Ktorý retro skúter?
Moderátor: Moderators
- wr1t3r
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 23, 2010 1:36 pm
- Skúter: TAURIS - Mambo 50
Re: Ktorý retro skúter?
klucí ja mám tiež taurisa ale mambo lenže neviem kde nájsť niaké diely tiež je tam minareli AC , viete mi pomôcť (najlepši by bol obchod zo slovenska )
podpis som si este nenastavil
- jurco
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 20, 2010 8:35 pm
- Skúter: Tauris Capri
http://www.auto-mototrade.sk/
skus tuto firmu , ja mam Tauris od nich , robia mi servis a vsetky diely maju skladom.. myslim ze aj ked nemas moto od nich tak diely by ti zohnat vedeli...
skus tuto firmu , ja mam Tauris od nich , robia mi servis a vsetky diely maju skladom.. myslim ze aj ked nemas moto od nich tak diely by ti zohnat vedeli...
z tej firmi si nic neber staci ak si precitas moju temu a pochopis.
- jurco
- kolobežkár
jasne ze na stranke nic nemaju ... su predajcom tych skutrov, držia aj nahradne diely, na objednavku , samozrejme...
jako neviem aku mas snimi skusenost, ale ja som spokojny, zatial vsetko dodrzali a poradil som mu ich lebo viem ze urcite robia s Tauris
jako neviem aku mas snimi skusenost, ale ja som spokojny, zatial vsetko dodrzali a poradil som mu ich lebo viem ze urcite robia s Tauris
- jurco
- kolobežkár
teraz som si čítal ake si mal problemy so servisom v bučanoch... mne menili par veci , všetko spolahlivo, akurat po odblokovani ( u nich v predajni) mi začali z varia ist zvlastne zvuky, take vibrovanie , kov na kov, moto ide stalo rovnako az na tie zvuky, ale teda opravit to dam znamemu , radsej ako im 

-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 30, 2010 6:32 pm
- Skúter: majesty 250/bola/ kawasaky z750s
zdravim...pred rokom som si kupil cinu 125 boatian a bola v oprave uz 5krat.vzdy s niecim inim.po poslednej poruche ked zistili ze je praskla hlava mi predajca navrhol vymenu skutra.mal som podareny kus:Dtakze teraz cakam tyzden nez sa dovezie benelli velvet125.len som chcel pochvalit predajcu bo za servis som nedal nic a vzdy mi ho odviezli aj doviezli.len to vzdy trvalo okolo tyzdna.....ma niekdo skusenosty s benelli co ich kupili cicnania*_?
- Snoophy
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Jún 14, 2010 8:07 pm
- Skúter: Tauris Cubana 50 2T
No idem konecne teraz do BA pozriet do New Rock na TAuris Cubana.
Uvidim ako sa mi zapači na vlastne oci
Uvidim ako sa mi zapači na vlastne oci

Super, daj vediet ako si dopadol, popripade ho pofot a hod sem niake foto. Ja rozmyslam nad Tauris Capri. Ozaj aky je medzi nimi rozdiel? Capri-Cubana? Len design kolies a kormidla?
- jurco
- kolobežkár
kolesa maju rovnake, rozdiel je len v riadidlach, ostatna kapotaž je rovnaka
- Snoophy
- cyklista
No chlapci tak ja som sa presvedčil na 200% že beriem a keby niesom v praci už tak už dnes objednávam.
Fakt je krasny elegantny, sedadlo široke ( perfektne sa na nom sedí) no ja z neho nemozem.
Bola tam babenka ta mi moc toho nepovedala ale všetko o nom viem len som ho chcel vidieť a počuť.
Ale nepočul som ho lebo tam bola sama a že nieje zapojena baterka a tak.
V Pondelok kupujem.
JURCI nemohol by si natočiť nejake video kde je dobry zvuk aby som to počul aspoň takto aky ma zvuk 2T ? Motor ma ten istý asi však?
Fakt je krasny elegantny, sedadlo široke ( perfektne sa na nom sedí) no ja z neho nemozem.
Bola tam babenka ta mi moc toho nepovedala ale všetko o nom viem len som ho chcel vidieť a počuť.
Ale nepočul som ho lebo tam bola sama a že nieje zapojena baterka a tak.
V Pondelok kupujem.
JURCI nemohol by si natočiť nejake video kde je dobry zvuk aby som to počul aspoň takto aky ma zvuk 2T ? Motor ma ten istý asi však?
Rozdiel v Capri a Cubana je este aj v brzdach. Na Cubane mas aj zadnu kotucovu na Capri len bubnovu. Aspon tak mi povedal dnes predajca Taurisov u nas v KN. Do troch dni po objednavke by to vedeli zabezpecit.
- Snoophy
- cyklista
No zajtra si idem objednat cubanu len niesom na 100% presvedčeny že 2T.
Ja by som stale radšej 4T kvoli tomu že netreba dolievat olej a lepši zvuk to ma.
Ja by som stale radšej 4T kvoli tomu že netreba dolievat olej a lepši zvuk to ma.
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
neurob chybu a vezmi 2T
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Snoophy, ano, na 4T netreba dolievat olej (teda ak ho nezerie), ale zasa pre zmenu ho treba pravidelne menit... kdezto u 2T netreba menit, staci tak raz za 1000km doliat do specialnej nadrzky a mas klud... 

