ale je pravda že skúter je skúter,teraz ho mám a nestažujem si,je to prijemná jazda,ale v 18 skúter už nie je na mňa,doma ešte jeden ostane tak určite ho nebudem zanedbávať
 ale je pravda že skúter je skúter,teraz ho mám a nestažujem si,je to prijemná jazda,ale v 18 skúter už nie je na mňa,doma ešte jeden ostane tak určite ho nebudem zanedbávať  ale prevodovka je prevodovka
 ale prevodovka je prevodovka  ako písal mirec,ešte si treba užiť
 ako písal mirec,ešte si treba užiť 
Moderátor: Moderators

ale je pravda že skúter je skúter,teraz ho mám a nestažujem si,je to prijemná jazda,ale v 18 skúter už nie je na mňa,doma ešte jeden ostane tak určite ho nebudem zanedbávať
 ale je pravda že skúter je skúter,teraz ho mám a nestažujem si,je to prijemná jazda,ale v 18 skúter už nie je na mňa,doma ešte jeden ostane tak určite ho nebudem zanedbávať  ale prevodovka je prevodovka
 ale prevodovka je prevodovka  ako písal mirec,ešte si treba užiť
 ako písal mirec,ešte si treba užiť 

ale moc drahá na mňa.. Predsa v 18 nemám 100 000kč
 ale moc drahá na mňa.. Predsa v 18 nemám 100 000kč  ... ale bola by určite pekná
 ... ale bola by určite pekná  

Ako dieta čo sa teší na hračku,veľkú hračku
 Ako dieta čo sa teší na hračku,veľkú hračku 

ale ak najdem fajn inzerat bral by som ducati.Ale aj suzuki ma dosť láka alebo kawasaki
 ale ak najdem fajn inzerat bral by som ducati.Ale aj suzuki ma dosť láka alebo kawasaki  Predsa sa lachšie zhanajú.Ale vadi mi len 33kW :/ nie že to je málo,nepotrebujem v 18-ke hneď 100.Ale nechcem mať do 24 len 33kW a nechcem stale striedať motorky
 Predsa sa lachšie zhanajú.Ale vadi mi len 33kW :/ nie že to je málo,nepotrebujem v 18-ke hneď 100.Ale nechcem mať do 24 len 33kW a nechcem stale striedať motorky

ja by som povedal že je to to isté,či nie? a na kawe ma odrádzala ta bubnova zadna brzda :/
 ja by som povedal že je to to isté,či nie? a na kawe ma odrádzala ta bubnova zadna brzda :/

Ja sa vždy pri prednej bojím že sa mi stoči koleso.. pri zadnej padnem na padaky ak tak.. ale predna by bolo o inom.(tie padaky samozrejme ešte nemyslím na skutri)
 Ja sa vždy pri prednej bojím že sa mi stoči koleso.. pri zadnej padnem na padaky ak tak.. ale predna by bolo o inom.(tie padaky samozrejme ešte nemyslím na skutri)