Moderátor: Moderators

Tak jazdi 20 km/h a budeš mať spotrebu len 2 lradim napísal:mam skuter gilera runner 2006 je tam robeny tuning - 70cc valec,yasuni vyfuk,karburator 19,variator,hebo remen ,lachke valceky ,tvrde spojkove pruzinky bol upravovany na zawody ma strasne vyskou spotrebu zere to 1l na 10 km/h uz som vrazil strasne vela penazi do toho aby som znizil spotrebu ale zere to stale tak isto ide to do 13000 otaciek normalne by mala byt spotreba 4-5l prosim porate ako to znizim

ladil som aj karburator a sviecka je skoro do biela rozmyslam nat mekymi spojkovimi pruzinkami znizim otacky mozno by to pomohloKabi008 napísal:sviecku si kontroloval ci neni mokra? ak je zmen si trysku za mensiu...
rozbieha sa mi na 8000 otackach skusal som jazdit 50km/h ale spotreba sa nepohlaBobo napísal:Tak jazdi 20 km/h a budeš mať spotrebu len 2 lradim napísal:mam skuter gilera runner 2006 je tam robeny tuning - 70cc valec,yasuni vyfuk,karburator 19,variator,hebo remen ,lachke valceky ,tvrde spojkove pruzinky bol upravovany na zawody ma strasne vyskou spotrebu zere to 1l na 10 km/h uz som vrazil strasne vela penazi do toho aby som znizil spotrebu ale zere to stale tak isto ide to do 13000 otaciek normalne by mala byt spotreba 4-5l prosim porate ako to znizim

čosi zabudni....ty maš rozbeh na urovni točiek čo ma liatina maximum skoro. a liatina s ladakom mne žrala 5L na 100km.
 čosi zabudni....ty maš rozbeh na urovni točiek čo ma liatina maximum skoro. a liatina s ladakom mne žrala 5L na 100km. 

) aj potom v sobotu prihodí nieake to ečko tak keď už niet benzínu tak kúpim si aj ja a nieako mi to nevadí ta spotreba kým sú peniaze ale keď som včera pozrel to peňaženky tak už aj mi to začina vadiť aj ta spotreba aj cena benzinu... Ale som rad že to papka benzin akoby nemala papkať a stať pokazena v garaži
 ) aj potom v sobotu prihodí nieake to ečko tak keď už niet benzínu tak kúpim si aj ja a nieako mi to nevadí ta spotreba kým sú peniaze ale keď som včera pozrel to peňaženky tak už aj mi to začina vadiť aj ta spotreba aj cena benzinu... Ale som rad že to papka benzin akoby nemala papkať a stať pokazena v garaži   ...
 ...
 Tak myslím že skôr plyn v brzda sa uplatnuje v meste
 Tak myslím že skôr plyn v brzda sa uplatnuje v meste 

dosť málo ja ked jazdím tak v pohode za týždeň nekedy tankujem aj skoro každý deň  a mne vyšla spotreba na mojom arnku 3.9 litra na 135 km..
 dosť málo ja ked jazdím tak v pohode za týždeň nekedy tankujem aj skoro každý deň  a mne vyšla spotreba na mojom arnku 3.9 litra na 135 km..  takú normálnu jazdu že nekedy stále plny potom po meste tak 60..
 takú normálnu jazdu že nekedy stále plny potom po meste tak 60..  ja som spokojny
 ja som spokojny 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