- jurco
- kolobežkár
ja som sa tiez nevedel rozhodnut , ale zobral som 2T, to dolievanie neni ziadny problem, ja dolievam zhruba kazdych 800km, mas tam kontrolku na olej, ked mi zacne obcas blikat pri nakloneni motorky tak uz idem kupit nejaky kvalitny olej a dolejem, ziadny problem to neni... ten 4T bude neskutocne lenivy, ked pojdete dvaja na moto tak ta predbehne aj cyklista...a nemusis sa bat ani zvuku, na 2T to neni vobec prehnane hlucne... ja mam akurat teraz problem ze po odblokovaniu mi tam zacalo nieco vrcat , divne vibracie , ale to je tym ze v servise mi tam odstranili nieco co nemali,co uz ....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Neblbni zo 4T
....budeš nespokojný po čase...je to pakáreň furt meniť olej a štelovať ventily ... 2T je bezúdržbák relatívne ....A ako sa znova opakujem poldecák 4T je slabý aj na kosačku a nie ešte na vozenie...Lebo aj do kosačiek sa dávajú minimálne 80ky motory.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Snoophy
- cyklista
Okis tak jednoznačne 2T ale potrebujem poradiť ako to je s kúpou.
1, Zaplatím zálohu
2, dovezu do predajne , poskladajú, naštelujú a ja vyplatím zostatok a betiem skúter na prihlásenie?
3, Na prihlásenie už musím s prilbou však?
4, Koľko to stojí ( prihlásenie a ako dlho to trvá)
5, Poradte nejakú peknú prilbu na Cubanu ale nie moc drahú
Ďakujem
1, Zaplatím zálohu
2, dovezu do predajne , poskladajú, naštelujú a ja vyplatím zostatok a betiem skúter na prihlásenie?
3, Na prihlásenie už musím s prilbou však?
4, Koľko to stojí ( prihlásenie a ako dlho to trvá)
5, Poradte nejakú peknú prilbu na Cubanu ale nie moc drahú

Ďakujem
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
1.) ano
2.) ano
3.) ak to tam nedotlacis, alebo neprivezies na voziku, tak samozrejme ano... pri prihlasovani to policajta zaujimat nebude, ale Shrekov, co sa potuluju v cestnej premavke, to isto zaujimat bude...
4.) prihlasenie trva maximalne jeden den (podla poctu ludi, ktori chcu prihlasovat, prehlasovat ci odhlasovat), viac nie... a kolko to stoji, to nepamatam, ale uz sa to tu velakrat pisalo, skus dohladat...
5.) definuj "nie moc drahu" a definuj typ prilby
a este sa mi vidi, ze pred prihlasenim musi byt motorka uz poistena, takze na to nezabudnut...
2.) ano
3.) ak to tam nedotlacis, alebo neprivezies na voziku, tak samozrejme ano... pri prihlasovani to policajta zaujimat nebude, ale Shrekov, co sa potuluju v cestnej premavke, to isto zaujimat bude...
4.) prihlasenie trva maximalne jeden den (podla poctu ludi, ktori chcu prihlasovat, prehlasovat ci odhlasovat), viac nie... a kolko to stoji, to nepamatam, ale uz sa to tu velakrat pisalo, skus dohladat...

5.) definuj "nie moc drahu" a definuj typ prilby

a este sa mi vidi, ze pred prihlasenim musi byt motorka uz poistena, takze na to nezabudnut...

- Snoophy
- cyklista
No vidíš...poistku....by som zabudol a by ma poslali s otočkou dom.
Prilba asi otvorená na brade s štítom, taká čo bude pasovať k Cubane.
V Lídli majú za cca25eur len všetko L-ka a to mi je malé ale docela pekná prilba.
A cena hmmmm....to podľa toho ako sa mi zapáči ale za 25eur ako v Lídli už asi nezoženiem nikde však?
Prilba asi otvorená na brade s štítom, taká čo bude pasovať k Cubane.
V Lídli majú za cca25eur len všetko L-ka a to mi je malé ale docela pekná prilba.
A cena hmmmm....to podľa toho ako sa mi zapáči ale za 25eur ako v Lídli už asi nezoženiem nikde však?
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Cena prihlásenia je 49,50 € takže si nezabudni pred tým ako pôjdeš na políciu kúpiť kolok v tejto hodnote 

Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
u nas na dopravnom inspektorate je vzdy minimalne jeden poistovaci agent, ktory sa snazi kazdeho poistit... ale je tam zrejme len kvoli zabudlivcom, pretoze som presvedceny, ze drviva vacsina ludi tam dojde uz s poistkou...Snoophy napísal:No vidíš...poistku....by som zabudol a by ma poslali s otočkou dom.

A tie LIDLacke prilby mali v akych velkostiach? Pretoze vraj boli obsahom balenia aj vymenitelne vyplne, ktorymi sa menila velkost prilby (vnutorna). Tak aby to nebolo tak, ze si skusal L, ale v baleni boli trebars aj tensie vyplne, po vymene za ktore sa prilba zmenila na XL...

Detaily neviem, ale viem, ze nahradne vyplne pre zmenu cisla prilby tam boli...

A zaroven vsak plati, ze na hlave sa neoplati setrit... nechcem tym povedat, ze si mas kupit prilbu za 5- ci 7-tisic Sk, ale pod 60€ by som asi nesiel... Usetrene peniaze v penazenke ti v pripade rozbitej hlavy (v lepsom pripade) budu vies naco...

- PatreS_k.o
- chodec
- Dátum registrácie: So Máj 08, 2010 9:09 am
- Skúter: Keeway Matrix 50
- Kontaktovať užívateľa:
máš pravdu tie prilby boli strašne mal som na sebe STAGE6 Racing a to bol mega velky rozdiel :-O:D však som to mal a to bolo nepohodlne a to bolo to strašne chcel som aspon ten ladvinák a mali tam len S tak že tak.. ale tie prilby račej našetriť