takže rozhodne nie som znalec ciest,všetko príde časom
Moderátor: Moderators

tak potom mi to už nevadí
 tak potom mi to už nevadí  

Mne na kotúči vzadu vadí to že keď sú brzdy ešte studené tak to nehorázne píska. Po brzdení to prestane, ale vyzerá to dosť debilne keď brzdím zadnou a píska to ako keby idem na babeteTomasARN napísal:Presne a z toho dovodu ani nevadi, ze vzadu je bubon, hlavne aby vpredu bol dobry kotuc

radšej budem špekulovať ako mať 125-ku.Ale nebude problem keby som si ju doviezol z talianska a prepis?(A koľko stojí cca prepis?
 radšej budem špekulovať ako mať 125-ku.Ale nebude problem keby som si ju doviezol z talianska a prepis?(A koľko stojí cca prepis?  )
  )

Len je to že rad si zajazdí po meste ale napr veľmi rád by som išiel tiež na dovolenku tu s vami,alebo kamošom na taky vylet
 Len je to že rad si zajazdí po meste ale napr veľmi rád by som išiel tiež na dovolenku tu s vami,alebo kamošom na taky vylet  A prave to pohodlie a všetko je otazne.Keď si mám zobrať že kawasaki er-5 dobre stoja 2000-2300€ a dajme tomu honda cbf 500 stoji cca 3000€
 A prave to pohodlie a všetko je otazne.Keď si mám zobrať že kawasaki er-5 dobre stoja 2000-2300€ a dajme tomu honda cbf 500 stoji cca 3000€ 
 ked chces pohodlie kup si bmw. ked chces lacnu sracku kup si kawasaki ER-xN. nevim preco si myslis ze na honde je vylet krajsi. ja mam teda apriliu rsv ale ze by na nej boli pekne vylety sa neda povedat. na skuter spominam stale lebo ked palis 2takt plny kotel alebo 4takt na stvrt plynu to je ten rozdiel z radosti tej jazdy. ked sa chces nekam srat 90 km/h kup si feliciu
 ked chces pohodlie kup si bmw. ked chces lacnu sracku kup si kawasaki ER-xN. nevim preco si myslis ze na honde je vylet krajsi. ja mam teda apriliu rsv ale ze by na nej boli pekne vylety sa neda povedat. na skuter spominam stale lebo ked palis 2takt plny kotel alebo 4takt na stvrt plynu to je ten rozdiel z radosti tej jazdy. ked sa chces nekam srat 90 km/h kup si feliciu
 nešpekulujem len rad si overim viac možnosti,myslím že sa nestane nič keď sa odpíše a ja možno neskôr nebudem lutovať nad kúpou
  nešpekulujem len rad si overim viac možnosti,myslím že sa nestane nič keď sa odpíše a ja možno neskôr nebudem lutovať nad kúpou  Ale čo som chcel vedieť som sa dozvedel,ďakujem.
 Ale čo som chcel vedieť som sa dozvedel,ďakujem.