Mensie ozivenie
Moderátor: Moderators
Mensie ozivenie
kupil som nove agility, a po pozerani tejto fakt super stranky som nebol spokojny s vyzorom mojho skutra, pred kupou som ani nevedel ze su ludia co tunuju skutre a ze vobec existuju take nadupane stroje ake tu vidam..tak ma to sra..lo a pustil som sa do mensich uprav a JASNE JE ZE SOM ESTE NESKONCIL..tak co vas nazor?
- misho
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ss
mno ja osobne neviem, je to vec tvojho vkusu, ak sa ti to paci...
je to strasne otrepane na autach, a viper s motorkou nic nema spolocne takze podla mna je to este viac mimo, ale vravim vec osobneho vkusu.
inak tymi dvomi pasmi nam chces povedat ze najlepsie sa citis na strede cesty kde su dve plne?
je to strasne otrepane na autach, a viper s motorkou nic nema spolocne takze podla mna je to este viac mimo, ale vravim vec osobneho vkusu.
inak tymi dvomi pasmi nam chces povedat ze najlepsie sa citis na strede cesty kde su dve plne?

YAMAHA BWS 50
tak cina to nieje, je to taiwan, vzniklo to ako dcerska spolocnost HONDY..a to je rozdiel..noo co sa tyka motora tam kde som to kupil su schopny zadovazit mi co budem xciet od varia az po valec ale este v tom nesu zbehli kedze kymco je na SK trhu prvy rok a ja zatim nemam prasule....a neviem kto je tu mudry ze co ma spolocne auto s motorkou..tak co mi povies na Peugeot Speedfight 206 wrc?..alebo MBK Nitro Jaguar Racing..hmm?..a dakujem DRIVERX88 za sympatie..mna len nenapadlo nic ine ako ozivit tu obycajnu seriovku
- misho
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no takto na uvod:megalomaniax napísal:....a neviem kto je tu mudry ze co ma spolocne auto s motorkou..tak co mi povies na Peugeot Speedfight 206 wrc?..alebo MBK Nitro Jaguar Racing..hmm?..a
jasne som povedal svoj nazor na ktory si bol zvedavy, mne sa to nepaci,
je to otazka vkusu...
to stym autom som myslel asi takto:
peugeot mal uspechy vo WRC tak si na skuter "svojej" vyroby urobil vacsiu reklamu a spravil margetingovy tah.
ak by si sa pozrel do dockov jaguar racing-u tak by si si vsimol ze na tych aeroxoch tam naozaj behaju, dalsi margetingovy tah...
dodge viper - kymco

to len na vysvetlenie...nic v zlom.
YAMAHA BWS 50
dobre sak ja som to tiez nemyslel v zlom, len niekedy clovek nedokaze podla napisaneho slova odhadnut ako clovek co mysli, odomna to asi tiez vyznelo tvrdo..ale ja som nenarazal na ten marketingovy tah to xapem, kazd ysi robi reklamu..mna len divilo to ze co ma motorka spolocne s autom, jasne ze nic ale ved repliky su o tom, preto sa to vola replika...no a keby som mal k dispozicii nejake lepsie prostriedky(nalepky, plasty..proste hocico) tak to urcite vymenim..ale bohuzial mal som iba folie a kamosa co ma ploter, takze vysiel z toho ten VIPER..ale ja som spokojny kusok je ten scoot zivsi ..a na zivo vyzera lepsie..takze v pohode berem kazdeho nazor:)))misho napísal:no takto na uvod:megalomaniax napísal:....a neviem kto je tu mudry ze co ma spolocne auto s motorkou..tak co mi povies na Peugeot Speedfight 206 wrc?..alebo MBK Nitro Jaguar Racing..hmm?..a
jasne som povedal svoj nazor na ktory si bol zvedavy, mne sa to nepaci,
je to otazka vkusu...
to stym autom som myslel asi takto:
peugeot mal uspechy vo WRC tak si na skuter "svojej" vyroby urobil vacsiu reklamu a spravil margetingovy tah.
ak by si sa pozrel do dockov jaguar racing-u tak by si si vsimol ze na tych aeroxoch tam naozaj behaju, dalsi margetingovy tah...
dodge viper - kymco![]()
to len na vysvetlenie...nic v zlom.
niektori si mozno myslia, ze tym zosmiesnenim v istej teme..sa teraz budem vyhovarat, ze som to robil zo srandy..no ja som to robil z nudy a to je podstatny rozdiel..a ako konecny vysledok je to lepsie ako seriovka a cielom toho bolo OZIVENIE PODOTYKAM..tusim ze aj tak sa vola tato tema !!!....a ludom sa to pacilo, teda aspon tak reagovali, no a ked teraz zmenia nazor po tom ,,zosmiesneni,, tak podburaju svoje vlastne ego.
tak sa vyjadrujte, co vy nato? mne sa to paci...ale ked mam pred ludmi vyzerat ako idiot (este nikto mi nato nic zle nepovedal)..tak to radsej dam dolu a vymyslim nieco nove, ine..a uvitam vase napady
)
dasvidana...
tak sa vyjadrujte, co vy nato? mne sa to paci...ale ked mam pred ludmi vyzerat ako idiot (este nikto mi nato nic zle nepovedal)..tak to radsej dam dolu a vymyslim nieco nove, ine..a uvitam vase napady

dasvidana...
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
je to dobrý nápad. ja som tiež polepil skútra a je mi šuma fuk kto si čo o tom myslí. je to môj skúter ja sa na ňom vozím a ked sa to niekomu nepáči ja to nikomu brať nebudem a aj keď mi povie že to je na ho.no určite to nebudem strhávať dolu. tvoj nápad je dobrý a mne sa to tiež páči. je to určite oživenie a kombinácia bielej a modrej je fajn. to že je to taiwan alebo čo... každý má to na čo má... nikdy som nezhadzoval činu lebo s ňou nemám žiadne skúsenosti takže komentárov kvality, kazivosti, a pod...sa radšej zdržujem
podpis som si este nenastavil