorazím
 ja mam yamasaki čo nie je zrovna najlepší motorka od činanu,a nestaužjem sa nikdy ma nikde nenechala.Sú omnoho lepšie motorky,ale pre mna je podstatny BOD A a bod B .. a tam vždy dorazím 

zatial spokojnost?
 zatial spokojnost?

ale mam par kamosov ktory vedia o tom, tak sa pozhovaram s nimi.. ale ak by som to tuningoval tak by som si to uz nechal aj 2-3 roky :p
 ale mam par kamosov ktory vedia o tom, tak sa pozhovaram s nimi.. ale ak by som to tuningoval tak by som si to uz nechal aj 2-3 roky :p
 ale prajem nech slúži ako má a veľa kilometrov bez nehody tu svoju prácu isto odvedie
  ale prajem nech slúži ako má a veľa kilometrov bez nehody tu svoju prácu isto odvedie   

:D okrem spatnych zrkadiel to bolo to iste
:D okrem spatnych zrkadiel to bolo to iste  :
: